تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 34 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 339

نام تاپيک: [آموزش] تبديل فيلم هاي شما به DVD با منو حرفه اي توسط برنامه ConvertXtoDvd 3

پروفشنال ardavan_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اون موقع برای رایت دیتا باید بزنیم با نرو ؟و با ASHAMPOO چه گزینه ای را؟

پروفشنال senatore20042003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ممنون دوست عزیز.من اگر در آخر که برای رایت می پرسه کنسل کنم مشکلی پیش نمیاد یا باید از اول تنظیم کنم که رایت نکنه؟
    دو سوال دیگه داشتم.من چطور می تونم ببینم که زیرنویس اضافه شده؟ با جت ادیو زیرنویس نمیاد km player هم نصب کردم باز نشون نمیده اما همون یه قسمتی از فیلم که تا 23 درصد رایت شده تو دی وی دی پلیر نشون داده میشه
    و اینکه یه صدای پارازیت تو فیلم هستش که وقتی صدای خروجی رو با تنظیمات اسپیکر بم می کنم درست میشه... دلیلش ممکنه از تنظیماتی باشه که انجام ندادم؟
    ممنونم
    دوست عزیز می تونید کنسل روبزنید و هیچ مشکلی هم پیش نمیاد .کلا اگر شما برای تنظیمات به صورت پیش فرض عمل کنید مشکلی پیش نمیاد.دیگه اینکه برای راحتی خیال زیرنویس و فیلم رو هم نام کنید و در یک فولدر بگذارید برنامه به صورت اتومات زیرنویس رو به فیلم اضافه می کنه اگر فلم شما ازلحاظ صدا مشکل داشته باشه خروجی شما روخراب میکنه ولی خود برنامه به هیچ عنوان صدای فیلم رو خراب میکنه.

3. این کاربر از senatore20042003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اون موقع برای رایت دیتا باید بزنیم با نرو ؟و با ASHAMPOO چه گزینه ای را؟
    دوست عزیز در برنامه نرو اکسپرس برای رایت به ترتیب گزینه های video picture/dvd video file روبزنید .برای Ashampoo هم فکر کنم گزینه ای به نام burn داشته باشه .چون من خودم این برنامه رو نصب ندارم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام، من 20 تا فیلم با فرمت avi توی یه دی وی دی دارم، که فقط تو کامپیوتر میخونه و با dvd player نمی تونم تماشا کنم.
    با این برنامه ای که معرفی کردید، چطور میشه من به صورت video رایت کنم که با dvd player هم بتونم تماشا کنم.
    من گزینه add رو زدم و فیلم هامو انتخاب کردم تو برنامه و convert رو زدم، اما حجم کل فیلم ها که یه دی وی دی بود، شد 19 گیگ. چطور از برنامه استفاده کنم که فیلما رو بکنه حداکثر 2 تا دی وی دی؟ کیفیت هم در حد همون کیفیت اولیه فیلم ها یعنی در حد avi بمونه؟ (آخه avi خودش کیفیت جالبی نداره، دیگه کمترم بشه که چیزی دیگه نمیمونه)

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام، من 20 تا فیلم با فرمت avi توی یه دی وی دی دارم، که فقط تو کامپیوتر میخونه و با dvd player نمی تونم تماشا کنم.
    با این برنامه ای که معرفی کردید، چطور میشه من به صورت video رایت کنم که با dvd player هم بتونم تماشا کنم.
    من گزینه add رو زدم و فیلم هامو انتخاب کردم تو برنامه و convert رو زدم، اما حجم کل فیلم ها که یه دی وی دی بود، شد 19 گیگ. چطور از برنامه استفاده کنم که فیلما رو بکنه حداکثر 2 تا دی وی دی؟ کیفیت هم در حد همون کیفیت اولیه فیلم ها یعنی در حد avi بمونه؟ (آخه avi خودش کیفیت جالبی نداره، دیگه کمترم بشه که چیزی دیگه نمیمونه)
    دوست عزیز دوتا Dvd نمی تونید چنین کاری کنید ولی آموزش زیر روبخونید می تونید در هر Dvd 4 تا فیلم قراربدهید.

تبديل 4 فيلم در يك DVD با منو حرفه اي و زيرنويس با قابليت پخش در تمام DVD پليرها

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. 2 کاربر از senatore20042003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

البته این موضوع رو نگفتم که این 20 تا فیلم هر کدوم در واقع یه قسمت از کل فیلمه، یعنی این 20 تا فیلم، هر کدوم حدود 45 دقیقه هست. با این اوضاع، بازم نمیشه بیشتر از 4 تا تو یه دی وی دی قرار داد؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام جناب سناتور عزيز
    اگر سورس ما داراي صداي استريو دوكانال باشه و ما به صورت دستي از منون Audio اون رو تغيير بديم و 5.1 كنيم،آيا واقعا صدا رو تبديل به دالبي ديجيتال 5.1 كانال ميكنه؟يا به صورت دالبي پرولوجيك صدا پخش ميشه؟
    متشكرم.

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با تشکر از دوستان گرامی
    من هر کاری میکنم زیر نویس فیلمم فارسی نمایش داده نمی شه . ویندوزم کاملا فارسیه و از این نظر مشکلی ندارم . فرمت زیر نویسم srt و ورژن نرم افزارم 3 رجیستر شده می باشد. اگر امکان هست راهنمایی بفرمایید و در صورت امکان تمام مراحل فارسی کردن ویندوز و زیر نویس را با تصویر بگذارید . با تشکر

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با تشکر از دوستان گرامی
    من هر کاری میکنم زیر نویس فیلمم فارسی نمایش داده نمی شه . ویندوزم کاملا فارسیه و از این نظر مشکلی ندارم . فرمت زیر نویسم srt و ورژن نرم افزارم 3 رجیستر شده می باشد. اگر امکان هست راهنمایی بفرمایید و در صورت امکان تمام مراحل فارسی کردن ویندوز و زیر نویس را با تصویر بگذارید . با تشکر
    دوست عزیز .شما ابتدا سی دی ویندوز رو بگذار داخل سی دی رام.بعد از کنترل پنل به legion language رفته و از شاخه language تیک گزینه های supplemental language support رو بزنید از منو regional option هم که باید گزینه های فارسی و ایران رو در پایین انتاخب کنید.
    در ضمن اگر بعد از این کار دیدید باز هم زیرنویس نمایش داده نمی شه. ابتدا باید شما آخرین کدک های صوتی و تصویری رو روی سیستم نصب کرده باشید و همینطور اگرباز هم مشکل حل نشد برنامه رو پاک کن ویک ورژن جدیدتر ازبرنامه رو نصب کن.

12. این کاربر از senatore20042003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست عزیز .شما ابتدا سی دی ویندوز رو بگذار داخل سی دی رام.بعد از کنترل پنل به legion language رفته و از شاخه language تیک گزینه های supplemental language support رو بزنید از منو regional option هم که باید گزینه های فارسی و ایران رو در پایین انتاخب کنید.
    در ضمن اگر بعد از این کار دیدید باز هم زیرنویس نمایش داده نمی شه. ابتدا باید شما آخرین کدک های صوتی و تصویری رو روی سیستم نصب کرده باشید و همینطور اگرباز هم مشکل حل نشد برنامه رو پاک کن ویک ورژن جدیدتر ازبرنامه رو نصب کن.
    ممنون از توضیحتون
    مراحل اول را بصورت کامل انجام داده ام . در مورد کدک های صوتی تصویری اطلاعی ندارم و از کجا باید دانلود کنم ؟
    ورژن 4 بر نامه را نیز دارم ولی چون رجیستر شده نیست نصب نکردم . توی این تاپیک هم لایسنسی برای آن پیدا نکردم
    اگر آخرین ورژن را دارید با لایسنس یاکرک ممنون میشم بزارید . با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •