نظر شما تایید میشه
من همیشه معتقدم که به جای انتخاب یه اینترنت سکوریتی انتخاب یه آنتی ویروس و یه فایروال که البته با هم سازگاری داشته باشند انتخاب خیلی بهتری است. البته من ترجیح می دهم که هم از آنتی ویروس و هم از فایروال رایگان استفاده کنند.
نظر شما تایید میشه
من همیشه معتقدم که به جای انتخاب یه اینترنت سکوریتی انتخاب یه آنتی ویروس و یه فایروال که البته با هم سازگاری داشته باشند انتخاب خیلی بهتری است. البته من ترجیح می دهم که هم از آنتی ویروس و هم از فایروال رایگان استفاده کنند.
تست سایت Matousec به روز شد
تنها تفاوت ورود نسخه جدید فایروال Privatefirewall بود که توانست با موفقیت کامل هر 10 مرحله تست رو پشت سر گذاشته
و درجه عالی رو از آن خود کند با این اوصاف تنها Comodo و Privatefirewall توانسته اند هر 10 مرحله رو با موفقیت پاس کنند
لازم به ذکره که نسخه های پیشین این فایروال تنها 65% امتیاز کل رو بدست می آوردند
و جزو فایروال های خوب و ضعیف همواره رتبه بندی میشد ولی در این تست پیشرفت بسیار چشمگیری داشت
موفق باشید
فایروال pctools در تست قبلی در رتبه هفتم بود ولی در این تست با دو پله نزول به رتبه نهم رسید.
رتبه ها اصلا مهم نیست بلکه درجه مهم هستش (مثل عالی ، خیل خوب و...)
در ضمن در تست پیشین PCTools رتبه نهم رو کسب کرد
و در این تست بدلیل پیشرفت Privatefirewall که خود رو به بالای جدول کشاند ، یه پله نزول برای PCTools طبیعیه
البته این نزول رتبه هیچ ربطی به کاهش کیفیت کارش نداره
همون طور که در جدول کاملا مشخص است فایروال privatefirewall پولی است در حالی که فایروال comodo رایگان می باشد. comodo تنها فایروال رایگانی هست که تونسته تست مرحله دهم را هم با موفقیت پشت سر بذاره.
به نظر من که کومودو بی نظیره...البته من یه جا خوندم که شرکتش داره یواش یواش سیاستشو تغییر میده و شاید از free درش بیاره...امیدوارم فقط یه شایعه باشه..
مجانی نباشه دیگه 1 هفته بعدش کرکش تو نت میاد![]()
نمی دونم بعید می دونم که این جوری باشه چون خود کمودو یک نسخه رایگان داره و یک نسخه پولی .
این کومودو فقط حمله هارو(فعالیتارو) شناسایی میکنه؟چون وقتی من نصبش کرده بودم فقط ام سوال میپرسید در مرد اجازه دادن به اینو اون نه میگفت یارو خطری یا نیست فقط میگفت اگه مثلا اپدیتیه یا کار هر روزته امنه یا اگه فلانه خطریه
مرسی.
Last edited by noble savior; 29-08-2008 at 23:35.
کمودو این قابلیت رو داره که هر برنامه ای که بخواد در کامپیوتر اجرا شود کمودو برای اجرای اون از کاربر مجوز می خواهد. در ضمن حمله ها رو هم خیلی راحت شناسایی میکنه. هشدارهای کم اهمیت با رنگ زرد. هشدارهای تقریبا مهم با رنگ نارنجی و هشدارهای بسیار مهم با رنگ قرمز. اگر کمودو فایل مشکوکی رو در کامپیتر شناسایی کنه یه هشدار با رنگ قرمز ظاهر می شه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)