تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 905 اولاول ... 121819202122232425263272122522 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

داره خودمونی میشه my life is barca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    camp nou

پيش فرض

سلام عیدتون مبارک ---- یعنی ماشینم به روغن سوزی اوفتاده؟ فکر نکنم چون وقتی در جایی که روغن موتورو میریزی باز میکنم بخار کمی میاد که خوب فکر می کنم طبیعی باشه از اگزوز هم دودی نمیاد.... من دیروز در سربالایی امتحان کردم شاید من بد دنده عوض می کردم چون وقتی مثلا تو دنده 2 تو سر بالایی بودم با دور موتور 3300 دنده 3 میدادم ولی دیروز با دور موتور 4000 دادم خیلی خوب شد و شتابشم بهتر------------- لطفا اگه میشه بگید اینایی که گفتید(روغن سوزی---شیم گیری---تعویض رینگ) چقدر خرج داره---در ضمن صفحه کلاج رو هم نشون دادم گفتن هنوز داره----چون تو کفی هم شتاب ماشین خوبه ---ممنون میشم خرج اونایی که گفتم رو بگید فوق الاده ممنون

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

ببخشید کسی از ماشینهای سنگین وارد هست سوال داشتم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kharg Island's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آدرس جزيره خارگ - جلوي مانيتور

پيش فرض

سلام

من ماشینم پاترول . یه مدتی هست که موتورش دپ یا همون بهتر بگم تنبل شده . اولا خیلی شتابش خوب بود ، دنده یکو تا 40 تا می بردمش اما حالا 20 تا بیشتر نمیره دنده 3 که قبلا 85 باهاش می رفتم الان 60 تا میمره . خواهش می کنم کمکم کنید یه راهنمای بکنید که من باید چه کار کنم مثل روز اولش بشه آخه این ماشین تمام عمر منه نمی دونم چه کار کنم.

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام

من ماشینم پاترول . یه مدتی هست که موتورش دپ یا همون بهتر بگم تنبل شده . اولا خیلی شتابش خوب بود ، دنده یکو تا 40 تا می بردمش اما حالا 20 تا بیشتر نمیره دنده 3 که قبلا 85 باهاش می رفتم الان 60 تا میمره . خواهش می کنم کمکم کنید یه راهنمای بکنید که من باید چه کار کنم مثل روز اولش بشه آخه این ماشین تمام عمر منه نمی دونم چه کار کنم.
    سلام خدمت شما دوست عزیز
    کاش این سوال رو اینجا مطرح نمیکردین تا دوستان راحت تر به مشکلتون رسیدگی کنن
    دلایل متعددی میتون داشته باشه از نظر من
    میتون مشکل برقی باشه مثله شمعها - وایر ها - دلکو
    میتونه مشکل سوختی باشه : مثله کاربراتور - ----- بنزین

5. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 2299's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

ببخشید کسی از ماشینهای سنگین وارد هست سوال داشتم
    شما سوالتو بپرس اگه کسی بلد بود جواب میده

7. 2 کاربر از 2299 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

سلام
    شما فکر می کنید لدور دند عقب اش کار نمی کند مشکلش چیست تا حالا پیش چند نفر رفتم کاری تونست بکنند

آخر فروم باز 2299's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

سلام
    شما فکر می کنید لدور دند عقب اش کار نمی کند مشکلش چیست تا حالا پیش چند نفر رفتم کاری تونست بکنند
    یعنی کلا جا نمیره یا جا میره ولی به عقب نمیره اگه مورد دوم هست میتونه مشکل از چرخ دندها باشه البتخ من هیچی از گیربکس لودر نمیدونم من رو حساب گیربکس معمولی گفتم

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

یعنی کلا جا نمیره یا جا میره ولی به عقب نمیره اگه مورد دوم هست میتونه مشکل از چرخ دندها باشه البتخ من هیچی از گیربکس لودر نمیدونم من رو حساب گیربکس معمولی گفتم
    اره جا میره اما عقب نمی رود

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض کم بودن شتاب.

سلام

کم شدن شتاب دلایل مختلفی میتونه داشته باشه که با توجه به شواهد ممکنه هر کدوم از اونا باشه.
    بهتر بود علایم بیشتری رو میکردین.

اگه موتور بخار داره یا اگزوز زیاد دود میده احتمالش هست که یا کاربرات تنظیم نباشه یا روغن سوزی داشته باشه. ( رینگ موتور نیاز به تعویض داره)

اگه موتور صدا های دیگه مثل تق تق هم میده احتمالا فیلرگیری میخواد. (البته نمیدونم پاترول فیلر هست یا شیم) البته خیلی وقتا هم صدایی ایجاد نمیشه.

اگه هیچ نشانه ای نداره و فقط در شتابگیری و سربالایی مشکل داری میتونه صفحه کلاج باشه. که در این مواقع معمولا کلاج در بالاتر از قبل درگیر میکنه...

از سیستم جرقه زنی هم میتونه بهشه که در این موارد ممکنه صدای انجار در منبع ها به گوش برسه. این مورد رو خودتون هم میتونید تا حد زیادی بررسی و درست کنید و به این صورت که کاپوت رو میزنید بالا و ماشین رو روشن میکنید و میذارید آروم کار کنه و یکی یکی وایر ها رو درمیارید و جا میزنید اگه با دراوردن وایری دیدید که صدای موتور عوض شد یا لرزشش بیشتر شد و ... بدونید که برق به اون شمع نمیره یا اگه میرسه ممکنه خراب شمع خراب باشه یا خیلی کثیف باشه و نتونه جرقه بزنه.
    در حالت آخر بعنی جرقه زنی ممکنه اشکال از وایر، دلکو، شمع باشه.

اگه علایم دیگه هم هست بگید.

راستی شما اینا رو خودتون نمیتونید انجام بیدید. مگر اینکه اولا خودتون یکم مکانیکی بلد باشید و دوم اینکه وسایل داشته باشید.

12. این کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه سباستین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

سلام عیدتون مبارک ---- یعنی ماشینم به روغن سوزی اوفتاده؟ فکر نکنم چون وقتی در جایی که روغن موتورو میریزی باز میکنم بخار کمی میاد که خوب فکر می کنم طبیعی باشه از اگزوز هم دودی نمیاد.... من دیروز در سربالایی امتحان کردم شاید من بد دنده عوض می کردم چون وقتی مثلا تو دنده 2 تو سر بالایی بودم با دور موتور 3300 دنده 3 میدادم ولی دیروز با دور موتور 4000 دادم خیلی خوب شد و شتابشم بهتر------------- لطفا اگه میشه بگید اینایی که گفتید(روغن سوزی---شیم گیری---تعویض رینگ) چقدر خرج داره---در ضمن صفحه کلاج رو هم نشون دادم گفتن هنوز داره----چون تو کفی هم شتاب ماشین خوبه ---ممنون میشم خرج اونایی که گفتم رو بگید فوق الاده ممنون
    گاهی با چشم روغن سوزی قابل تشخیص نیست. شما از روی گیج چک کن. یا وقتی می ری تعویض روغن سوال کن کم کرده یا نه. صدای خر خر ، نشانه ی ضعف موتوره. می تونه از سوپاپ یا گشادی پیستونت باشه.
    رینگ رو به تنهایی نباید عوض کنی. رینگ و پیستون رو باید با هم عوض کنی و بسته به نظر تعمیر کارت ( البته اگه واقعا روغن سوزی داشته باشی) امکان داره بوش پیستون رو هم عوش کنی. سه قیمت مختلف تو بازار هست. 118 تومن ( بدون واشار کامل ) ، 270 تومن با واشار کامل. 400 تومن بدون واشار کامل. قیمت واشار کامل هم 60 تومنه. البته اگه تهرانی هستی یه هوا ارزونتر واست تمام می شه. من خودم 270 تومنی بستم. اگه می خوای ماشین عمری واست کار کنه هم که خود دانی می تونی 400 تومنی ببندی.
    اگه ماشینت روغن کم می کنه یعنی روغن کافی به سوپاپ هات نمی رسه و ممکنه میل سوپاپ و بادامک هات گرد شده باشن. میل سوپاپ هم با دو قیمت هست. 65 و 88 تومن. اویل پمپت رو هم چک کن.
    با این که زیاد روده درازی کردم امیدوارم اصلا مشکل روغن نداشته باشی. ولی اگه داشتی این ها رو مد نظر داشته باش.
    دیسک و صفحه هم دو مدل هست. پژویی 65 تومن. زانتیایی 120 تومن. سرسیلندر یک مدل هست 225 تومن که 50 تومن هم هزینه ی تراشکاری داره. مزد مکانیکی هم بین 100 تا 150 تومن .

14. 4 کاربر از سباستین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •