سلام احمد جان.آقا ما کلی ذوق کردی یبار گفتم نکسته که.باز میگی نیست؟عجب گیری کردیما.تو کف این نکسته باید بمونیم؟؟تو e3 چیزی نگفتن مثکه؟
سلام احمد جان.آقا ما کلی ذوق کردی یبار گفتم نکسته که.باز میگی نیست؟عجب گیری کردیما.تو کف این نکسته باید بمونیم؟؟تو e3 چیزی نگفتن مثکه؟
يعنى رو high?
چرا Ea تنظیماتی واسه بالا بردن گرافیک بازی درست نمیکنه ؟
من فیفا 08 رو همون اول که گرافیکش رو دیدم پاک کردم.
گرافیک کامپیوترم 8400 هست.
من تو یه سایت fifa09.de خوندم که این عکس ها رو با رم 3 و گرافیک 8800 نهیه کردن!!!!اره بابا میتونه بازی را به شکل خوب اجرا کنه!!
بازی خفی در پیش هستش دوستان و باید بریم خودمونو واسه فیفایی که مدتها انتظارش بود آماده کنیم.
گویا سر لیسانس به توافق نرسیده بودن....مسعود جان میگم هلند کلا نیستش یا اینکه لیسانس نشده ها؟؟
امین جان دوست عزیزم خوبی سلامتی ؟
در مورد نکست بودن بازی بگم که امین جان نه بازی نکست نیستش ولی خوب در مورد کامپیوتر بگم که چون که کلا یه بازی دیگه واس کامپیوتر دارن میسازن و اصلا با سری قبلی قابل قیاس نیستش میشه گفت نکست هست ولی خوب هنوز اونی که مال ایکس باکس و پی اس 3 دارن میسازن نیستش.
اره واقعآ استیل رونالدو رو معرکه ساختن من که کفم برید .
در مورد لیگهای فوتبال بگم که واقعآ نمیشه شمرد چون خیییلی هستن ولی اینو میدونم که لیگ استرالیا هم در بازی وجود داره و اضافه شده در فیفا09 و همچنین فکر کنم لیگ روسیه.
ولی به این جور چیزا نباید زیاد توجه کرد تا چیزی به صورت رسمی منتشر نشه اصلا قابل اطمینان نیستش.اره واقعآ استیل رونالدو رو معرکه ساختن من که کفم برید .
در مورد لیگهای فوتبال بگم که واقعآ نمیشه شمرد چون خیییلی هستن ولی اینو میدونم که لیگ استرالیا هم در بازی وجود داره و اضافه شده در فیفا09 و همچنین فکر کنم لیگ روسیه.
مثلا شما این صفحه زیر رو نگاه کنین :
آیا باید به اینا اطمینان کرد؟؟؟!!؟؟!؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام!این فقط یه عکس بود که روش صدا گذاشته بودن!اگه کامنتهای همین کلیپ رو هم بخونی به این موضوع پی میبری!![]()
دوستان عزیز سلام:
خوب عکسهای جدید دارم که واستون میذارم و امیدوارم که ازش خوشتون بیاد و این عکسها کاملا واقعی بوده و از سایت رسمی بازی هستش.
![]()
i don't see picturesدوستان عزیز سلام:
خوب عکسهای جدید دارم که واستون میذارم و امیدوارم که ازش خوشتون بیاد و این عکسها کاملا واقعی بوده و از سایت رسمی بازی هستش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)