لازم نیست 50 بار ثبت نام کنی. یه بار ثبت نام میکنی و بعدش میری توی ایمیلت و اکانتت رو فعال میکنی. من یه اکانت واست باز کردم. ایمیل خودت رو بده تا واست یوزر و پس رو پ خ کنم.
لازم نیست 50 بار ثبت نام کنی. یه بار ثبت نام میکنی و بعدش میری توی ایمیلت و اکانتت رو فعال میکنی. من یه اکانت واست باز کردم. ایمیل خودت رو بده تا واست یوزر و پس رو پ خ کنم.
با سلام
دوست عزیز شما می تونین از آموزش زیر استفاده کنین امیدوارم به دردتون بخوره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه بگی مشکلت چیه کمکت کنم
لابد لب تاب داری که 7500 گرفتی درسته
ذوست گلم مشکلم اینه که نمیتونم دیش رو تنظیم کنم ، یعنی خودم هیچ وقت تجربه اینکارو نداشتم ، وقتی با نصاب حرف میزنم میگم روی nss6 میخوام تنظیم کنی زل میزنه تو صورتم نمیفهمه چی میگم ....
لب تاپ ندارم عزیزم اما اکسترنال چندتا مزیت داره به خاطر همین خریدم.
آموزش بسیار ارزنده ای بود ممنون از لطف شما( خیلی جالب بود انصافا مرسی)
نه آقا این آنا را چشش زدیم! گویا تو این 1 هفته که نبودم خیلی اتفاقا افتاده!
تا 1 هفته پیش سرعت شبانه عالی بود، الان که دارم دانلود می کنم 25k داره میده!!!!!!!!!!!
دیشب من از 2 تا 8.5 صبح در حدود 500 مگ دانلود کردم در صورتی که با سرعت 1 مگ روی کاغذ باید 2 گیگ باشه. یه چیز دیگه چک کن ببین مثل اینکه از ساعت 8 صبح تا 8.5 سرعت فول میده. ببین ماله تو هم این طوری هست؟
با این حساب ما این ماه رو هم ترکانت بمونیم لااقل سرعتش ثابته باز اگه دوستان از شرکت های دیگه اکانت دارند بگن شبانه چند گیگ یا مگ یا کیلوبایت دانلود میکنن .
من همه پست های رو که دو این تاپیک هست خوندم ولی مثل اینکه هیچ شرکتی تو ارومیه مثل ترکانت با ثبات نیست من تا حالا یک بار قطعی و افت سرعت نداشتم .
به خدمات شاتل ارومیه هم یه نگاهی بکنید:
قیمتهاشون تقریبا با آنا (البته تا سطح خاصی) یکیه فقط کیفیتش؟!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یادش بخیر اکانت انا داشتم 512 تایمر انقضا واصل نزده بودن تا 2ماه فری دانلود میکردم...همه رفتن سمت انا واسه همین افت کرده سرعتش و دی سی میشه
دوستان چه خبر؟ آنا دارها؟
مال من همچنان شبها افت میکنه...! الان دارم با 20k دانلود میکنم (در حالی که باید 120 می بود)
امروز تماس گرفتم با شرکت قضیه رو گفتم، پرسید کدوم مرکزی؟ گفتم فجر گفت که آره فجر مشکل داره فعلا!!!!!!!!!!
گفت تو این ماه سعی می کنیم حلش کنیم، یعنی اون 1 ماه پول ما هوتوتو!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)