تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 26 اولاول ... 12181920212223242526 آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 258

نام تاپيک: ایتالیا،چکمه ای برای فتح قله ها(معرفی کامل تیم ملی ایتالیا)

پروفشنال david23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

باید این جواب رو بگی میفهمم هنوز تو شک خذفففففففف شدنید - فقط یه چیزو بگو که ایتالیا بغیر از اون ضربه کامورانزی چه موقعیت 100% داشت.......

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باید این جواب رو بگی میفهمم هنوز تو شک خذفففففففف شدنید - فقط یه چیزو بگو که ایتالیا بغیر از اون ضربه کامورانزی چه موقعیت 100% داشت.......
    اگه پست قبلیم رو بخونی بهت گفتم که دیگه جواب شما و اشخاص دیگری مانند شما رو نمیدم.چون اینجا به تاپیک دعوا تبدیل میشه.

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ما با كسايي كه رنگ عوض ميكنن اين تيم اون تيم كاري نداريم
    یادته چه بلایی داشتی سر ما طرفداران پرتغال در میاوردی حالا بچش نوش جونت بچه ی خوبطعم شیرین حذف را
    همون تو نبودی میگفتی بیچاره ها 2 صفحه و نیم هست که هیچی نگفتن تو تاپیک پرتغالی ها که خودمم جزو طرفدارانشون بودم!!!اسپانیا دیگه برتر بود دیگه 1 موقیت داشتین اونم نتونستین استفاده کنین!!!
    حالا هم میخوای المان از اون طرف بیاد بالا تا شما هم شاهد حذف.حذف کننده ی تیمتون باشین!!!نه

اگه نباشه جاش خالی می مونه shenhaye_zaman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض

ایتالیا پر افتخار ترین تیم قاره اروپا حذف شد.تیمی که همیشه با بد شانسی دست و پنجه نرم کرده.با همه دلایل شکست رو قبول میکنیم.ولی این تیم بد شانسی اورد.شک ندارم که اگر پیرلو و گتوزو تو بازی بودند بازی رو همون نیمه اول به نفع ایتالی یه سره میکردند.تا زمانی که بهترین بازیکن هافبک دنیا پیر لو تو زمین باشه هیچ تیمی جرئت نمی کنه دفاع رو کمی خالی بزاره.چون اون موقع ضد حمله های ایتالیا وحشتناک میشد.هر چقدر متعصب باشید بازم همتون پاس های دقیق پیرلو رو دید.
    به هر حال ما حذف شدیم.
    ولی ایتالیا اصالت داره.نه مثل آلمان که بازیکن خارجی داره.نه هلند و اسپانیا که بازیکن سیاه پوست دارند.با فرانسه که انگار تیم منتخب افریقاست.
    ایتالیا روی غریزه بازی می کنند و اگر رو فورم باشند همیشه فوتبال قشنگ بازی می کنند.
    پ.ن:خظاب به خیلی از دوستانی که تیمشون تو یورو 2008 حذف شد:
    نکنه انتظار داشتند ایتالیا با همه تیمی جام مثل آرزانتین یا برزیل و... بازی کنه تا قهرمانیش رو قبول کنید؟
    هم اینکه آلمان رو له کرد،هم اینکه باشگاه هاش چند ساله که دارن تیم های باشگاهی آلمان رو جر میدند خیلیه.
    کاری که تیم هایی مثل آرژانتین و پرتقال هم نتونستند.پس بدونید جامجهانی حق ایتالیا بود

داره خودمونی میشه leonvh82's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    K-PAX

پيش فرض

قهرمانان نمی میرند و همیشه در ذهن و خاطره ها می مانند و ترس بر دل حقیران میریزند. منتظر بازگشت ایتالیا باشید. تیمی که هیچگاه فراموش نمی شود.

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

قهرمانان نمی میرند و همیشه در ذهن و خاطره ها می مانند و ترس بر دل حقیران میریزند. منتظر بازگشت ایتالیا باشید. تیمی که هیچگاه فراموش نمی شود.
    ایتالیا چکمه ای که زود پاره شد!!!

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

ایتالیا پر افتخار ترین تیم قاره اروپا حذف شد.تیمی که همیشه با بد شانسی دست و پنجه نرم کرده.با همه دلایل شکست رو قبول میکنیم.ولی این تیم بد شانسی اورد.شک ندارم که اگر پیرلو و گتوزو تو بازی بودند بازی رو همون نیمه اول به نفع ایتالی یه سره میکردند.تا زمانی که بهترین بازیکن هافبک دنیا پیر لو تو زمین باشه هیچ تیمی جرئت نمی کنه دفاع رو کمی خالی بزاره.چون اون موقع ضد حمله های ایتالیا وحشتناک میشد.هر چقدر متعصب باشید بازم همتون پاس های دقیق پیرلو رو دید.
    به هر حال ما حذف شدیم.
    ولی ایتالیا اصالت داره.نه مثل آلمان که بازیکن خارجی داره.نه هلند و اسپانیا که بازیکن سیاه پوست دارند.با فرانسه که انگار تیم منتخب افریقاست.
    ایتالیا روی غریزه بازی می کنند و اگر رو فورم باشند همیشه فوتبال قشنگ بازی می کنند.
    پ.ن:خظاب به خیلی از دوستانی که تیمشون تو یورو 2008 حذف شد:
    نکنه انتظار داشتند ایتالیا با همه تیمی جام مثل آرزانتین یا برزیل و... بازی کنه تا قهرمانیش رو قبول کنید؟
    هم اینکه آلمان رو له کرد،هم اینکه باشگاه هاش چند ساله که دارن تیم های باشگاهی آلمان رو جر میدند خیلیه.
    کاری که تیم هایی مثل آرژانتین و پرتقال هم نتونستند.پس بدونید جامجهانی حق ایتالیا بود
    با این پست موافقم اما ایتالیا هم بازیکن خارجی داره کامورانزی اصلیتش آرژانتینیه
    جام جهانی هم کسایی می گن که حقش نبوده که هیچی از فوتبال سر در نمی یارن قهرمانی تو جهان که الکی نیست آماده ترین تیم تورنومنت قهرمان می شه تازه آلمان میزبان و فرانسه ای رو تو فینال شکست داد که اسپانیا و برزیل رو له کرده بود ولی 2002 که برزیل قهرمان شد بدترین جام جهانیه تاریخ بود

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یادته چه بلایی داشتی سر ما طرفداران پرتغال در میاوردی حالا بچش نوش جونت بچه ی خوبطعم شیرین حذف را
    همون تو نبودی میگفتی بیچاره ها 2 صفحه و نیم هست که هیچی نگفتن تو تاپیک پرتغالی ها که خودمم جزو طرفدارانشون بودم!!!اسپانیا دیگه برتر بود دیگه 1 موقیت داشتین اونم نتونستین استفاده کنین!!!
    حالا هم میخوای المان از اون طرف بیاد بالا تا شما هم شاهد حذف.حذف کننده ی تیمتون باشین!!!نه
    من بودم گفتم که بیچاره ها دو صفحه است پست ندادند.

آخر فروم باز Rude Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من به عنوان طرفدار ایتالیا شکست این تیم را قبول کردم ....
    برای اسپانیا هم آرزوی قهرمانی می کنم ! چون اسپانیا را بیشتر از آلمان و روسیه و ترکیه دوست دارم ...

ممنون ♥

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ایتالیا تیم قابل احترامیه . ریشه دار . پر افتخار . ولی من از حذفش خوشحال شدم .

چون آلمانیم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •