جایی نیست تو اینترنت که بشه شماره باتری رو داد؟
شمارش رو خود باتری حک نشده؟
جایی نیست تو اینترنت که بشه شماره باتری رو داد؟
شمارش رو خود باتری حک نشده؟
چرا مجتبی جان. رو هولو گرام روی باتری یه سریال 20 رقمی. تو اینترنت هم سایتایی هستن.
ولی وقتی اینا کلا قاب باتری یا همون لیبلشو عوض میکنن ،دیگه هولوگرامو و سریال و ساخت ژاپن و..... میشه کشک!!!
تنها راهش داشتن اشناس . یا از مغازه های معتبر!
دوستان یه توصیه میکنم از شارژرهای ac-4 استفاده کنین که امپراژش 890 میلی امپر هست و دارای سه شاخه میباشد
چی هستند؟
عکسی چیزی ازشون نداری؟
چند تا از گوشی های جدید
از جمله گوشی جدیدی که دیدم
هیچ کدوم سریال رو باتری نداشتن فقط هولوگرام نوکیا داشتن !!
اگه میشه لینک اموزش رو یه بار دیگه اپ کنید............شرمنده واسه خودم نمی خوام...........
اخر نفهمیدیم چطوری تشخیص بدیم اصله باطری؟؟
سلام
من تازه اين تاپيك رو خوندم كليپ دانلود كرد واقعا وسوسه شدم كه برم باتري رو بخرم. 1 ساعت طول كشيد تا با اين اينترنت نفتي همه نظراتو بخونم
فقط چند تا سوال داشتم ممنون ميشم اگه جواب بديد
اول اينكه شما moon&sky كه باطري خريدي از كدوم مغازه علاءالدين خريدي قيمتش چقدر بود؟اگه ميشه عكس ياطري كه خريدي بزاري ممنون ميشم!
راستي فرق باطري اصلي با تقلبي يا خراب چيه؟ شكلش؟ هلوگرامش؟ وزنش؟ البته نظراتو كه خودنم يكي گفت از هيچ جا نميشه فهميد ولي حالا اگه اطلاعات جديدي داريد بگيد چون مي خوام فقط 1 بار باطري بخرم نه 10 بار!!! شارزژ خود گوشيمو نمي تونم استفاده كنم؟ حتما بايد شارژر 8g بخرم؟
در مورد شارژر همراه مي خواستم بدوستان عزيز بگم كه من خريدم اصلا به درد نمي خوره!!! به هيچ وجه نخريد!!! چون فقط اگر باطري دوراسل اصل بندازيد مثل آدم كار مي كنه تازه اين طوري بعد از 3 ساعت شارژ 4 تا خط (تا نصف) گوشي رو شارژ مي كنه! البته اگه تو اين 3 ساعت از گوشي استفاده نكنيد!!! با باطري شارژي اصلا درست شارژ نمي كنه! تازه ايني كه من خريدم گارانتي داره 15 تومن پول دادم!ولي پس نمي گيره به من ميگه همين كه اين شارزژ همراه ميتونه گوشي رو روشن كنه خيليه!!! ()
راستي من گوشيمو هفته پيش آپديت كردم ورژن 21 ريختم كه باطري بهتر شه ولي بدتر شد! ديگه واقعا هر 20 ساعت يكبار بايد گوشي رو شارژ كنم!!! اعصابمو خورد كرده!!!
Last edited by pedram1320; 02-09-2008 at 01:07.
اگه اشنا ماشنا داری از اونا بگیر.
اگه نه فعلا بهترین جا .خرید از تعمیرگاهای گارانتی هاس. مثلا اتصالات. قیمتش هم حداکثر 35-40 تومنه.
بیخیال هولوگرام.میخوای 100 باتری برات بیارم خود نوکیا هم نفهمه تقلبیه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
چند تا عکس که گذاشته بودن!!!!!!
اگه باتری خوب جاپنی اصل گیر بیاری دیگه راحت میشه.
در بدترین شرایط یه روز فول شارج میده.
شما اگه می خوای از شارژ هر روزه راحت شی فقط راهش گرفتن باتری 8 گیگ هست.
منم مثل شما بودم.
ولی با گرفتن این باتری حالا هر 3 روز 1 بار شارژ می کنم.
بیشتر از 2 برابر باتری 5f شارژ میده.
شارژر که فرقی نمیکنه . هر دو گوشی شارژرشون یکیه.
از اینجا که میگم بگیر:
علاءالدین
طبقه زیر
فروشگاه اورجینال
قیمتش 2-3 ماه پیش 28 تومن بود.
باتری made in japan هست و واقعا باتری خوبی هست.
با گارانتی هم بهت میده که اگه کار نداد بهت بری پسش بدی.
دوستای گلم خوبید؟
تا حالا چند نفر بجز من و سینا از این باتری استفاده کردن؟
کسی تا حالا ایرادی در گوشیش مشاهده کرده که دلیلش باتری باشه؟
من نزدیک به 6 ماهه که استفاده میکنم هیچ مشکلی نداشتم
راستی ورژن 30 رو رو گوشیتون بریزید واقعا دیگه عالی یشه
Last edited by MoonAndSky; 12-09-2008 at 10:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)