فكر كنم با نصب يه ويندوز جديد مشكل حل بشه
فكر كنم با نصب يه ويندوز جديد مشكل حل بشه
من admin نديدم !!
اونى كه من نصب كردم از شركت MRT بود كه پسوردش رو هم همون MRT گذاشته بودن
حالا اين Deep Freez admin رو از كجا بگيرم ؟
اقا من هم نسخه ساده Mrt رو دارم.میگم اگر نصب کنیم دیگه اصلن ویروسی نمیشه یا اگرم بشه با ریست پاک میشه مثلا اگر ویروس اتورانی و ...بگیره با ریست حل میشه؟
نمي دونم چند بار اين را پرسيده اند ولي من حوصله ندارم كه 22 صفحه را بخوانم.
وقتي شما در برنامه deep freeze يه پروژه را مي سازيد و export مي كنيد يك فايل exe به شما تحويل ميده كه شما براي freeze شدن كامپيوتر بايد اون را نصب كنيد.
آيا راهي هست كه بعد از نصب اين فايل، آن را Uninstall كنيم؟
كسي نيست جواب بده؟
جدا كسي نيست؟
سلام:
كامپيوتر مدرسه ما deep freeze داره برا همين من هركار ميكنم دفعه بعد كه كامپيوتر رو روشن ميكنم همه كارام پاك ميشه و رمزم داره حالا راهي هست كه بتونم بدون خراب كردن برنامه اونو غير فعال كنم و تغيرات رو بدم و دوباره اونو فعال كنم.
ممنون
َما اگر دكمه هاي زير را با هم بزني، پنجره اي باز ميشه و از شما پسورد مي خواهد. اگر پسورد را داشته باشيد و در پنجره ي باز شده بزنيد يك پنجره ي ديگه باز ميشه و شما با انتخاب گزينه ي سوم مي توني اون را غير فعال كني.
البته بايد يك بار Restart كني تا غير فعال بشه.
بعد از اتمام كار بايد دوباره از همين روش اون پنجره را باز كني و گزينه ي اول را انتخاب كني و Restart كني
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثل اينكه كسي نيست جواب ما را بده ولي من خودم جواب را پيدا كردم.
شما بايد اول برنامه را غيرفعال كني و دوباره فايلي را كه به عنوان خروجي از برنامه Deep Freeze گرفته ايد اجرا كنيد...
سلام دوستان
من deep freeze رو تو تک تک سیستم های کافی نت نصب کردم و موفقیت آمیز هم بود
اما حالا می خوام از طریق سرور کامپیوترها رو کنترل (خاموش و روشن) کنم، میدونم که باید از طریق console اینکار رو انجام بدم اما نمیدونم چه جوری کامپیوترها رو بهش بشناسونم چون هیچ کدوم از کامپیوترها تو console دیده نمیشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام:
خوب من خودمم اينو ميدونم اما مشكل اينجاست كه رمز رو ندارم و دور از چشم معلمم ميخوام اين كارو بكنم. حالا راهي هست كا بشه بدون رمز اونو غير فعال كرد؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)