تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 80 اولاول ... 121819202122232425263272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 793

نام تاپيک: تمام مشکلات ویندوز سرویس پک 3 را در این تاپیک مطرح کنید

داره خودمونی میشه usgroup1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

آقایان و عزیزان
    بنده به شدت دچار مشکل شده ام اینجانب پس از نصب یک فقره windows xp sp3 بسیار کامل {آخرین release } بازی های gta iv و nfs:undercover را نصب نمودم که پس از اجرای آن دو عزیز ناگهان windows به ما این خطا را هدیه داد
    bad image : the application or dll c:\windows\system32\d3d9.dll is not a valid windows image. please check this against your instalation diskette.
    از تمام شما صاحب نظران درخواست مساعدت داریم
    در ضمن dxdiag رو هم اجرا کردم که همین اخطار رو میده و میگه فایل d3d9.dll is an old version you shoud reinstall directx to get the latest version
    اما هر چی directx نصب کردم به حال d3d9.dll فرجی نشد حتی d3d9.dll هم دانلود کردم تو اون شاخه نصب کردم بازم ایرادای دیگه گرفت چکار کنم من تو xpsp2 , vista این مشکل رو نداشتم
    هم اکنون نیازمند یاری کیبوردتان هستم
    مشکلت اینه که DirectX خراب شده ولی وقتی می خوای دوباره نصبش کنی چون فکر میکنه که از قبل نصبه درست Reinstall نمیکنه باید بوسیله برنامه DirectX Eradicator اول uninstall کنی بعد دوباره DirectX رو نصب کنی
    DirectX Eradicator:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض این ارور چیه؟ resycled/boot.com is not a valid....?

سلام

من سه تا هارد 250 دارم. یکیشون قاط زده؟! وقتی تو My Computer روی پارتیشن هاش ( k , j , i ) کلیک میکنم error زیرو میده :

[ resycled/boot.com is not a valid win32 applicaliton ]
    جالب اینه که وقتی تو آدرس بار بالای my Computer میزنم ( : k ) بازش میکنه و فقط به کلیک کردن رو آیکن هاش حساسه !
    حتی تو برنامه ها هم موقع Brows کردن مشکلی ندارم !

ممنون . . .
    Last edited by a6l3i; 31-12-2008 at 09:39.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    طحرون(down town )

پيش فرض

آقا ديروز, 01:01 PM # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واقعا ممنون ولی چقد دیر خودم فایلشو کپی کردم یه جورایی درست شد ولی حالا اساسی درست شد thancuoy

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    طحرون(down town )

پيش فرض

راستی چرا xpsp3 من bootable نیست ینی فقت از رو xpsp2 میشه upgrade کرد هیچ جوره نتونستم clean installll کنم

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

راستی چرا xpsp3 من bootable نیست ینی فقت از رو xpsp2 میشه upgrade کرد هیچ جوره نتونستم clean installll کنم
    سلام من یه xp sp3 هم از خود فروشگاه p30world خریدم و boot able بود هتما ن این نسخه شما برای upgrade هست.

پروفشنال p30boy.s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بندر عباس

پيش فرض

سلام

من سه تا هارد 250 دارم. یکیشون قاط زده؟! وقتی تو my computer روی پارتیشن هاش ( k , j , i ) کلیک میکنم error زیرو میده :

جالب اینه که وقتی تو آدرس بار بالای my computer میزنم ( : K ) بازش میکنه و فقط به کلیک کردن رو آیکن هاش حساسه !
    حتی تو برنامه ها هم موقع brows کردن مشکلی ندارم !

ممنون . . .
    سلام
    منم يه مدت اين مشكل روداشتم با انتي ويزوس كه اسكن كردم چندتا ويروس پيدا كرد كه منم زدم پاكشون كردم
    ولي همرا با اونا بعضي از فايلهاي سيستميم پاك شده بود كه
    وينوزرو عوض كردم ودرست شد حالا شماهم با انتي ويروس اسكن كن نگاه كن چي ميشه.

7. این کاربر از p30boy.s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام
    منم يه مدت اين مشكل روداشتم با انتي ويروس كه اسكن كردم چندتا ويروس پيدا كرد كه منم زدم پاكشون كردم
    ولي همرا با اونا بعضي از فايلهاي سيستميم پاك شده بود كه
    وينوزرو عوض كردم ودرست شد حالا شماهم با انتي ويروس اسكن كن نگاه كن چي ميشه.
    ممنون p30boy خان.
    من رو همه سیستمام NOD32 Smart Security اورجینال ( با لایسنز اصلی ) دارم. واسه همین از بابت ویروس خیالی نیست . از طرفی اگه از ویروس می بود فقط چرا یه هارد اینجوری شده ؟ خود هارد رو هم از نظر بدسکتور و دیگر مشکلات با نرم افزارهای مختلف تست کردم . error نداره.
    هارد ها : سامسونگ 250 .
    بدیه اینجور مشکلات اینه که معمولا آخرین راه حلشون همونه که شما انجام دادین

آخر فروم باز aaaammmm87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

پيش فرض

سلام

من سه تا هارد 250 دارم. یکیشون قاط زده؟! وقتی تو My Computer روی پارتیشن هاش ( k , j , i ) کلیک میکنم error زیرو میده :

جالب اینه که وقتی تو آدرس بار بالای my Computer میزنم ( : k ) بازش میکنه و فقط به کلیک کردن رو آیکن هاش حساسه !
    حتی تو برنامه ها هم موقع Brows کردن مشکلی ندارم !

ممنون . . .
    سلام
    دوست عزيز يه بار درايو هاي رو كه باهاشون مشكل داري توي قسمت DISK MANAGMEN در Manaqe سيستمت REMOVE كن و بعد ADD كن درست ميشه .

10. این کاربر از aaaammmm87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام
    دوست عزيز يه بار درايو هاي رو كه باهاشون مشكل داري توي قسمت DISK MANAGMEN در Manaqe سيستمت REMOVE كن و بعد ADD كن درست ميشه .
    سلام و ممنون

من تاحالا یا disk management کار نکردم. ولی قیافش شبیه partition magic هستش. اگه کارشم مثل اون باشه ، با remove کردن پارتیشن ها اطلاعات توش نمی پره؟؟
    اگه اینجوری باشه ، راهی جز این دارم که اطلاعات درایوها رو تو درایوهای دیگه copy کنم و بعد اونها رو remove کنم و بعد از ساختن مجددشون 2باره اطلاعاتو برگردونم. تموم پارتیشنام تا خرخره فوله !!!! فک کنم باید به فکر یه هارد 300 گیگ اضافی باشم ، نه ؟!میدونستم یه سا پیش که این دوتا 250 رو خریدم دوتا 500 میگرفتم

ایشالله خوش خبر باشی . . .

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام و ممنون

من تاحالا یا disk management کار نکردم. ولی قیافش شبیه partition magic هستش. اگه کارشم مثل اون باشه ، با remove کردن پارتیشن ها اطلاعات توش نمی پره؟؟
    اگه اینجوری باشه ، راهی جز این دارم که اطلاعات درایوها رو تو درایوهای دیگه copy کنم و بعد اونها رو remove کنم و بعد از ساختن مجددشون 2باره اطلاعاتو برگردونم. تموم پارتیشنام تا خرخره فوله !!!! فک کنم باید به فکر یه هارد 300 گیگ اضافی باشم ، نه ؟!میدونستم یه سا پیش که این دوتا 250 رو خریدم دوتا 500 میگرفتم

ایشالله خوش خبر باشی . . .
    اگر میخوای کل درایو ها را remaove کنی نه نمیشه

ولی اگر میخوای یه درایو را نگه داری آره میشه ولی چیزایی مثل عکی و آهنگ و...

خوب اطلاعاتتو بریز تو dvd یا cool disc

13. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •