اقا اسیا تک چند بار اتفاق افتاده که بعد از تمدید اومدم خونه دیدم مثلا 700 مگ تموم شده
و یا دومین بار 1 gb خورده ای تموم شده بود
مثل اینکه کارکنان استفاده میکنن
وقتی هم که میری تمدید انگار با ادم دعوا دارن
نمیشه یه سئوال پرسید
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
اقا اسیا تک چند بار اتفاق افتاده که بعد از تمدید اومدم خونه دیدم مثلا 700 مگ تموم شده
و یا دومین بار 1 gb خورده ای تموم شده بود
مثل اینکه کارکنان استفاده میکنن
وقتی هم که میری تمدید انگار با ادم دعوا دارن
نمیشه یه سئوال پرسید
از چه سرویسی ؟
دستی وصل میشید؟
ظاهرا شما جز معدود نفراتی هستی که این مشکل واسش پیش اومده من خودم هر وقت می خوام تمدید کنم می رم بانک پول رو میریزم به حسابشون و فیشو براشون میل می کنم و بعد از حدود نیم ساعت خودشون تمدید می کنند. آدرس ایمیل هم برای تمدید اعتبار: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من هیچ وقت از آسیاتک تعریف نکردم بلکه من می گم که این شرکت خدمات خوب ارائه می ده.
گفتن ضعفهای آسیاتک برای من نفعی نداره ولی چند تا شو میگم تا شما فکر نکنی تعداد افرادی که مشکل دارن کمه !!!
البته اینا همش حرف هست و وقتی در این شرایط وقتت تلف بشه و اعصابت خورد بشه اونوقت می فهمی ضعف و بی عرضگی این شرکت چقدر هست
1-اول از دوستم شروع میکنم. 2 مرداد درخواست داد و فرداش اومدن پول و قبض تلفن رو گرفتن و قرارداد رو تحویل دادن ... دوستم هر 2-3 روز یکبار زنگ می زد و میگفتن در حال رانژس ....
بعد از 3 هفته همین 4 شنبه هفته قبل گفتن حالا قبض تلفن ماه جدید رو فکس کنید![]()
حالا جالب اینجاس که هنوز قبضهای تلفن نیومدهیعنی مسلما تا آخر این ماه از رانژه خبری نیست
برای کسی که اولین باره داره خط پرسرعت میگیره چیزی جز الافی و خاطره بد نداره
2- 1 سال پیش همین موقع ها خودم در خواست دادم . مثل همیشه سریع پول رو گرفتند ولی به خاطر تعلل و اشتباهاتی که از طرف آسیاتک بود بیش از 16 روز رانژه من طول کشید
3- بعد از عید امسال پول رو پرداخت کردم و قبض رو اسکن و به acc فرستادم . صبح فرداش اینترنت قطع شد . زنگ زدم بهشون میگم من فرستادم .
میگن ایمیلی برای ما نیومده و ما همه ایمیلهارو چک کردیم
4- قطعیهاش هم که کم نیست! مثلا همین امروز خیلی نوسان داشت و هی سرعت هم کم میشه
اصلا نمی دونم چرا با یاهو 360 مشکل داره و هر صفحشو بعد 30 ثانیه تازه لود میکنه
5-در مورد همین دوستمون Cleeev . شنبه درخواست خروج داده بعد 3-4 روز تازه زنگ زدن میگن چرا می خوای خارج بشی؟ آخه یکی نیست بگه ... به تو چه ربطی داره؟ دلش می خواد.
خروج ایشون هم 9 روز طول کشیده
6- احتمالا 6 شهریور درخواست خروج بدم . به خدا قسم اگر بخوان کار 3-4 روز رو بکنن 5 روز میرم شرکت و ...![]()
منم وارد بحثتون میشم!
تجربه خودمو میگم که باز درگیری پیش نیاد.
من دقیقا یک سال و نیم هست مشترک آسیا هستم. شش ماه دوم سال گذشته هم 120 گیگ حدودا ازش دانلود داشتم. توی این مدت هم نمی دونم حالا شاید مرکز مخابراتی با مرز مخابراتی فرق کنه ولی من که خیلی راضی بودم. قطعی ها خیلی خیلی کم. پشتیبانی هم که والا همیشه در دسترس بوده . حالا نمی دونم باقی دوستان چه جوریه که به مشکل بر می خورن. اون موقع هم که ویستا اومده بود تازه این مودمی که داده بودن خودش یعنی شرکت خارجیه خودش برای ویستا درایور ننوشته بود (و هنوزم ننوشته) ولی آسیا سریع درایورش رو نوشت و بیرون داد وگرنه نزدیک بود برای کار با ویستا یه مودم دیگه بگیرن خیلی مشترکا.
از بهار به این ور هم که من دیگه دانلود ندارم چون سیستم قبلیم سر این مساله به فنا رفتو ترجیح میدم فیلم رو بخرم تا بیام سیستمم رو مستهلک کنم! خیلی این یک ماهه نا محدودش اذیت میکرد چون استفاده ای به اون صورت دیگه ندارم و زورم میومد ماهی 20 بدم برای نامحدود. از وقتی حجمی شده با وجدان آسوده!
فقط اندازه نیاز همون ماه شارژ می کنم.
خلاصه با ما که تا حالا سر سازگاری داشته و مشکلی نبوده.
یه مساله ای هم برام جالبه تو تاپیک قبلیه ای دی اس ال که قفل شد دو سوم ملت از دست این داتک و پارس آنلاین شاکی بودن اساسی الان دوباره این دو تا شرکت از همه بیشتر رای آورده!!![]()
برای من هم مشکل خاصی پیش نمیاد مگر در مواقعی که مشکل عمومی باشه. در کل راضی هستم. میدونم اگه برم یه شرکت دیگه وضع از این هم بدتر خواهد بود.
یکی از دوستان در انجمنهای همسایه بیشتر از n گیگ با اکانت یک گیگی دانلود کرده.![]()
سلام عرض شد .
دوستانی که می گن می خوان دیگه تمدید نکنن و برن ، می شه بگن کجا می خوان برن ؟ ( منظورم کدوم شرکته ) هر جا برید آسمون همین رنگه که ، صبا نت هم که فعلا مالیده است ! با این پول ( یعنی ماکسیمم ماهی 13 _ 14 تومان ) چه سرویس خوبی می شه گرفت آخه ؟ همشون دارن گرون می دن خداوکیلی !
اگه راهی پیدا کردید ، به ما هم بگید ، من هم گیرم ، دیروز 1 گیگ من تموم شد ، نمی دونم ، فکر کنم سر 700 مگ قطع اش کردن ، زنگ زدم پشتبانی ، اون مرده ( قابل توجهی آقایونی که می گن خانوماشون خنگن ) می گه آقا حجم ات مونده می گه 950 مگ ات مونده ، زمانت تموم شده ، در حالی که جلو چشم ام تو نت لیمیتر عدد 550 رو داشتم می دیدم ....
واقعا خنده دارن این ها .... راهی دارید ، من هم هستم .
یا حق
سلام
یعنی چی زمانت تموم شده؟
من هم میرم صبانت ... کاری به حرفهای توی تاپیک صبانت زیاد ندارم. هم محلی ما صبانتش مثل قبل هست . برای من همین بسه
Last edited by mahdy2021; 19-08-2008 at 19:24.
علیک سلام .
نه دیگه ، سوتی طرف بود ، هنوز 20 روز از سرویس من مونده ، احمق می گفت زمان یک ماهه تموم شده بود ، تازه فکر کنم سر 700 _ 800 مگ قطع کرده بودن بی شعور ها ، بدی این سرویس همینه که دستت به جایی بند نیست ....
فعلا که من انتخاب دیگه این ندارم متاسفانه ....![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)