سلام من ديشب فيلم شكارچيان ذهن يا Mind Hunters رو ديدم فيلمش بد نبيد ولكن سبكش تكراري بود.
سلام من ديشب فيلم شكارچيان ذهن يا Mind Hunters رو ديدم فيلمش بد نبيد ولكن سبكش تكراري بود.
سبکش تکراری بود ، مثل چه فیلمی ؟؟؟
ممنون Hectorist جان ...منم دیدم این فیلم رو . قشنگ بود . اما کاشکی نمی دیدم.
این صداوسیما ما هم انقدر بی کفایته که ...
اگه بخوای یه فیلم رو ببینی باید دو تا فیلم دیگه رو بی خیال شی ...
فرداش می خوای بشینی تکرار اون دو تا فیلم رو ببینی ولی نشون نمی ده.
اون از وضع برنامه ریزیشون که یه بار توی سایتشون می گن این فیلم رو پخش می کنیم
دوروز بعد یه فیلم دیگه می زارن اینم از نحوه ی پخش فیلم ها ...
بابا سبکش تکراری بود دیگه چه معنی داره . مگه چند تا سبک داریم.
فیلمش هم خوب بود.
Sa@id جان مگه تو چه فیلم هایی رو ندیدی؟ حتما اتاق ماروین رو میگی ؟( یکی دیگش هم نمی دونم)
اتاق ماروین تکراری بود ، ولی اگر بعد از پایان شکارچیان ذهن می زدی شبکه 3 هنوز اولای اتاق ماروین بود.
این موضوع سبک ، خیلی جالبه ها . من نفهمیدم منظورش چیه ؟؟؟ اگر منظور از سبک ، سبک های مختلف فیلم سازی ( سینمای وحشت ، سینمای کمدی ، سینمای درام ، سینمای تخیلی و ... ) باشه ، این حرف بی معنیه . چون اگر قرار بر این بود که دیگه فیلمی ساخته نمی شد و کارگردانا میومدن می گفتن چون یه نفر فیلم ترسناک ساخته ، من فیلم ترسناک نمی سازم !!!![]()
ولی اگر منظورت اینه که فیلم دیگه ای هم مثل همین دیدی ، یعنی یه عده میرن تو یه جزیره یکی یکی کشته می شن و قاتل بین خودشونه و هیچ کدوم نمی دونن کیه ، من همچین فیلمی رو ندیدم. اگر شما دیدی بگو چه فیلمی هست که ما هم ببینیم ، بعد با شما هم عقیده بشیم.
Last edited by Hectorist; 30-12-2006 at 18:04.
به نظر من فیلم نسبتا خوب و هیجان انگیزی بود . هر چند ، چند تا مشکل داشت . مثلا این که قاتل چه شکلی وقت کرده همه کارها رو در مدت اندکی که داشته انجام بده با توجه به این که اونم برای اولین به جزیره اومده بوده و ...
ولی درکل من نسبتاخوشم اومد .
Last edited by karin; 30-12-2006 at 22:07.
هکتور جون سریال های شبکه سه (ابر اتش )و دو (جواهری در قصر ) رو گفتم .
اتاق ماروین رو هم قبلا دیه بودم توی همین برنامه ی صد فیلم پخشش کرده بود.
بی خیال بابا !!!!!!!!!!!!!![]()
یعنی تو اینا رو هم نگاه می کنی؟؟؟؟؟؟
ول کن بابا ، بیا برو کلوپ محلتون 2 تا فیلم بگیر وقتی این سریالا شروع شد بزار نگاه کن.|
Last edited by Hectorist; 13-03-2007 at 12:46.
منم فيلمو ديدم.بد نبود ارزش يه بار ديدنو داشت.تقريبآ در سطح بقيه فيلماي Renny Harlin بود.
تا حدودي آدمو ياد فيلم فوق العاده SAW مينداخت ولي خب قابل مقايسه با اون نبود.نقاط ضعف زيادي داشت.هم فيلمنامه هم كارگرداني.بازي بازيگران هم چندان چنگي به دل نميزد.خوب از بازيگرايي كه سرشون Val Kilmer باشه هم نميشه چيز زيادي انتظار داشت.البته قبول دارم كه فيلمي نبود كه بازيگري بتونه خيلي خودشو توش نشون بده.براي همينم بود كه اين بازيگراي متوسط براي بازي انتخاب شده بودن.
در كل داستان فيلم خوب بود(گرچه يه جورايي تكراري بود) ولي خيلي بيشتر از اينا بايد روش كار ميشد.با اين ايده مي شد فيلم خيلي بهتري ساخت.
اينا نظر من بود.
راستي هكتوريست جان اين چه سؤالي بود اين وسط؟؟!!سؤال جدي بود؟؟
بهتر نبود با پيغام خصوصي يا جور ديگه اي اين سؤالو مي پرسيدي؟
سلام
می دونی چی شد ؟ من اومدم پیغام خصوصی بدم نتونستم ، تا به حال هم اینکار رو نکرده بودم. یه چند دقیقه معطل شدم دیدم کاریش نمیشه کرد ، گفتم همینجا بپرسم دیگه !!!![]()
تازه من که عذر خواهی کردم !!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)