سلام دوستان
اقا ما رو حسابی ترسوندید
یعنی باید ما بعد از خرید این کارت گرافیک صفحه کراش رو تماشا کنیم
یعنی واقعان این مشکل فقط ماله درایور این کارت گرافیک هست؟
کسی می تونه به صورت علمی توضیح بده؟
سلام دوستان
اقا ما رو حسابی ترسوندید
یعنی باید ما بعد از خرید این کارت گرافیک صفحه کراش رو تماشا کنیم
یعنی واقعان این مشکل فقط ماله درایور این کارت گرافیک هست؟
کسی می تونه به صورت علمی توضیح بده؟
نترس بابا
این مشکلاتی هست که در ماه های اول Release کارت اتفاق میوفته. مطمئنا برطرف میشه. همون طور که یاسر جان گفتن این موضوع در یک سری فروم (نه شخصی) مثل Guru3d و َحتی AMD Forum منعکس شده و الان داره روش کار میشه. توضیح علمی هم اگه وجود داشت و مشکل رو توضیح میداد حتما راه حلش هم پیدا میشد دوست من
شما نگران نباش احتمالا تا بیای بخری Driver این ماه اومده و درستش کرده.
سلام دوست من
کمی ترسیم
من نمی دونم چرا اینقدر از این صفحه کراش و ریستارت بدم میاید
راستی شما گفتید Realease خوب این همون اپدیت کارت گرافیک هست
من اسم این یکی رو نشنیده بودم Hotfix ؟ این چیه؟( این همراه اپدیت گرافیک هست یا باید جداگانه نصبش کرده چطوری غزیشه یه توضحی می دید)
سينا جان همونطور كه اشاره كردند تا چند روز آينده نسخه نهايي Catalyst 8.7 منتشر ميشه كه توي اون بدون شك مشكل فن و BSoD و ... تماما حل ميشه.(اين مشكلات هميشه تا قبل از انتشار يك درايور WHQL موقع عرضه محصولات جديد وجود داره و اصلا جاي نگراني نيست.)
اوه اوه لو رفتم
حالا زیاد که گرمتر نیست?؟
Release یعنی عرضه. حالا میتونه در مورد درایور ها باشه مینونه در مورد خود کارت باشه. (که البته من منظورم خود کارت بود)
Hotfix هم یک سری پچ هستش که Bug های نرم افزار ها رو برطرف میکنه. معمولا مشکلات درایور ها با عرضه ی درایور جدید برطرف میشه و نیازی به نصب جداگانه ی Hotfix ها نیست ولی مثلا برای ویندوز این پچ ها به صورت Hotfix ارائه میشه. همون طور که آرمان گفت با ارائه Catalyst جدید که WHQL داره (تاییدیه ی مایکروسافت رو از لحاظ کیفیت داره - WHQL :Windows Hardware Quality Labs ) تمام این مشکلات انشاا... برطرف خواهد شد.
سلام من ميخوام HIS 4850 با پاور 580 گرين بگيرم ولي كيس رو نميخوام عوض كنم كيسم از اين مدلهاي 4 و5 سال پيشه گرين مدل MoonLight هست كه سادست و فقط يه Fan در جلو داره ) حالا به نظر شما به مشكلي كه نميخورم ؟ يه وقت دماي كارتم نره روي 88 درجه منفجر بشه !
ببخشید... 4870 دقیقا کی تو ایران میاد؟
یه سوال دیگه اینکه : این کارت اون طور که گفته شد 55nm داره . این یعنی اینکه روی مادربردایی که 45nmساپورت
می کنند ساپورت نمی شه؟ اگه سوال الکیه جواب ندید!
Last edited by Professor Massoud; 19-07-2008 at 21:28.
بخش اول سوالتون مربوط به اين انجمن نيست. كلا بحث هاي قيمت و بازار ايران فقط در انجمن اطلاع رساني ... (صفحه اول تاپيك توضيح داده شده)
مشكلي از بابت پشتيباني كارت گرافيك توسط مادربورد نيست. در كل فقط به يك مادربورد با اسلات PCI-Express نياز داريد.
عرضه HD 4870x2 به اواسط ماه آگوست موکول شد.
درایور این کارت نسخه Catalyst 8.8 خواهد بود.در حالی نسخه 8.7 امروز رلیز شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)