درخواست خودتون رو برای دریافت فایل cer در این تاپیک مطرح کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درخواست خودتون رو برای دریافت فایل cer در این تاپیک مطرح کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها من چند تا گوشي رو بار وش binpda هك كردم ولي اخيرا هر چي گوشي واسم مياد، وقتي secman.exe رو اجرا ميكنم نميتونه گوشي رو پيدا كنه و خطايه زير رو ميده:
you mast connect your mobile to pc and run trk on mobile divice
من هم موبايلم به pc وصله و هم برنامه trk رو رو موبايل فعال كردم، يكي كمكم كنه
اولا که یک سری گوشیا دیگه اصلا هک نمیشند مثل ورژن 30 n82 یا n96
ولی اونایی که قایل هک هستند، همه از روش hellocarbide هک میشند.
تو پست اول اموزش کاملش هست.
سلام اين براي نصب اين برنامه روي 6260 راهي هست؟
حالم از اين برنامه همراه اول بهم خورده
اشتباه شد لطفاً پست پاك شود!!!!!!
با سلام. با توجه به راه اندازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، نام تاپیک ویرایش شد و عبارت هک حذف شد.
با تشکر
با سلام و تشکر از آموزش عالیتون. من گوشیمو که N95 هست با برنامه Hellocarbide هک کردم و به راحتی تونستم برنامه های ساین نشده رو نصب کنم ولی یه مشکلی هست و اون اینکه بعد از اینکه روی CapsOn کلیک میکنم تا موبایل از حالت هک خارج بشه این اتفاق نمیفته و توی X-plore میشه فولدرهایی مثل c: \ sys یا C:\ Private رو هنوزم دید. برای برگردوندن امنیت موبایل مجبور میشم کلا Hellocarbide رو remove کنم. لطفا راهنمایی کنید.
شما بعد از هک یه بار گوشیتون را خاموش روشن کردید؟
ورژن دیگه ای از x-plore را که نصب نکردید؟
بله طبق روشی که آموزش دادید بعد از extract کردن CProfDriver_SISX.ldd و installserver.exe در مسیر c:\sys\bin گوشی رو خاموش روشن کردم و نصب برنامه های ساین نشده رو انجام دادم.بعد که کار نصب تموم شد روی CapsOn کلیک کردم بعد وارد X-plore شدم که دیدم با قبل فرقی نکرده! الان یه X-plore رو موبایل نصب شده دارم که اونم با نصب Hellocarbide نصب شد.
نباید مشکل داشته باشه.
با off باید حالت هک فعال بشه.
و با on غیر فعال.
نمی دونم چرا این مشکل برا شما به وجود اومده
ممکنه موبایل با زدن CapsOn از حالت هک دربیاد ولی X-plore بازم فولدرهای مخفی رو نشون بده؟
الان یه چیزی به ذهنم رسید.هر بار که گوشی رو روشن میکنم بعد از بالا اومدن، یه پیغام Installing... ظاهر میشه و بعد از چند ثانیه میگه که قادر نیست نصب رو از روی Momory Card انجام بده و برای نصب بقیه Application های نصب نشده به Application Manager مراجعه کنید. من Application Manager رو چک کردم ولی همه برنامه ها Installed بودند. البته من قبل Upgrade کردن گوشی این پیغامها رو نداشتم. ممکنه که به هم مرتبط باشند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)