چند عدد والپیپر برای psp
چند عدد والپیپر برای psp
والپیپر برای psp
پچ IRSHELL 4.7 اومد که به نام 4.8 هست
اول باید 4.7 رو داشته باشید بعد اینو روش نصب کنبد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ctf theme
تم با پسوند ctf برای فریمور 5
لینک دانلود:حجم: 1.323 مگابایت
پسورد برای خارج کردن از حالت فشرده:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای اجرا کافی پلاگین مریوظه که در پست زیر معرفی شده را نصب کنید و تم ها را به مسیر زیر انتقال دهید و از داخل psp تم مورد نظر خود را انتخاب کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
X:\PSP\THEME
لینک پلاگین مربوطه:
تصاویری از این تم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ctf theme
تم با پسوند ctf برای فریمور 5
لینک دانلود:حجم: 1.344 مگابایت
پسورد برای خارج کردن از حالت فشرده:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای اجرا کافی پلاگین مریوظه که در پست زیر معرفی شده را نصب کنید و تم ها را به مسیر زیر انتقال دهید و از داخل psp تم مورد نظر خود را انتخاب کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
X:\PSP\THEME
لینک پلاگین مربوطه:
تصاویری از این تم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4 عدد والپیپر
سلام بچه ها...بهترین برنامه واسه تبدیل فیلم های DVD واسه psp چیه..البته بتونه زیرنویس رو هم ساپورت کنه...Divx چی!؟؟
راستیplayer با حال تر واسه psp هست!؟؟
برنامه XviD4PSP 5.0 خوبه اما فقط خیلی طول میده تا فایل ها را تبدیل کنه.البته برای اجرا کردن این برنامه به Net-Framework v3 هم نیاز داری
من خودم از برنامه JetAudio استفاده میکنم.هم خوش دست هست هم سریع وهم زیر نویس را هم به فیلم اضافه میکنه.و خودش ریزولیشن مخصوص psp را داره.
چوری جون میشه از این به بعد با رپید آپلود کنی
بعضی از فایل ها مشکل داره
یا کلا نمیشه دانلود کرد
حتما
من خودم هم با راپیدشیر برام هم راحت تره هم به نفعم.چون اکانت دارم و هر دانلود برایم امتیاز حساب میشه و اگه امتیاز ها به یک حد معین برسه میتونم اکانتم را مجانی شارژ کنم.
یکی از دلایلم برای اینکه توی راپیدشیر آپ نکردم این بود که خیلی از بچه ها با این راپیدشیر مشکل دارند.
(البته آنهایی که اکانت ندارند)
شما بگو کدام فایل را نتونستی دانلود کنی یا خراب بود تا درستش کنم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)