تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 196 اولاول ... 121819202122232425263272122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 1951

نام تاپيک: بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

داره خودمونی میشه mehdi56's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوست عزيز اين تستها روي سايت نبود فقط تستهاي مربوط به آگوست 2006 وجود دارد كه جديداَ روي سايت مذكور قرار گرفته كه آنتي ويروسها با هوش مصنوعي تست نشده اند .
    اگه لطف كنيد اين تستها را هم قرار بدهيد فكر كنم براي كساني كه نياز دارند بد نيست .چون من با روش آپلود كردن عكس در اين سايت مشكل دارم.تشكر.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوست عزیز

این لینک سایت مزبور

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و این هم نتایج On-Demand Scan مربوط به ماه آگوست 2006 :

موفق باشید.

داره خودمونی میشه Nesta_old_User2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز مهدی درست میگویید اگه با ورژن انتی ویروس هم نگاه کنید مثلا bitdefender الان 5 ماه بیشتر هست که 10 و 10 108 plus هم امده ولی اینجا اسمس ازش نیست و در حقیقت bitdefender از نسخه 10 بود که کولاک کرد.
    ولی در سایت های معروف اگر بخواهیم انتی ویروسی که کم افت داسته و همیشه در سطح بالا بوده است و جایگاهش کمتر دچار نوسان شده باشد را معرفی کنیم .
    از نظر کارشناسان در سال 2006 انتی ویروسی که کمتر افت داشته و نمره خوبی گرفته F-Secure Anti-Virus 2006 Does It All Well | Best Antivirus Product of 2006!

هست .
    البته من خودم اصلا این انتی ویروس رو باهاش کار نکردم من اول با kaspersky و حدود 6 ماه هم با bitdefender کار میکنم. و دوستانی که ابراز میکنند که kasper اول هست باید بگم که من با چندین بار تست دیدم که 20 روز کاسپر در سال 2006 یک ویروس رو با اپدیت روزانه ای که میکردم نتوانست پاک کنه ولی bitdefender این کار رو انجام داد ولی در حال حاضر F-Secure Anti-Virus 2006 Does It All Well | Best Antivirus Product of 2006! رو میخوام تست کنم که اکثرا ثابت بوده و با ورژن 2007 خودش انقلابی کرده گویا.

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

كسي ميتونه ويژگي هاي تمام آنتي ويروس هايي كه تو اين بخش مطرح شده را بنوسه
    مثلا بين اين آنتي ويروس ها : Norton, Kaspersky,Macafe,Nod32,bitdefender

داره خودمونی میشه haddadiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

به نظر من تمام آنتی ویروس ها تقریبا در یک سطحا، البته خیلی کوچیک تفاوت دارن ولی کلا در یک سطحا.
    نود 32 یه خورده از بقیه بهتره بعدش کاسپر و آخر همه نورتون.
    اگه میخواهید خیالتون راحت باشه حتما باید در کنار آنتی ویروس یه ضد تروجان هم داشته باشید.
    هیچ آنتی ویروسی نیست که بتونه همه تروجان ها رو بشناسه.
    بنابراین توصیه میکنم هر آنتی ویروسی که دارید یه trojan remover هم نصب کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

كسي ميتونه ويژگي هاي تمام آنتي ويروس هايي كه تو اين بخش مطرح شده را بنوسه
    مثلا بين اين آنتي ويروس ها : Norton, Kaspersky,Macafe,Nod32,bitdefender
    به نظر من که Norton , Macafe از همه بهترن البته دلایل زیدی داره که الان وقت ندارم توضیح بدم ولی یکی دوتاشون رو میگم:
    1- انتی ویروس Macafe یکی از بهترن انتی ویروسهاست که فق اپدیت نمیشه اونم بخاطر اینه که این انتی ویروس به دستور ایالات متحده کشور ما رو زیر پوشش قرار نگرفته به همین خاطر ما نمیتونیم اپدیتش کنیم وگرنه همه انتی ویروس ها رو یه جامیخواره
    2- در رابطه با انتی ویروس Norton هم باید بگم که فوقلعاده است و تنها مشکلش اینه که از سرعت سیستم کم میکنه اما در رابطه با این انتی ویروس بگم که به دلیل امنیت بسیار بسیار بسیار زیادی که داره تا پارسال 90% کافینت ها از این انتی ویروس استفاده میکردند

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

همانطور که میدانید یکی از مهمترین مسایلی که در رابطه با انتخاب یک آنتی ویروس باید در نظر گرفت قدرت آپدیت یا

همان به روز شوندگی آن در مقابل ویروسهای جدید است هر چقدر یک آنتی ویروس سریعتر آپدیت شود احتمال ابتلا به

ویروسهای جدید کمتر می شود .آقای Andreas Marx موسس Av-Test.org که از معتبرترین موسسات تست کننده

آنتی ویروسها است در پایان هرسال سرعت پاسخدهی یا Response Time آنتی ویروسها را در مقابل تهدیدهای مختلف

را بررسی و اعلام می کند. در زیر نتایج مربوط به سال 2005 را می بینید:

ستونهای قرمز رنگ مدت زمانی است که یک آنتی ویروس در مقابل تهدیدهای جدید آسیب پذیر ( حالا اگر نگوییم بی دفاع)

است ستون زرد زمان پاسخدهی آنتی ویروس را نشان می دهد.

منبع:

Last edited by vtn54; 31-12-2006 at 15:59.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

من قبلا نتایج این تست را در تاپیک دیگری معرفی کرده بودم ولی چون در اصل به این تاپیک تعلق دارد آن را مجددا در این

تاپیک تکرار می کنم .این تست که توسط av-test.org که یک نام معتبر در زمینه تست نرم افزارهای امنیتی است در

اواخر سال 2006 انجام شده است . نمونه تست حاوی 469000 بدافزار شامل :

backdoors 79.000
    218.000 Trojan Horses
    86.000 bots (zombies)
    83.000 worms

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام

نتایج یک تست بسیار جالب دیگر از av-test.org .همانطور که حتما می دانید سازمانی به نام The WildList Organization International

تقریبا ماهانه لیستی از ویروسهای شایعی را که در طول آن ماه پخش شده اند را منتشر می کند که آن را WildList می نامند

البته این لیست حاوی تمامی ویروسهای پخش شده در اینترنت نیست بلکه فقط حاوی ویروسهایی است که به طور

گسترده ای پخش شده و کاربران زیادی را آلوده کرده اند .برای دیدن لیستهای ماهانه و اطلاعات بیشتر می توانید به آدرس

زیر سری بزنید:

اهمیتی که این لیست دارد در این است که اکثر سازمانهای معروفی که آنتی ویروسها را تست می کنند و دریافت گواهی

از آنها برای شرکتهای سازنده آنتی ویروس اهمیت زیادی دارد ( چون مانند نشان استاندارد خودمان است ) این

لیست را به عنوان نمونه تست خود به کار می برند. در راس این سازمانها VB یا همان ویروس بولتین و نیز ICSALabs و

WCL قرار دارند که به سایت هر شرکت سازنده آنتی ویروسی که سر بزنید گواهی مربوط به آنها را در معرض دید

گذاشته است .این تست بدین صورت انجام شده است که بلافاصله پس از انتشار لیست مربوط به ماه اکتبر سال 2006

قبل از اینکه شرکتهای سازنده آنتی ویروس فرصت بروز کردن آنتی ویروس خود را پیدا کنند آنتی ویروسهای معروف را

بر روی این لیست تست کرده است که نتایج آن به صورت زیر است .ستون اول در مقابل نام هر آنتی ویروس تعداد

نمونه هایی است که آنتی ویروس مزبور قادر به شناسایی آنها نبوده است و ستون دوم درصد نمونه های شناسایی

نشده توسط آنتی ویروس مزبور را به کل نمونه ها نشان می دهد بدیهی است هرچه اعداد موجود در این دو ستون

کمتر باشد بهتر است و بهترین حالت زمانی است که این اعداد صفر باشند یعنی آنتی ویروس مزبور تمامی

نمونه های تست شده را شناسایی کرده است :

همانطور که قبلا گفتم لیست منتشر شده مربوط به ماه قبل از آن است و اصولا شرکتهای سازنده آنتی ویروس باید

نرم افزار خودشان را به محض پیدا شدن یک ویروس جدید آپدیت کنند تا کاربران در مقابل تهدیدات مزبور ایمن شوند

ولی در عمل بسیاری از آنتی ویروسها ( حتی تعدادی از نامهای مشهور ) این کار را نمی کنند و عمدتا برای پشت

سر گذاشتن تستهای مزبور وکسب گواهی های ذکر شده به صورت انتخابی ( و نه به صرت کامل ) و فقط در زمانهای

خاصی ( نه به صورت دایم ) محصول خود را آپدیت می کنند.چنین شرکتهایی پس از انتشار لیست مزبور ( چون تستها

بر روی این لیست انجام می شود ) با عجله نمونه های موجود در آن را به دیتابیس خودشان اضافه می کنند تا

تستهای مزبور را با موفقیت پشت سر بگذارند.یعنی برای این شرکتها شهرت و اعتبار ( از نوع کاذب ) بیش از امنیت

کاربرانشان اهمیت دارد و لازم به تذکر نیست که اعتماد به چنین شرکتهایی خطا است.

لینک منبع اصلی :

Last edited by vtn54; 08-02-2007 at 05:10.

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

سلام خسته نباشيد ميشه جديدترين تستهايي كه روي آنتي ويروسها انجام شده رو قرار بديد در ضمن زون آلارم نسخه 7 الان در چه رده اي هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •