جدآ اگه بگیرن شلاق داره؟؟؟؟!!!!!
اگه بخرم میزارم تو حیاط خونمون بیرونش هم نمیارم.
چیکار کنم موتور هزار دوست دارم دیگه!
جدآ اگه بگیرن شلاق داره؟؟؟؟!!!!!
اگه بخرم میزارم تو حیاط خونمون بیرونش هم نمیارم.
چیکار کنم موتور هزار دوست دارم دیگه!
Last edited by mohamad.hejazi; 04-07-2008 at 11:51.
نه بابا چه شلاقي؟
تو محل ما 10 15 تا موتور سنگين هست عصر ها ميارن بيرون
فقط موتورتو مصادره ميكنن همين
عزيز من نميدوني بي خود نگو...ببخشيدانه بابا چه شلاقي؟
تو محل ما 10 15 تا موتور سنگين هست عصر ها ميارن بيرون
فقط موتورتو مصادره ميكنن همين
شما كجا زندگي مي كنيد؟
اون آقا اصفهان زندگي ميكنن و تو شهر هاي بزرگ فقط شايد بشه تو عصر هاي جمعه نزديك شب بيرون آورد موتو را
تازه بايد همه برچسب هاش را بكني كه معلوم نباشه. من دوستم را گرفتن كردنش زندون . اينو فقط من خودم به چشم ديدم
خيلي ها را گرفتن...مگه طرف مغز خر خورده كه موتور هوندا هزار را بفروشه 350 تومن. هيچ فايده اي نداره
از من گفتن بود ... به ريسكش نميرزه. خود داني
دوستان این فردی که میخواد موتور رو بفروشه تو سپاه دست داره و این طور که میگه 7 تا دونه موتور از سپاه اورده(از همین هوندا 1000 هایی که اوایل انقلاب ممنوع شد)
من حرفی ندارم بخرم فقط از شلاقش میترسم!!!!
بابا تابلوئه يعني اون نگهبان فرق بين موتور 125 با موتور سنگين رو نميفهمه؟؟؟؟
ببينم موتور طرح هارلي هم بود؟؟؟؟![]()
[quote]من موتورمو خوابوندن تو شهيد عراقي وقتي برگه كلانتري رو نشون دادم و رفتم موتور رو ازاد كنم قشنگ ميتونستم هر موتوري كه ميخوام به جاي موتور خودم بپيچونم كليد ها هم رو موتور ميزارن
حالا تو فكر اينم يه سي جي دست دوم بگيرم يه كاري كنم موتورو بخوابونن بعد موقع در اوردن موتور با يه موتور سنگين بزنم بيرون[/
Quote]
خيلي خنده داره
مطمئن باش هيچ وقت نميشه اين كارو كرد
فدات بشم من از رفيق خودم ياماها RR گرفتن راهنمايي رانندگي مصادره كرد همين حالا دوست شما رو كردنش زندون يا خلافي كرده يا فرار كرده برو تو همين پاركينگ ها ببين چند صد تا موتور خوابوندن و صاحباشون فقط حسرت موتورشو ميخورن
من خودم تهرانم نظام اباد هم هستم از محل ما كه ديگه بد تر نيست پره پليسه
[quote=Original Titan;2607315]خندش وقتي ميرسه كه بدوني ماموره پاركينگش فقط وقتي داري ميري تو برگه رو ميبينه موقع ترخيص نگاه نميكنهمن موتورمو خوابوندن تو شهيد عراقي وقتي برگه كلانتري رو نشون دادم و رفتم موتور رو ازاد كنم قشنگ ميتونستم هر موتوري كه ميخوام به جاي موتور خودم بپيچونم كليد ها هم رو موتور ميزارن
حالا تو فكر اينم يه سي جي دست دوم بگيرم يه كاري كنم موتورو بخوابونن بعد موقع در اوردن موتور با يه موتور سنگين بزنم بيرون[/
Quote]
خيلي خنده داره
مطمئن باش هيچ وقت نميشه اين كارو كرد
حالا بخند![]()
[QUOTE=Talabkar;2607469]وقتي بر ميگردي موتوري كه دستته رو كه ميبينه!!!!!!!!!!
ببينه ميخواد چي كار كنه؟ مامور نيست در واقع نگهبان پاركينگه تا بخواد كاري كنه پيچوندي رفتي نه سلاحي داره نه چيزي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)