اسمشو گذاشتم gta creat (اسم تاپیک) فقط لینکارو تو اونجا با پیام خصوصی بفرست که دیگران استفاده نککند تا تکمیل بشه
تاپیک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسمشو گذاشتم gta creat (اسم تاپیک) فقط لینکارو تو اونجا با پیام خصوصی بفرست که دیگران استفاده نککند تا تکمیل بشه
تاپیک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by میل; 26-10-2008 at 21:23.
سلام به همگي
يه سوال داشتم اميدوارم كسي نخنده
براي قرار دادن جان براي اسپرايت اصلي چه كار بايد كرد.مثلا سه تا جان براي اسپرايت تعرف كرد كه بعد از سه بار برخورد بازي تموم بشه
از live استفاده کن، اگر به مشکلی برخوردی بگو تا یه نمونه بهت بدم.( در حالت کلی باید یه متغیر تعریف کنی)
سلام به همه!
مخصوصا استاد بزرگ احسان! D:
می خوام یک بازی فکری(ادونچر) درست کنم.برای این کار به چنتا آموزش نیازم دارم.
1.دادن ورودی از طریق موس
2.رفتن کاراکتر به نقطه ای که موس کلیک شده
3.تعیین مسیر های حرکتی خاص برای کاراکتر یا همون اسپرایت(چون در عین حالی که باید با اشیا صفحه برخورد داشته باشه نباید به اونها گیر کنه)
4.انجام یک عمل خاص تحت شرایطی.مثلا 1 صفحه کلید داریم که اگر عدد 77985 وارد بشه یک متغیر = 1 (مثلا) قرار بگیره و در باز بشه
------
اینم بگم که قبلا با 3DGS وQuest 3-4 در حد حرفه ای کار کردم.
پیشاپیش ممنون از کمکهاتون
-----
چطور می تونم نام کاربریم رو تغیر بدم(قابل توجه مدیر فروم)
سلام. اگه ممکنه یه کتاب آموزش فارسی گیم میکر خوب بهم معرفی کنید. اگه چن تا هم باشن خوبه. راستی من دارم از صفر شروع می کنم ها. مر30![]()
سلام میخواستم بدونم دستور image_single که در گیم میکر ورژن 5 است و برای تعیین عکسهای فرعی یک عکس متحرک به کار میرود این دستور در گیم میکر 6 و7 چی است؟؟؟؟؟؟
چون گیم میکر 6 به این دستور ایراد میگیره؟؟؟
و آیا تفاوتهای دیگری هم بین گیم میکرهای 5 و 6 و 7 در برنامه نویسی هست
واقعا با این نرم افزار میشه بازی ساخت؟من همیشه فکر میکردم باید برنامه نویسی بلد بود.
تو گيم ميكر 5و6و7 تنها تفاوتشون تو برنامه نويسیشون هست...
تو 5 سه بعدی سازی نداره...
image_number
چرا نشه! بله که میشه! البته امکان اسکریپت نویسی هم داره که دستت رو باز تر می کنه ولی با همون خاصیت ویژوالش میشه کلی کارا کرد! ولی گیم میکر همیشه بهترین انتخاب نیست!.واقعا با این نرم افزار میشه بازی ساخت؟من همیشه فکر میکردم باید برنامه نویسی بلد بود.
تغییرات ورژن 7 با 6:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمن عرض سلام وادب به تمام دوستان.
آیا آموزش پیشرفته Game Maker را ارائه نمی کنید؟ (غیر از مواردی که در سایت تبیان قرار داده اید)
PDF های گذشته عالی بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)