به به ، ببین کی اومده............... چی چی اورده..................!!.
سلام علی جان ، راه گم کردی................ چه عجب.........................!!!!
شرمنده جواب سوال رو هم نمیدونم........![]()
به به ، ببین کی اومده............... چی چی اورده..................!!.
سلام علی جان ، راه گم کردی................ چه عجب.........................!!!!
شرمنده جواب سوال رو هم نمیدونم........![]()
تو پکش 2 تا قلم هستش ، جای قلم هم میخوره تو کیف چرمی که همراش هستش . هرکی هم دوست نداشت کیف رو استفاده کنه میتونه قلم رو بذاره سر جیب لباسش مثل خودکار !
هدفون رو توجه کردین ! خیلی قشنگه ...
فکر نکنم مایکروتل چیزی از تو پکش برداره ( اواخر تابستان قرار هستش وارد کنه !!! )
امکانش هست زودتر بیگارانتی وارد بشه؟
این قابلیت رو داره که windows mobile 7 اومد روش نصب شه؟
شاید اونطوری صفحش 256 تا رو نشون بده؟
Last edited by Reventon; 19-07-2008 at 20:24.
خیلی زودتر از اینکه مایکروتل وارد کنه... قاچاق میاد ایران و من همین بدون گارانتی رو میخرم...
گارانتی توی ایران اصلا معنی نداره.......
اصلا بدون گارانتی چیزی رو نخرید . چرا گارانتی معنایی نداره ؟ من دی 600 خودم پارس قائم بود دکمه هاش خراب شده بود دادم درستش کردن بدون اینکه بهانه ای چیزی برای گرفتم پول کنن . ولی یو 600 رو با گارانتی النصر خریدیم وقتی دیدیم باتریش مشکل داره دادم درستش کردن و یه قیمت 45 هزار تومنی هم جلوم گذاشتن !!!!
گارانتی یه ضمانت هست از سالم بودن گوشی هرچنر بعضیا مشکل دارند ولی من هیچ وقت بدون گارانتی نمیگیرم.................ولی خودمونیم عجب هدفونی داره.......هر چند تو پست قبلی گفتم![]()
منم موافقم - گارانتي هرچي هم خدمات پس از فروش نداشته باشه حداقل مطمئني گوشيت اصل و سالمه .
البته ، این بحثها زمانی به نظرم ملاک میشه............. که گوشی بدون گارانتی با گارنتی تفاوت 50 تایی داشته باشه............!!!
اگه بیشتر باشه ، من لقای گوش اصل بودن رو میبخشم به ننه ش...................!!!دی.!
ولی خب اگه بخوام ، این گوشی رو بخرم ، تا 100 تا هم حاضر بابت اصل بودن و خدمات پس از فروشش بدم............... چون فکر نکنم کمتر از 750 باشه...........!!
امین جان شرمنده الان رفتم نگاه کردم جواب خیلی از سوالاتم رو گرفتم.
فقط چند تا سوال جی پی اس اون نقشه های ایران رو داره؟
هر هدفونی بهش وصل میشه؟
قیمت جهانیش چنده؟
Last edited by zimka_14162; 20-07-2008 at 19:56.
یه جوری سوال می پرسی که انگار ما این گوشی رو ساختیم!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)