salam man amoozesh script editor ro mikham. kasi linkesh ro dare?
salam man amoozesh script editor ro mikham. kasi linkesh ro dare?
سلام
من چنئتا سوال داشتم
1- آیا می تونم با یک فرمان وقتی وارد جایی میشم یک کاری کنم که یک نرم افزار خارجی از محیط ویندوز (مثل فلش) باز بشه؟
2- می شه با این نرم افزار چیز هایی مثل آلبوم صوتی و یا آلبوم تصاویر ساخت؟(چطوری؟)
ممنون
دوست عزیز یه سر به تک اینفو بزن یه کمی گذاشتهsalam man amoozesh script editor ro mikham. kasi linkesh ro dare?
سلام
من چنئتا سوال داشتم
1- آیا می تونم با یک فرمان وقتی وارد جایی میشم یک کاری کنم که یک نرم افزار خارجی از محیط ویندوز (مثل فلش) باز بشه؟
2- می شه با این نرم افزار چیز هایی مثل آلبوم صوتی و یا آلبوم تصاویر ساخت؟(چطوری؟)
ممنون
-1
exec (STRING* program, STRING* options);
Executes an external program or batch file.
Parameters:
program - file name of the exe or batch file.
options - command line parameter to be passed to the program.
2-
چرا که نشه
شما اول باید امار تمام فایل های مورد نظر در پوشه مورد نظر رو بگیرید به آمار رو به برنامه گیم استودیو بدید ولی کار بیخودی
چون کلی پلیر و برازر ساخت
تازه برنامه ی 3 دی کلی سی پی یو مصرف میکنه
نمی دونم کار جالبی باشه یا نه
سلام
از جوابتون ممنونم
ولی من یکم مبتدی هستم
می خواستم ببینم این کد رو باید کجا وارد کنم
مرسی
سلام
ببخشید من دیر به دیر سر میزنم
برای تست این پروژه توی SED یه پروژه خالی ایجاد کن بعد یه جا سیو کن بعد برنامه EXE مورد نظر رو کنارش بزار بعد نام برنامه رو بجای نام (NAME) بزار و بعد اجرا کن (F5)
البته از فعال بودن گزیته زیر مطمئن شو
\ SED \OPTION\preference
use the current file for Test Run
رو تیک بزن
بعد از اجرا فقط کافیه دکمه 1 بالای کیبرئ حروفی رو بزنی تا برنامت اجرا بشه به این روش میتونی برنامه مورد نظر رو اجرا کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
از جوابتون ممنون
ولی من اگه بخواهم یه کاری کنم که اگه وارد یه فضایی شد این دستور رو اجرا کنه، چی کار کنم؟
مرسی
راه زیادی هست
باید بیشتر توضیح بدی
مثلا اگه از روی یه مانعی رد بشه یا از جلوی یک سنسور خاصی رد بشه یا به یه شی نزدیک بشه یا .................................
مثلا می خواهم وقتی وارد یک اتاقی شد اینجوری بشه
راستی چطوری می شه یک منو ساخت که وقتی دکمه ی esc می زنیم باز بشه و یک دکمه ی خروج داشته باشه و مثلا دکمه ی ادامه ی بازی
ممنون
Last edited by sahra1373; 17-10-2009 at 14:37.
اینجا کسی نیست؟؟!!
برات در اولین فزص نمونه میزارم (امروز فردا)
اوکی !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)