اون موقع برای رایت دیتا باید بزنیم با نرو ؟و با ASHAMPOO چه گزینه ای را؟
اون موقع برای رایت دیتا باید بزنیم با نرو ؟و با ASHAMPOO چه گزینه ای را؟
دوست عزیز می تونید کنسل روبزنید و هیچ مشکلی هم پیش نمیاد .کلا اگر شما برای تنظیمات به صورت پیش فرض عمل کنید مشکلی پیش نمیاد.دیگه اینکه برای راحتی خیال زیرنویس و فیلم رو هم نام کنید و در یک فولدر بگذارید برنامه به صورت اتومات زیرنویس رو به فیلم اضافه می کنه اگر فلم شما ازلحاظ صدا مشکل داشته باشه خروجی شما روخراب میکنه ولی خود برنامه به هیچ عنوان صدای فیلم رو خراب میکنه.
دوست عزیز در برنامه نرو اکسپرس برای رایت به ترتیب گزینه های video picture/dvd video file روبزنید .برای Ashampoo هم فکر کنم گزینه ای به نام burn داشته باشه .چون من خودم این برنامه رو نصب ندارم.
سلام، من 20 تا فیلم با فرمت avi توی یه دی وی دی دارم، که فقط تو کامپیوتر میخونه و با dvd player نمی تونم تماشا کنم.
با این برنامه ای که معرفی کردید، چطور میشه من به صورت video رایت کنم که با dvd player هم بتونم تماشا کنم.
من گزینه add رو زدم و فیلم هامو انتخاب کردم تو برنامه و convert رو زدم، اما حجم کل فیلم ها که یه دی وی دی بود، شد 19 گیگ. چطور از برنامه استفاده کنم که فیلما رو بکنه حداکثر 2 تا دی وی دی؟ کیفیت هم در حد همون کیفیت اولیه فیلم ها یعنی در حد avi بمونه؟ (آخه avi خودش کیفیت جالبی نداره، دیگه کمترم بشه که چیزی دیگه نمیمونه)
دوست عزیز دوتا Dvd نمی تونید چنین کاری کنید ولی آموزش زیر روبخونید می تونید در هر Dvd 4 تا فیلم قراربدهید.
تبديل 4 فيلم در يك DVD با منو حرفه اي و زيرنويس با قابليت پخش در تمام DVD پليرها
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته این موضوع رو نگفتم که این 20 تا فیلم هر کدوم در واقع یه قسمت از کل فیلمه، یعنی این 20 تا فیلم، هر کدوم حدود 45 دقیقه هست. با این اوضاع، بازم نمیشه بیشتر از 4 تا تو یه دی وی دی قرار داد؟
سلام جناب سناتور عزيز
اگر سورس ما داراي صداي استريو دوكانال باشه و ما به صورت دستي از منون Audio اون رو تغيير بديم و 5.1 كنيم،آيا واقعا صدا رو تبديل به دالبي ديجيتال 5.1 كانال ميكنه؟يا به صورت دالبي پرولوجيك صدا پخش ميشه؟
متشكرم.
با تشکر از دوستان گرامی
من هر کاری میکنم زیر نویس فیلمم فارسی نمایش داده نمی شه . ویندوزم کاملا فارسیه و از این نظر مشکلی ندارم . فرمت زیر نویسم srt و ورژن نرم افزارم 3 رجیستر شده می باشد. اگر امکان هست راهنمایی بفرمایید و در صورت امکان تمام مراحل فارسی کردن ویندوز و زیر نویس را با تصویر بگذارید . با تشکر![]()
دوست عزیز .شما ابتدا سی دی ویندوز رو بگذار داخل سی دی رام.بعد از کنترل پنل به legion language رفته و از شاخه language تیک گزینه های supplemental language support رو بزنید از منو regional option هم که باید گزینه های فارسی و ایران رو در پایین انتاخب کنید.
در ضمن اگر بعد از این کار دیدید باز هم زیرنویس نمایش داده نمی شه. ابتدا باید شما آخرین کدک های صوتی و تصویری رو روی سیستم نصب کرده باشید و همینطور اگرباز هم مشکل حل نشد برنامه رو پاک کن ویک ورژن جدیدتر ازبرنامه رو نصب کن.
ممنون از توضیحتون
مراحل اول را بصورت کامل انجام داده ام . در مورد کدک های صوتی تصویری اطلاعی ندارم و از کجا باید دانلود کنم ؟
ورژن 4 بر نامه را نیز دارم ولی چون رجیستر شده نیست نصب نکردم . توی این تاپیک هم لایسنسی برای آن پیدا نکردم
اگر آخرین ورژن را دارید با لایسنس یاکرک ممنون میشم بزارید . با تشکر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)