وای چه قدر زیاده این بازی
هر چی بازی میکنم تموم نمیشه
اگه یه عکس از مرحله بازی بزاری میتونیم جوابت رو بگیم
من که ایکیوم اینقدر نیست که بتونم اسم مرحله رو حفظ کنم
وای چه قدر زیاده این بازی
هر چی بازی میکنم تموم نمیشه
اگه یه عکس از مرحله بازی بزاری میتونیم جوابت رو بگیم
من که ایکیوم اینقدر نیست که بتونم اسم مرحله رو حفظ کنم
مشکل همه کارت های سری 4800 با بازی هست
باید منتظر یه patch از طرف amd باشیم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی
من دیروز بازی رو تموم کردم
آره خیلی زیاد بود ولی در کل خوب بود
داستان جالبی هم داشته احتمالا ولی متاسفانه من که هیچی نفهمیدم چون انگلیسی حالیم نمیشه
الان Crysis Warhead رو نصب کردم خیلی حال میده
چاکرم
سلام دوستان
با اجازتون ما هم داریم بازی می کنیم و حالی می بریم. ولی فکر می کنم فضای COD4 واقعی تر یود. صحنه های این بازی کارتونی می زنه که به احتمال زیاد نظر خود سازنده هاست. درست می گم؟؟؟
اصلن بعد از Assassin's creed طرفدار Ubisoft شدم. همین چند روز دیگه هم میرم سراغ Farcry 2
راستی من اون مرحله هستم که میریم دنبال پسر این جاسوس هلندیه. چقدر دیگه مونده؟
راستی یادم رفت بگم این شرکتی که من بازی رو ازش خزیدم توی دی وی دی 2 یه فولدر tools داره که گفته بهتره همشو نصب کنیم. ولی من فقط DirectX رو از توش نصب کردم. بقیش یه چیزایی مثل .Net Framework ویه چند تا برنامه دیگه بود. آیا لازمه نصب کنم؟ بازی همین حالا روون اجرا میشه. ولی آیا اگه اینا رو نصب کنم کیفیت گرافیک بهتر میشه؟
یه سوال دیگه ببخشید: آیا DirectX 10 روی سرویس پک 2 نصب میشه؟
ممنون
موفق باشید
Last edited by S!LENCE; 28-10-2008 at 01:12.
جواب
ولی فکر می کنم فضای COD4 واقعی تر یود. : به نظر من در یه اندازه بود
راستی من اون مرحله هستم که میریم دنبال پسر این جاسوس هلندیه. چقدر دیگه مونده؟ داداش تو تازه گرم شدی
هنوز خیلی خیلی مونده
.Net Framework ویه چند تا برنامه دیگه بود. آیا لازمه نصب کنم؟ یه بعضی وقتا ممکنه با پیغام ارور مواجه بشی
ولی آیا اگه اینا رو نصب کنم کیفیت گرافیک بهتر میشه؟ نه زیاد تاثیر نداره برای اجرای بهتر ویندوز برای بازی هستش
یه سوال دیگه ببخشید: آیا DirectX 10 روی سرویس پک 2 نصب میشه؟ نه نصب نمیشه -ولی یه نوع شبیه ساز هست که این کارو میکنه -ولی نه در اندازه داریکت 10 -به نظر خودم فقط اسم 9 رو به 10 میکنه
بالاخره منم بازي رو درجه ي Veteran تموم كردم البته يه چند روزي نتونستم بازي كنم . كلا بازي خوبي بود فقط هوش مصنوعي يكم اشكال داشت ؛ يه چند باري بين دوستام گير كردم و مجبور شدم كه خودم بهشون دستور بدم تا برن كنار يا موقعي كه روي يه 88 بمب ميذاشتم ميرفتن كنارش و با اون منفجر ميشدن
اون داستان عينكيه هم فهميدم چيه ، بايد تا آخراي بازي صبر ميكردم كه نكردم
منتظر نسخه ي بعديش ميمونيم ...
منم تمومش کردم
پسر چه قدر زیاد بود به اندازه هالف لایف طول کشید
اخر بازی غم انگیز بود صحنه ای که کلتشو میندازه دور
مرحله تانک سواری و مرحله ای که اسنایپر همراه داره خیلی با حال بود
به خصوص صحنه هایی که با تک تیر میزنی مخ طرف رو میپاشونی
راستی مرحله اخر یه پیغام به من داد که نتونستی قفل رو باز کنی
فردا عکسشو میزارم
چرا به من مدال نداد
رو متوسطم بازی میکردم
از یارام هم استفاده نمیکردم
درود:
مرسی از شما من تازه 4850 گرفتم وقتی Black Friday (rain) level رسیدم سیستم ری استارت شد داشتم دیوونه می شدم گفتم حتما کارت گرافیکم خرابه!حالا خیالم راحت شود.
از کجا باید پچ و بگیریم؟
با سپاس
هنوز پچ ی برا رفع این مشکل نیست باید تا اومدن درایور 8.11 شاید هم 8.12 صبر کرد...
نه
پس رسما باید بی خیال شد!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)