آره ... D900i رو بفروشي .... بري D900 بخري !راهی هست که d900i تبدیل بشه به d900e ؟
حالا اينچه كاريه ....؟!؟
آره ... D900i رو بفروشي .... بري D900 بخري !راهی هست که d900i تبدیل بشه به d900e ؟
حالا اينچه كاريه ....؟!؟
سلام
من سامسونگ j600 دارم ولی یه بار بیشتر فریمورش عوض نمیشه چی کار کنم؟
یعنی یه بار عوض شد ولی دیگه نشد
یعنی موقعی که باید گوشی رو خاموش کنم و بعد ستاره رو بگیرم و بعد دکمه ی پاور رو بگیرم بعدش باید گوشیم شناخته بشه ولی نمیشه
باطري گوشيه كه مطمئنن فوله.....!؟؟! گوشي رو يبار مستر ريست كنيد.
و بگيد فريمور اورجينال گوشي چي بوده ، شما به چي فلش زدي..؟!؟ و الان ميخواي به چي فلش بزنيد...؟!؟!
سلام.
ميشه آموزش آپديت s5230 رو هم بذاريد.
ورژن گوشي من s523AJPIE9 هستش.
چرا مدلش رو نوشته s523 ?!?!?!?!
چرا ننوشته s5230 يا s5233 ؟؟؟؟
ممنون ميشم.
Last edited by mohammad_s7201; 08-08-2009 at 14:12.
سلام.
من خيلي وقته توي ساموسنگ نميپرم ... يه روش فلش از اين گوشي يه جاهايي ديديم ... كه نميدونم فلش براي اين گوشي همون آپديت حساب ميشه يا نه.
خوب دو مدل از اين گوشي داريم ديگه ... كه تفاوتشون در سخت افزار كمتر از 2-3 درصد و در نرم افزار هم حدود 20-30 درصده.چرا مدلش رو نوشته s523 ?!?!?!?!
فقط به من بگيد كه فلش و آپديت براي اين گوشي فلسفش چيه....!؟؟!؟ -براي خيلي از گوشي ها اين دوتا يه معني رو ميده-
به تازگی( حدود یک ماه پیش) گوشی سامسونگ M8800 PIXON خریدم ولی فایل های Jar رو ساپورت نمی کنه!!
کسی اطلاع داره چیکار باید بکنم ...؟ در حالیکه یکی از دوستانم همین گوشی رو داره و به راحتی فایل های Jar روی گوشیش نصب میشه ...
آیا از فریمور هستش یا چیزه دیگه ...؟
سلام دوست عزیز. سوالتو توی تایپیک این گوشی مطرح کن تا بچه هایی که این گوشی رو دارند کمکت کنند.![]()
آموزش فلش گوشی سامسونگ مدل S5230
1) قبل از انجام هرکاری با تایپ کد #7465625#* مطمئن شوید که SIMLOCK خاموش است.
2) USB Drivers و برنامه SGT-S5230 MultiLoader V5.56 رو از لینک های زیر دانلود کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید3) از سایت زیر firmware مورد نظرتون رو دانلود کنید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4)فایل firmware رو آن زیپ کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
5) گوشی رو خاموش کنید و سیم کارت و مموری رو از گوشی خارج کنید.
6) دکمه کم کردن صدا , دکمه دوربین و دکمه روشن کردن گوشی رو باهم فشار بدید,در این لحظه گوشی با حالت Download Mode روشن میشود.
7) گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید.
8) MultiLoader V5.56 را باز کنید و در محیط برنامه تیک گزینه BRCM2133 و Boot Change و Full Download را بزنید.
9) بر روی Boot کلیک کرده و از درون کامپیوتر پوشه ایی را که حاوی فایل فلش ( BootFile ) است انتخاب کنبد.(برای مثال: C:\S5230XEIG2\BOOTFILES)
10) در قسمتهای Rsrc2 ,Rsrc1 , Amss و Factory FS با توجه به فرمتی که دارند فایلهای مناسب را از پوشیه فلش انتخاب کنید ( البته کامپیوتر به طور اتوماتیک فقط فایلهای وابسته به اون قسمت را نمایش میدهد) ... در قسمت Tune , FOTA و ETC احتیاج به وارد کردن فایلی نیست .(*نکته:توجه داشته باشید که در قسمت Rsrc2 دو فایل وجود داره,شما باید فایلی که Low در اسمش قرار دارد را انتخاب کنید.)
11) در برنامه MultiLoader V5.56قسمت Port Search را انتخاب کنید تا COM port شما در زیر قسمت مربوط به حالت Ready درآید .
12) در برنامهبر روی download کلیک کنید .
13) تمام ...
اگر تمام کارها درست انجام شود گوشه برنامه باید یه همچین مواردی ببینید :
برای اطمینان از نصب شدن فریمور جدید کد *#1234# را بر روی گوشی خود وارد کنید .
از تغییرات به وجود آمده در گوشی خود لذت ببرید ...
*نکات مهم:
الف) انجام فلش همیشه با ریسک همراه بوده و این آموزش هم از این قاعده مستثنا نیست.
ب) قبل از انجام فلش از contact ـِتون یه backup بگیرین.
Last edited by ehsannirvana; 24-01-2010 at 01:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)