ضمن عرض سلام و تشکر از شما
ولی متاسفانه هیچ برنامه ای نصب نمی شود! قبلاً همان برنامه ای که نصب می شد دیگر نصب نمی شود!!!
ضمن عرض سلام و تشکر از شما
ولی متاسفانه هیچ برنامه ای نصب نمی شود! قبلاً همان برنامه ای که نصب می شد دیگر نصب نمی شود!!!
سلام
همین الآن توی کلوپ N82 پاسخت رو دادم!... اما این جا هم می گم...
احتمالا مشکلت با یه مستر ریست برطرف می شه. اگر نشد نیازمند یه آپدیت یا فلش هستی![]()
دوستان چجوری میشه اسم بلوتوثهایی که تو گوشی مونده رو پاک کرد؟
سلام
ببخشین؟!می شه کاملتر توضیح بدی...؟ منظورت بلوتوثایی هست که میاد؛ یا نام دستگاه رو می گی؟ من گیج شدم.
![]()
سلام
من میخوام نوشته های worldpadویا nodهایی که توی سیستم دارم رو روی گوشی ببینم ویا nodهای گوشی رو روی سیستم ویرایس کنم لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم.
مخصوص كساني كه مي خواهند بفهمند گوشي شون فنلاد اصي يا نه .
اين كار چند تا راه داره كه مطمئن ترينشون اينه:درب پشت گوشي را باز و باتري را برداشته
دقت كيد كه 1-ليبل كج نباشد 2-ليبل را زير نور گرفته و اگر درون ليبل لوزي هايي براق را ديديد بدانيد گوشي شما متولد فنلاند .
سلام
منظورم اسم بلوتوث یا به قول شما اسم دستگاه هست که وقتی یک بار فایلی رو میفرسی برا طرف رو گوشی میمونه![]()
یعنی همچین امکانی وجود نداره؟![]()
Message.Mirror.v2.50
این برنامه به شما کمک می کند :
-بازگرداندن پیام های پاک شده
- Backup از پیام ها
- نگهداری از پیام های خصوصی
همچنین شما می توانید از پیامها بکاپ بگیرید و به گوشی دیگری انتقال دهید ...
فرمت فایل بکاپ نیز می تواند TEXT, HTML, CSV or XML. باشد
قابلیتها :
- یافتن text message پاک شده
- تبدیل پیامها به فایل TEXT/HTML/CSV/XML
- فرستادن SMS با Bluetooth/Infrared
- فرستادن SMS با Email/MMS
-پشتیبانی از پسورد
- پشتیبانی از auto-start
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
وقتی گوشی n85 رو در حالت mass strong به سیستم وصل کردم سیستم هنگ کرد,کابل رو از گوشی خارج کردم وقتی دوباره در همون حالت وصل کردم درایو رم پیغام(ایا میخواهید رم را فرمت کنید)داد.و هنگامی که میخواهم اطلاعات رم را از روی گوشی باز کنم پیام((memore corrupted اگر اطلاعات مموری رو بخوام باید چیکار کنم؟باتشکر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)