به نظر من كه اين بهتر از اون هست. اما سعي كنين همشونو بازي كنين. 1 و 3 هم خيلي جالب هستن.نوشته شده توسط hossein_3650
![]()
به نظر من كه اين بهتر از اون هست. اما سعي كنين همشونو بازي كنين. 1 و 3 هم خيلي جالب هستن.نوشته شده توسط hossein_3650
![]()
كسي ميدونه چطور ميشه داهاكا رو كشت من شمشير آب رو گرفتم ولي هر كاري ميكنم داهاكا منو ميكشه.
لطفا اگه ميدونين منو راهنمايي منين.
ممنون
سلامنوشته شده توسط miladp
تبريك ميگم عضويتتون رو.![]()
1. زمان رو حتما كند كنين.
2. فقط از يك combo استفاده كنين و اون هم اين هست:
left click- left click- left click- left click
3. وقتي قسمت اول تموم شد و داهاكا از لبه آويزون شد سريع برين طرفش و باز هم زمان رو كند كنين. باز هم فقط از اون combo كه بالا گفتم استفاده كنين چون هر چقدر هم comboهاي خوشگلي بزنين اصلا توي جونش اثر نداره. فقط وقتي شمشير آب بهش مي خوره جونش كم ميشه.
4. همون جا كه داهاكا آويزونه كارش رو تموم كنين وگرنه اگه بياد بالا همه كارتون از بين ميره و جونش دوباره پر ميشه.
خيلي ممنون از راهنماييتون.
آخ كه دهنتو بايد از طلا پر كنن مهدي من الان 1 ماه اين لعنتي رو نميتونم بكشم رفتم كه امتحان كنم
این پرسش یکی از دوستان هست که مطرح میکنم.
از مراحل نخستین.
مرحله ای که در آن یکی از غول ها از پشت یک در چوبی شطرنج یک جنگ افزار را به سوی شاهزاده ی ایرانی پرتاب میکند, و سپس میگریزد. دراین مرحله دچار سردرگمی شده. چرا که کسی نمانده که کشته شود و تنها میتواند به بخشی برود که چهار دکمه ی روی دیوار را فشار داده و پس از پیوستن مایع های زرین رنگ این چهار دگمه به هم میتوان از یک دوران به دوران دیگر رفت!
در این مرحله چه باید کرد. همچنین در همین مرحله به بخشی رفته که شاهزاده از روی سینه ی خود یک گوی زرد رنگ را به درون یک در وارد کرده و تله های سنگی و تیغ ها از کار افتاده اند.
درباره ی این حرکتی که شاهزاده میکند و از یک دوران به دوران دگر میرود هم اگر روشنگری کنید سپاسگزار خواهم شد که آیا مشخص هست که سازنده چه دوره هایی را مد نظر دارد.
پیروز باشید
اين چهار تا دكمه كه روي ستونها هستن رو وقتي فشار ميدين و ميرين چند تا چيز توي بازي عوض ميشه:نوشته شده توسط korosh bozorg
1. دوران بازي عوض ميشه. يعني اگه توي گذشته باشين به حال برمي گرده و اگه توي حال باشين برمي گرده به گذشته.
2. يه خصوصيت جديد به امكانات شاهزاده اضافه ميشه. مثل Eye of the Storm يا Storm of the Fate و غيره.
3. همه sand tankهاي شما هم پر ميشه يعني مي تونين بيشتر زمان رو به عقب برگردونين و ...
4. مهمترين كاري كه اين ماشين زمان انجام ميده اينه كه براي شما مرحله جديد باز مي كنه. يعني وقتي به اونجا رسيدين و برگشتين ديگه توي مرحله اي كه بودين نيستين و مرحله به كل عوض ميشه.
در مورد مدالي كه شاهزاده از سينش در مياره و ميذاره تو ماشين:
1. جون شما پر ميشه.
2. جون شما بيشتر از قبل پر ميشه. به همين علت به اون Life Upgrade ميگن.
3. اگه بتونين توي بازي همه 9 تا life upgrade رو پيدا كنين اونوقت مي تونين با داهاكا توي آخر بازي مبارزه كنين.
سپاس دوست گرامی
درسته همه این چیزهایی که گفتید
اما هم اکنون باید چه کار کرد. همه ی جانورها مرده اند و تنها میتوان دوران رو عوض کرد! دقیقا باید دنبال چه چیز گشت و کجا؟ دقیقا باید چکار کرد . در چه دورانی باید باشه قدیم یا جدید؟
سلام
اسم سيو رو بگين تا بتونم راهنماييتون كنم.يا اين كه يه عكس از اون قسمت بذارين.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)