تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 216 اولاول ... 121819202122232425263272122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 2152

نام تاپيک: کلوپ N78

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

2

در ضمن كلاكنت واسه 5320 و n96 که در لسیت رسمی n-gage بود عرضه شده ولی هنوز خبری از n78 نیست و در لیست رسمیشم هم نبوده ولی به احتمال خیلی زیاد میاد امید وارم مثل 5320 مشکل نداشته باشه
    ساپورت N-GAGE : نوکیا 5610 سیستم عامل سیمبین نداره و از این نوع بازی پشتیبانی نمی کنه ولی N73ME با داشتن سیستم عامل سیمبین 9.1 بدون هیچ مشکلی با سرعت خوبی ساپورت میکنه ولی N78فعلا واسش نه امده واسه 5320 عرضه شده که فعلا مشکل داره و کارایی کامل رو نداره

با تشکر
    دوستان ولی اطمینان دارم که N-gage واسه این گوشی هم میاد کلا سیمبین ویرایش 3 همشون N-gage رو ساپورت میکنند 9.3 هم چون تازه امده حالا کمی طول میکشه و نسخه واسه 5320 عرضه شد که فاقد کارایی کامل هست و کمی مشکل داره ولی به امید واریم به زودی برطرف بشه و حتما در N78 هم قابل نصب خواهد شد نمیگم N73me یا 5610 بهتره از N78 هست نسبت به همدیگه برتری هایی دارند که هر کس بر اساس سلیقه خودش اینتخاب میکنه
    دوست عزیز 5320 هم با داشتن 9.3 ساپورت NGAGE داره ولی فاقد کارایی کامل هست و کمی مشکل داره ولی تاحالا بر روی N96 به گوشم نخرده دوست عزیز
    قبلا" گفتم، الانم ميگم...N-Gage (همين الان) روي تمام گوشيهاي سري 60 ويرايش سوم بدون كوچكترين مشكلي نصب ميشه...
    پس لطفا" تمومش كن...انقد نگو واسه اين اومده واسه اون نيومده...ممنون.

ضمنا" ميتونم بپرسم كلاينت 5320 چه مشكلي داره؟

یک گوشی جاوا مثل 5610 که واقعا عالی و من دارم و ازش راضی هستم تا حدودی حریف n78 شده
    خودت ميگي جاوا...سيستم عامل 78 ميارزه به كل 5610...

2. این کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان راستش امروز میخوام این گوشی رو بخرم اگه خدا بخواد.
    یه خواهش دارم از دوستانی که این گوشی رو دارن میخوام اگه میشه یه عکس از برچسب زیر باتری بگیرند.راستش میخوام بدونم اونجا نوشته ساخت چین یا نه و در ضمن اون کد رو میخوام بدونم باید 01 باشه یا 00 یا چیزه دیگه.
    واقعا ممنون میشم اگه کسی میتونه من رو در این مورد راهنمایی کنه
    دیروز قیمت گرفتم 320 تومان میگفتش که فارسی هم داره.
    امروز میخوام بخرم
    ممنون میشم هر چیزی که باید در موقع خریدش دقت بشه رو بهم بگید.
    سپاسگذارم.

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

قبلا" گفتم، الانم ميگم...N-Gage (همين الان) روي تمام گوشيهاي سري 60 ويرايش سوم بدون كوچكترين مشكلي نصب ميشه...
    پس لطفا" تمومش كن...انقد نگو واسه اين اومده واسه اون نيومده...ممنون.

ضمنا" ميتونم بپرسم كلاينت 5320 چه مشكلي داره؟

خودت ميگي جاوا...سيستم عامل 78 ميارزه به كل 5610...
    من نگفتم اتفاقا من مثل بعضی ها از جاوا بدم نمیاد و اتفاقا خیلی هم باهاش حال میکنم در مورد 5320 اگه برید نقدش جز معایب این گوشی هست و نوشته فاقد کارایی کامل اجرا بازی های n-gage من که اینو خوندم یک 5320 گیر اوردم و دیدم کمی مشکل داره مثلا صدای گاهی جلوتر از تصویر میادیا کمی تصویر گیر میکنه

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خوب من صبر کردم تا اساتید مثل علی جون یا یونس جون یا...جوابتو بدن که ندادند../..
    دوست من نماینده ی 5 مگایی ها ان82 وجی 810 شدن نه 95....
    کی گفته سی پی یوی 78 ساده هست پسرم سی پی یوی ان78 369 مگاهرتزه که بی سابقه هست واز 82 بالاتره......
    من از ازامایشم یه چیزی اونورتر کردم....
    اولا اگه هم عکس بزاری من خاموش نمیشم.....چون معلوم میشه......
    دوما عکسای تو اصلا نمیتونه ملاک باشه.....
    تازه کدوم دوربین 8 مگایی ابرنگی میگیره به ما هم معرفی کن؟؟؟؟؟؟
    من ان82 دارم پسر پس اصلا دلیلی نداره رو 78 تعصب داشته باشم هم73 وهم78 وهم5610 مال نوکیا هستند....
    ان73 زمانی شاخ بود که البت حالا شاخش شیکست .....
    بیخود طرفداری از73 نکن....
    بقیش رو میسپرم به اساتید....
    حالا دیدی گوشی باز نستی فقط ادعا داری؟ 5700 سی پی یو 369 mzh scerl free داره که خیلی قوی هست در 6120 هم از همین نوع سی پی یو استفاده شده ولی در n78 369 mzh از نوع ساده معمولی و تک تراشه ای که جلو سی پی یو های این گوشی کرم هم حساب نمیشه . یکی از سایت های ایرانی gsmria هم تایید کرده در مورد عکس ها دوست عزیز شما میگید باید طبیعی باشه ورنگها شارپ نکنند شما به ویرایشگر تصاویر و رنگهای اتوماتیک که بر روی n73 و n95 ,n95 8gig هست میگین ابرنگی؟ واقعا که!!!!!!! در صدا و عکاسی و ساختار صفحه کیلید ساپورت n-gage n73me برتره ولی n78 در gps , wi-fi داشتن سیستم عامل جدیدتری داره / سرعت بالاتری/ فیلم برداری n78

فراموش نکنید n73me یک دوربین حرفه ای هست و از دوربینn78 بالاتره ولی خوب داشتن gps ,wi-fi سیستم عامل 9.3 خیلی خوبه

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان
    اول که بگم n73 فقط music اگر نه ساده ش جز گوشی ها نیست
    دوم n73 از هر نظر قابل قیاس با n78 نیست چون گوشی قدیمی هستش
    اگه دو گیگ رو تا نصفه پر(بیشتر) کنی نصف عمری رو که داری کار می کنی please wait
    n78 از لحاظ سرعت کار خیلی بیشتر از n73
    دوربین هم بهتره چون هر چور بخوای حساب کنی (منطق و غیر منطق) n78 جدیدتره پس مسلما باید(تکرار می کنم باید)از هر لحاظ بهتر باشه چون جدیده ،و یک ویژه گی 78 قشنگی و زیبایی خاص و البته یادمون نره که اون دارای اخرین امکان اضافه شده ی شرکت نوکیا هست که از این به بعد روی گوشی های مدل بالا می زنه اونم فرستنده fm
    هستش فقط حیف بردش پایینه
    پس n73 music از هر لحاظ قابل مقایسه با گوشی 5700 نیست چه برسه n78
    دوست عزیز من رم 4گیگ رو n73me خودم گذاشتم اهل کجایی؟ مایلم بیام باهات شرط ببندم کجاش گیر میکنه سرعتش میگم ورژن جدید من نصب کردم سرعتش داره با 5700 برابری میکنه واسه همین 5700 رو فروختم داخل بخش مشاوره هم مطرح کردم سرعت n78 یکی بشیتر باز کردم منو و گالری که همان بوده فقط باز کردن نرم افزار 1 تا 2 ثانیه سریعتر بوده در ضمن قدیمی شده؟ امسال مثل هر سال نماینه 3 مگاپکسلی ها شده در ضمن دوربین n73me حرفه ای ساخته شده و تنظیمات زیادی میخواد در ضمن لنز بزرگتری نسب به n78 داره صدای بلند و استریو و سه بعدی در ضمن دوست عزیز n78 مشکل n-gage داره و فعلا که هیچ جایی ازش حرفی نزده شده و در لیست نوکیا هم اسمی ازش نبرده بود و اینو داشته باش: بر خلاف 82‏N که از پلات فرم2420 TIOMAP برخوردار است، N78 دارای یک پلات فرم ساده تک تراشه ای و معمولی با پردازنده RM11 و سرعت 369 مگاهرتز است.

سایت gsmaira.com در ضمن چندتا سایت خارجی هم تایید کردن و نوشتن هنگ کردن در این گوشی تقریبا بیشتر از گوشی های دیگه نوکیا 5700 6120 و... پیش میاد در ضمن من این گوشی رو داشتم ساختار صفحه کیلیدش که 0 بود فقط فیلم برداریش بهتره از n73me داشتن gps , wif سیستم عامل سیمبین 9.3 لطفا بهانه های نیارین اول مقایسه کنید دست بگیرید بعدا نظر بدید من فکر کنم تو همین فروم هستند و دیدن چقد گوشی تاحالا عوض کردمگوشی بیشتر از 1 ماه تو دسته من نمی مونه عوض میکنه تنها وشی که 4 ماه تو دستم موند 5610 که موزیک فون عالی بود و در صدا n78 رو مخوره در ضمن صفحه کیلیئش خیلی عالی از اونطرف بدنه ضد خش و کیلید حرکنی navislide که دی هیچ گوشی دیگه ای وجود نداره پس ببنید یک گوشی جاوا داره حریف n78 میشه تازه از لحاظ سرعت دیگه معلومه جاوا پر سرعتر و سریعتره در ضمن فراموش نکن قبل از n95 این n73me هست که لقب کامپیوتر چند رسانه ای رو داره

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان
    اول که بگم n73 فقط music اگر نه ساده ش جز گوشی ها نیست
    دوم n73 از هر نظر قابل قیاس با n78 نیست چون گوشی قدیمی هستش
    اگه دو گیگ رو تا نصفه پر(بیشتر) کنی نصف عمری رو که داری کار می کنی please wait
    n78 از لحاظ سرعت کار خیلی بیشتر از n73
    دوربین هم بهتره چون هر چور بخوای حساب کنی (منطق و غیر منطق) n78 جدیدتره پس مسلما باید(تکرار می کنم باید)از هر لحاظ بهتر باشه چون جدیده ،و یک ویژه گی 78 قشنگی و زیبایی خاص و البته یادمون نره که اون دارای اخرین امکان اضافه شده ی شرکت نوکیا هست که از این به بعد روی گوشی های مدل بالا می زنه اونم فرستنده fm
    هستش فقط حیف بردش پایینه
    پس n73 music از هر لحاظ قابل مقایسه با گوشی 5700 نیست چه برسه n78
    این قسمت منو کشته جدید بودن ملاکه؟ 6600 silde جدید داره میاد هنوز نه امده دوربین 3.2 داره جاوا هست پس ازهر لحاظ از n78 برتره؟ با عقل جور در میاد؟ دوست عزیز 5610 هم که جدید بود و بهترین دوربین بین گوشی های بدون سیستم عامل سیمبین نوکیا داشت در عکاسی از n73me شکست خورد ولی قیلمبرداری بود ببین بهترین 3.2 نوکیا n73 و بهترین 3.2 سونی k800 تاحا گوشی نزدن که دوربین از انا بهترباشه چه نوکیا چه سونی پس لطفا درست صحبت کنید بیشتر شبیه ادمای تازه کار خودتونو نشون میدین

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

من نمی دونم چرا بعضی دوستان سعی دارن نشون بدن که 73 بهتر از 78 هستش ؟؟
    خیلی برام جالبه...

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ما نمیگیم بهتره هرگز هم نمیگیم منظور اینه دوستان تعصب دارند و میگن دوربین n78 بهتره و........ من هرگز نگفتم n73 از n78 بهتره گفتم یک چیز هایی که این داره اون نداره وبر عکس

مثلا
    دوربین صدا ساپورت n-gage و صفحه کلید بهتره رو n73me داره
    gps و wifi سیتم عامل سیمبین 9.3 سرعت کمی بیشتر و فیلم برداری بهتره رو n78 داره

بد میگم؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بعضی میگین n73me قدیمیه شاید سال 2006 امده ولی هنوز از رده خارج نشده و گفتم قبل از n95 لقب کامپیوتر چند رسانه ای رو n73me داره و بعضی ها میگن قدیمیه بعد نیست بدونند همین چند روز پیش ورژن جدید واسش امد که سرعتش با 5700 داره برابری میکنه همچنین سرعت دوربین هم بالا امده و با گوشی های نسل جدید هم سطح شده

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

2 چه پشتكاري..!

من نگفتم اتفاقا من مثل بعضی ها از جاوا بدم نمیاد و اتفاقا خیلی هم باهاش حال میکنم در مورد 5320 اگه برید نقدش جز معایب این گوشی هست و نوشته فاقد کارایی کامل اجرا بازی های n-gage من که اینو خوندم یک 5320 گیر اوردم و دیدم کمی مشکل داره مثلا صدای گاهی جلوتر از تصویر میادیا کمی تصویر گیر میکنه
    عجب...!!محاله...
    حالا كه شما اين گوشي رو دستت گرفتي...كلاينت فول بود؟ بازي ها چي؟ ورژن كلاينت چند بود؟

حالا دیدی گوشی باز نستی فقط ادعا داری؟ 5700 سی پی یو 369 mzh scerl free داره که خیلی قوی هست در 6120 هم از همین نوع سی پی یو استفاده شده ولی در n78 369 mzh از نوع ساده معمولی و تک تراشه ای که جلو سی پی یو های این گوشی کرم هم حساب نمیشه . یکی از سایت های ایرانی gsmria هم تایید کرده در مورد عکس ها دوست عزیز شما میگید باید طبیعی باشه ورنگها شارپ نکنند شما به ویرایشگر تصاویر و رنگهای اتوماتیک که بر روی n73 و n95 ,n95 8gig هست میگین ابرنگی؟ واقعا که!!!!!!! در صدا و عکاسی و ساختار صفحه کیلید ساپورت n-gage n73me برتره ولی n78 در gps , wi-fi داشتن سیستم عامل جدیدتری داره / سرعت بالاتری/ فیلم برداری n78

فراموش نکنید n73me یک دوربین حرفه ای هست و از دوربینn78 بالاتره ولی خوب داشتن gps ,wi-fi سیستم عامل 9.3 خیلی خوبه
    كي گفته CPU روي 5700 با N78 فرق ميكنه..؟؟؟؟

N78

CPU:
    Single CPU

CPU Type: ARM 11

CPU Clock Rate: 369 MHz

Memory:
    Max User Storage: 70 MB

NAND Memory: 256 MB

SDRAM Memory: 96 MB

~48 MB Free Executable RAM Memory

Memory Card: Micro SD

Max Memory Card Size: 8 GB

Memory Card Feature: Hot Swap

5700

CPU:
    Single CPU

CPU Type: ARM 11

CPU Clock Rate: 369 MHz

Memory:
    Max User Storage: 35 MB

NAND Memory: 128 MB

SDRAM Memory: 64 MB

~18 MB Free Executable RAM Memory

Memory Card: Micro SD

Max Memory Card Size: 2 GB

Memory Card Feature: Hot Swap

ميشه الان بگي 5700 چه برتري تو CPU به 78 داره؟

دوست عزیز من رم 4گیگ رو n73me خودم گذاشتم اهل کجایی؟ مایلم بیام باهات شرط ببندم کجاش گیر میکنه سرعتش میگم ورژن جدید من نصب کردم سرعتش داره با 5700 برابری میکنه واسه همین 5700 رو فروختم داخل بخش مشاوره هم مطرح کردم سرعت n78 یکی بشیتر باز کردم منو و گالری که همان بوده فقط باز کردن نرم افزار 1 تا 2 ثانیه سریعتر بوده در ضمن قدیمی شده؟ امسال مثل هر سال نماینه 3 مگاپکسلی ها شده در ضمن دوربین n73me حرفه ای ساخته شده و تنظیمات زیادی میخواد در ضمن لنز بزرگتری نسب به n78 داره صدای بلند و استریو و سه بعدی در ضمن دوست عزیز n78 مشکل n-gage داره و فعلا که هیچ جایی ازش حرفی نزده شده و در لیست نوکیا هم اسمی ازش نبرده بود و اینو داشته باش: بر خلاف 82‏N که از پلات فرم2420 TIOMAP برخوردار است، N78 دارای یک پلات فرم ساده تک تراشه ای و معمولی با پردازنده RM11 و سرعت 369 مگاهرتز است.
    اگه شما 4 گيگ رو 73 گذاشتي من 8 گيگ رو 78 گذاشتم...

ولی قیلمبرداری بود ببین بهترین 3.2 نوکیا n73 و بهترین 3.2 سونی k800 تاحا گوشی نزدن که دوربین از انا بهترباشه چه نوکیا چه سونی پس لطفا درست صحبت کنید بیشتر شبیه ادمای تازه کار خودتونو نشون میدین
    خيلي باحالي....من موندم اين منبعت كجاست...جيگر بهترين فيلمبرداري توي 3.2 مگ ها رو N93 داره...اينو يادت باشه جاي ديگه نگي...

ما نمیگیم بهتره هرگز هم نمیگیم منظور اینه دوستان تعصب دارند و میگن دوربین n78 بهتره و........ من هرگز نگفتم n73 از n78 بهتره گفتم یک چیز هایی که این داره اون نداره وبر عکس

مثلا
    دوربین صدا ساپورت n-gage و صفحه کلید بهتره رو n73me داره
    gps و wifi سیتم عامل سیمبین 9.3 سرعت کمی بیشتر و فیلم برداری بهتره رو n78 داره

بد میگم؟
    بازم كه داري ميگي 78 تو N-Gage مشكل داره...اي بابا..بس كن ديگه...

12. 3 کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •