کسی نبود جواب بده؟
ببینید من میخوام رکورد های یک بانک اطلاعاتی رو بر اساس یک فیلد مرتب کنم
کسی نبود جواب بده؟
ببینید من میخوام رکورد های یک بانک اطلاعاتی رو بر اساس یک فیلد مرتب کنم
حتی نمیدونید چجوری رکورد های یک جدول رو میشه جا به جا کرد؟؟![]()
از چه نوع بانک اطلاعاتی استفاده می کنید ؟ منظورمو کنترلرشه ... Data ؟
از Microsoft Office Access استفاده میکنم
یه DataGrid دارم که میخوام رکورد هاش رو مرتب کنم>>>>> Sort
یا اگه مرتب نمیشه حد اقل بگید چجوری میتونم رکوردها رو جابه جا بکنم؟؟؟؟؟
Last edited by mehdi.kr; 29-09-2010 at 01:32.
مثل اینکه اینجا همه...
نمیشد این جواب ساده رو بدید؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mehdi.kr; 30-09-2010 at 14:22.
سلام
یه سوال دارم
من یه نرم افزار ساختم اما رو کامپیوتر دوستم اجرا نمیشه و این ارور رو میده چیکار کنم؟
![]()
آقا من خیلی خیلی مبتدی هستم!
چند تا سوال
1-ویژوال بیسیک چی هست؟باید دانلود کرد؟از کجا باید گیرش آورد؟
اگه دانلودی هست لینکش رو بدید
2-یه مقاله ی PDF میخوام که از اول تا آخرش رو توضیح داده باشه و توش آموزش بده چه طور چیزی بنویسیم
3-بین چیز های برنامه نویسی کدوم از همه بهتره؟
یه زبان برنامه نویسی شی گرا + سطح بالا + رویدادگر + غیره و زالک هستکه با هدف آموزشی توسعه پیدا کرده.
من فایل تورنتش رو دارم (Visual Basic 6 + MSDN library) :
با مقاله نمیشه برو بیرون کلاس عمومی ویژوال بیسیک هست ثبت نام بکن اگه باهوش باشی با پنج شیش جلسه برنامه مینیویسی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کتاب هم من این رو پیشنهاد میکنم که بخونی :
بین چیزهای برنامه نویسی همشون خوبه برو یاد بگیرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
کسی میدونه چطوری میشه یه موزیک پس زمینه گذاشت که خودش به طور اتوماتیک اجرا بشه؟
راه های زیادی هست...!؟! بهترین راه استفاده از کتابخانه هایی ه که واسه این کار ساخته شده...!؟! مثل کتابخانه های Windows Media Player ...!؟!
یه راه ساده تر هم هست... ولی... فقط به درد پخش فایل های Wav می خوره...!؟! (پسوند های دیگه رو نمی شه باهاش پخش کرد...!؟!)
روش استفاده ش هم به این صورت ه که... اول... باید تابع sndPlaySound رو از کتابخانه winmm.dll فراخوانی کنید...!؟! به این صورت...!؟! :
بعد هم دو تا ثابت زیر رو تعریف کنید...!؟! :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد هم تابع sndPlaySound رو هر جا که خواستید... فراخوانی کنید...!؟! همین...!؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
فراخوانی ش هم به این صورته...!؟! :
مقدار متغییر FileName رو باید برابر مسیر فایلی که می خواید پخش کنید... قرار بدید...!؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید...!؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)