سلام
شما تا حالا تجربه هدفون های Shure رو داشتید؟
قیمت هاش بسیار نجومی هستند(کمترینش اشتباه نکنم 130 دلاره)ولی هدفون استاندارد تست Cnet هستش.
ایران گیر میاد؟
سلام
شما تا حالا تجربه هدفون های Shure رو داشتید؟
قیمت هاش بسیار نجومی هستند(کمترینش اشتباه نکنم 130 دلاره)ولی هدفون استاندارد تست Cnet هستش.
ایران گیر میاد؟
من خودم به شخصه تا حالا تجربه شو نداشتم متاسفانه. ولی فکر کنم seymour داشته باشه.
کمتر از 130 هم داره. من اینجا یه مدلشو دیدم حدود 80 دلار بود. ولی مدل های ارزونش (اگه بشه بهشون گفت ارزون) به اندازه ی گروناش اسم در نکردند. کلا این مارک خوشنام ترین مارک هدفون های in-ear هست.
ایران من که ندیدم. ولی فکر کنم میکروفون های shure بود تو جمهوری.
والا همونطور که رفیقمون گفت، من یه بار (در واقع دو بار) بااین هدفون کار کردم .. اونم صرفاً در حد "جون مادرت دو دقیقه بده من ازش استفاده کنم" بود و شرایط تستم چندان مناسب نبود؛ کافی شاپ بود، یارو رو به مصیبت کشونده بودم اونجا و.. یه بار فکر کنم قبلاً داستانش رو گفتم در همین تاپیک...
(گفتم دوبار، چون یه بار دیگه اش رو شک دارم که اصل بوده یا نه)
ولی این رو داشته باش که معمولاً Bose و Shure اون بالاها (که ما دستمون نمی رسه بهش!!) با هم رقابت می کنن ..
سلام .
اساتید گرامی من یه هدفون می خوام با کیفیت صدای بالا و خش مش هم نداشته باشه . ( صداش)
اگر در حالت خوابیده باهاش آهنگ گوش بدیم گوشمون داغون نشه .
اگه صداش زیاد بیرون نره بهتره ...
بعدم کلا گوشو ازیت نکنه و زیادم گوش عرق نکنه .
قیمتشم دیگه خیلی زیاد نشه ...
کمتر از 70-80 تومن ...
راستی برندشم مهم نیست چون من زیاد سر رشته ندارم ...
ممنون ...
در حالت خوابیده؟ .. هممم .. من خودم ترجیح میدم مثلا اگه بخوام دراز بکشم، از هدفون های کوچک استفاده کنم؛ تحرک باهاشون راحت تره! (مثلاً بخوای از دنده چپ به دنده راست جابجا بشی!)
برو پاساژ ایران، طبقه اول ، روبروی پله برقی یه نمایندگی هست که کارای AKG و کریتیو رو داره ... هر دو تایید میشن و تنوع محصول خوبی هم داره ...
برای اینکه صدا به بیرون هم درز نکنه می تونی دنبال مدلهای In ear باشی که قدری توی گوش فرو میرن ... برو مثلا دنبال EP830 .
اگه هدفون بزرگ میخوای که گوشی هاش حالت بالشتکی داشته باشه، سونی یا AKG تو این حدود قیمت .
ممنونم ...
من توی سایت هر 3 تاشون رفتم و اینا روبرگزیدم !
AKG : K 390 NC
Creative : EP-830 , Aurvana In-Ear
Sony : MDR-EX38iP , MDR-EX300SL , MDR-EX700 , MDR-EX75SL
میشه با توجه به اون ویژگی هایی که گفتم بگید کدومشون بهتره ؟؟؟؟؟؟
بعدشم آدرس دقیق اون پاساژ رو میشه بدید ؟؟؟؟؟؟
ممنونم ...![]()
البته بین اون چیزی که شما میخوای و اون چیزی که اینجا پیدا میشه تفاوت هست ..
اما من دوتای کریتیو رو هم از نظر کیفیت و هم قیمت جالب می دونم .. AKG هم البته حرف نداره ، اما فکر کنم برای مدلهای In ear باید تا نزدیک 100 تومن هزینه کنی و با توجه به توضیحاتی که در مورد نیازهات دادی من به نظرم نیارزه .
پاساژ ایران - طبقه اول - روبروی پله برقی - فروشگاه رایتک
سلام.
یکی از دوستان (a.z.p.z) به من یه هدفون معرفی کرد : sennheiser px 100
ایشون میگه که همه ی اون ویژگی ها تو این هدفون هست صداشم خیلی خوبه و قیمتشم حدود 70 تومنه !
میشه بگید این هدفون وضعیتش چجوریه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی ...
مدل خیلی خوبیه... البته همه ویژگی های موردنظر شما رو تامین نمی کنه ، مثلاً درز صداش به بیرون از مدلهای که بحث شد بیشتره، و اینکه برای حالت درازکش چقدر مناسب باشه هم باز بسته به خودتون داره (من به عنوان کسی که زیاد در حالت درازکش آهنگ گوش میده، چندان هدفونهایی که سایز بزرگ دارن رو توصیه نمی کنم) ... ضمناً اینکه چقدر با بالشتک های گوشی اش راحت باشید (که بخصوص در جلسات طولانی استفاده و موقع درازکش معنی پیدا می کنه) هم باز به خود شما برمیگرده ..
همه این حرفها به این معنی نیست که "پس این بده"، بلکه معنی اش اینه که شما اول باید "فرم" موردنظرت رو مشخص کنی؟ .. مدل فول سایز میخوای (هدفونهای بزرگ) یا مدلهای کوچکتر (که گوشی های کوچک داره که به سیم وصل هستند) و این رو فقط خود شما می تونی بگی که کدوم مورد نظرته.
میخام هدفون hs1000 کریتیو بخرم چه جور مدلیه برای بازی و آهنگ
اگه مدل بهتری میشناسید معرفی کنید تا حدود 60 تومن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)