حتما عزیزم!
اما خیلی هنوز سایت خوبی نشده ابدیت هم نیست!سایتا.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ادرس هم چهارباغ عباسی کجتمع سیتی سنتر طبقه چهارم واحد 25
تلفن 2241510
تلفکس 2209877
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
حتما عزیزم!
اما خیلی هنوز سایت خوبی نشده ابدیت هم نیست!سایتا.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ادرس هم چهارباغ عباسی کجتمع سیتی سنتر طبقه چهارم واحد 25
تلفن 2241510
تلفکس 2209877
تعرفه هاش واقعا عالی و توپ هست خیلی هم سرویس های خوبی داره
مثلا 512 کیلو بایت و 5 گیگ در ماه رو 29000 تومان هست که واقها عالی هست.
تست هم شده از طریق دوستانم که واقعا عالی هست سرعت
از دوستان کسی در منطقه ولی عصر نیست با پیش شماره 230 یا از اشنایان دوستان کسی نیبست اگه هست حتما به من پیغام بده ممنون میشم.
دوست عزیز سرعت شبانه رایگانش چطوره ؟ آیا سرعتش نسبت به سرعته اکانتی که گرفتی هستش یا خیر ؟
آیا سرویس های بالای 128 رو راحت میدن ؟ نیمخواد گواهی اشتغال به تحصیل یا ... داشته باشی ؟
راستی تو سایت پیشگامان تمام مراکز مخابراتی رو زده به زودی !!! ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
اره سرعت شبانه بالاتر هست
فکر نمی کنم مشکلی داشته باشن با این چیزا گواهی اشتفال به تحصیل و...
تو سایت هم که گفتم ابدیت نیست اما تماس بگیر با شماره 2241510 اوکی هست
در ضمن رو خیلی از خط های dlc هم adsl ارائه میدن.
واقعا شرکت های و مجربی هست به نظره من.
چون اکثره دوستان من دارن الان با این شرکت اشتراک می گیرن کافی نت هم دارن نامحدود هم داره.
اما نامحدود هاش گرون هست به درد خونگی نمی خوره به در شرکت هایی که دانلود زیاد دارن می خوره
به نظر من شما فعلا از فکر این شرکت پیشگامان بیا بیرون.چون این شرکت هنوز 1 ماه نشده که افتتاح شده است.هنوز کاربران زیادی نداره که کیفیت شبکه اون معلوم بشه.
بهترین شرکت توی اصفهان فعلا شاتل هست.
سرعت ثابت با پشتیبانی عالی.
با داشتن مشترکین زیاد افت سرعت نداره یعنی داره در حد 2-3 کلیو بیت.
ساعات رایگان بشتر از شرکت پیشگامان (2ساعت)
قیمت های تقریبا یکسان با پشگامان.
سرویس 512
1ماه پیشگامان با 5 گیگ ترافیک 29000 + 3000 هزینه آبونمان=32000
1ماه شاتل با 2.5 گیگ ترافیک 18900*2=37800
هزینه راه اندازی پیشگامان 10000
هزینه راه اندازی شاتل 15000 -10000(کارت تخفیف)=5000
به نظر من تا این شرکت جا نیفتاده به فکر این شرکت نباش.
شاید خود من کسی باشم که 1 سال دیگه اگه هنوز این شرکت کیفیت حالا را داشته باشه بیام مشترک بشم اما قبل از 1 سال سرویس دهی اصلا.
باز هم تصمیم گیری با خودت هست.
منبع یادت رفت![]()
سرعت شبانه اگه بالاتر باشه به این دلیل هست که هنوز بار ترافیکی زیادی روی شبکه این شرکت نیست.
این گواهی اشتغال به تحصیل را همه شرکت ها برای سرویس های بالاتر از 512 برای کاربران خانگی میخواهند.بخش نامه هست.
به قول بکی از بچه ها دانشجو دیگه مثل cd خام توی همه خونه ها هست پس فکر نکنم کسی با جور کردن یک گواهی اشتغال به تحصیل مشکلی داشته باشه.
شما پست زیر را بخونید سطح سواد کادر این شرکت و کسایی که این شرکت را راه انداختند میفهمید.
توی نمایشگاه کامپیوتر هم خودم باهاشون برخورد داشتم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by choory; 22-11-2008 at 18:46.
شما استاد ما هستی عزیزم.
واقعا شرکت عالی هست
خیلی از dlc ها هم تحت پوشش گرفته و داره بیتر می کنه
من شنیدم می خواد همه پیش شماره های اصفهان رو تحت پوشش کنه تا یک ساله اینده نمی دونم ذاسته یا نه!×!
فدات عزیز!![]()
من یکی دوستام از همین پیشگامان گرفته بود افتتاحیه شرکت 512 رو بهش ماهیانه با 5 گیگ حجم داده بود در ماه 26 هزار تومن سرعتش هم تست کردیم واقعا عالی بود!
تا خلوته عالی تره هر چی شلوغ بشه به نظره من کیفیت کمتر میشه.
حق با شماست من اتفاقا خیلی سعی کردم از شاتل سرویس بگیرم ولی متاسفانه وقتی زنگ زدم گفتن پیش شماره شما رو نیمتونیم راه اندازی کنیم![]()
من خودم الان صبا نت دارم . ولی خیلی ازش ناراضیم . البته صبانت تو بعضی از مناطق اصفهان خوبه ولی تو منطقه مجلسی خیلی بده. من با شبانش و اکانت راپیدشر 200 mg بیشتر نیمتونم دانلود کنم . پینگشم بالاس و به درد بازی هم نمیخوره .
واسه همین دنباله یه شرکت دیگم که از شر این صبانت خلاص شم .
سلام
اسمش پیشگامان نقش جهان است ولی با یه حسال ساده میفهمی خیلی گرون
لینک سایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)