تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 254 اولاول ... 121819202122232425263272122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 2539

نام تاپيک: خـــودروهــــای ســـنـــگـــيـــن و اتوبوس

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad k750i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    اینم لیست قیمت محصولات ایران خودرو دیزل(اگه کیفیت عکس خوب نیست دانلود کنید.)

البته اینا قیمت پیش فروشن و قیمت ماشین صفر بیرون خیلی متفاوته . برای مثال.

قیمت بنز 1924 شاسی کمپرسی صفر 93،000،000 + 10،000،000 یه اتاق کمپرسی قابل قبول =103،000،000 ولی اینجارو که میبینید زده 80،400،000!!

2. این کاربر از mohammad k750i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aghaye h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اینو برای این گفتم که فکر نکنید پیکان قدیمی ترین خودرویی بوده که تا همین چند وقت پیش تولید شده.
    این 1924 جای بابابزرگ پیکانه و داره تولید میشه و اصلا هم قرار نیست از خط خارج بشه.
    تازه ملت هم براش سر و دست می شکنند و یک سال دو سال می مونن براش تو نوبت.
    1924و 2624 هم در حال حاضر دارای موتور یکسان بوده ولی گیریکس هایشان فرق می کنه و 2624 دارای سیستم تعویض دنده نیوماتیکی می باشد.
    کاتالوگ دو محصول در لینک های زیر(هرچند تو پست های قبل مشخصاتشان بود):
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 2 کاربر از aghaye h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

جالبه که مدل کمپرسی با باری 2624 حدود 13 میلیون گرونتره در حالی که برای شرکت ارزونتر در می آید.(فقط یک bto داره در حالی که شاسیش خیلی کوتاهتره)
    قیمت بنز 1924 شاسی کمپرسی صفر 93،000،000 + 10،000،000 یه اتاق کمپرسی قابل قبول =103،000،000 ولی اینجارو که میبینید زده 80،400،000
    آخه شرکت که اتاق نمیده که قیمت را اضافه کنه.
    Last edited by aghaye h; 28-11-2008 at 23:19.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اینو برای این گفتم که فکر نکنید پیکان قدیمی ترین خودرویی بوده که تا همین چند وقت پیش تولید شده.
    این 1924 جای بابابزرگ پیکانه و داره تولید میشه و اصلا هم قرار نیست از خط خارج بشه.
    تازه ملت هم براش سر و دست می شکنند و یک سال دو سال می مونن براش تو نوبت.
    1924و 2624 هم در حال حاضر دارای موتور یکسان بوده ولی گیریکس هایشان فرق می کنه و 2624 دارای سیستم تعویض دنده نیوماتیکی می باشد.
    کاتالوگ دو محصول در لینک های زیر(هرچند تو پست های قبل مشخصاتشان بود):
    حالا جواب من درست بود؟

البته انقدر که شما میگین طرفدار نداره دلییل اصلیش اینه که اصتحلاک نداره، قطعاتش همه جا گیر میاد ،رانندگی باهاش راهتره (پیچیده نست) و الان تو این بازار تقریبا رقییب نداره .

رقییب اصلیش axor 3335 که من از رانندها وقتی میپرسم چرا بین 2624 و 3335 ،2624 بیشتر طرفدار داره دلایل بالا رو میارن واینکه میگن ماشین بی دماغ تو بارهای سنگین گیج میزنه من واسم این خیلی جالب بود ولی رانندهای جوونتر اینو قبول ندارند!!

7. 3 کاربر از mohammad k750i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

جالبه که مدل کمپرسی با باری 2624 حدود 13 میلیون گرونتره در حالی که برای شرکت ارزونتر در می آید.(فقط یک bto داره در حالی که شاسیش خیلی کوتاهتره)

فکر نکنم ارزونتر در بیاد چون حداقل 2 جفت لاستیک بیشتر داره میشه 1 میلیون!(چیزی که من قیمتشو دارم)
    تو بازار آزاد 2624 صفر 124 میلین شاسی خالیشه!
    ببخشید bto چیه؟

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

خوب باز هم حدود 13 تومن گرونتره...

10. این کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

البته انقدر که شما میگین طرفدار نداره دلییل اصلیش اینه که اصتحلاک نداره، قطعاتش همه جا گیر میاد ،رانندگی باهاش راهتره (پیچیده نست) و الان تو این بازار تقریبا رقییب نداره .

رقییب اصلیش axor 3335 که من از رانندها وقتی میپرسم چرا بین 2624 و 3335 ،2624 بیشتر طرفدار داره دلایل بالا رو میارن واینکه میگن ماشین بی دماغ تو بارهای سنگین گیج میزنه من واسم این خیلی جالب بود ولی رانندهای جوونتر اینو قبول ندارند!!
    اگه می خوای ببینی طرفدار داره یا نه یک روز برو ادره تحویل ایران خودرو دیزل ببین ملت چقدر براش تو نوبت موندن.
    استهلاکش که از 3335 بیشتره چون بیشتر قطعات ایرانی هستند. ولی هزینه تعمیراتش کمتره.
    ضمنا 3335 دیگه تولید نمیشه.
    ولی دلیل اصلیش که راننده قدیمی طرفدارشن اینه که خود شون دل و رود شو تو بیابان میریزن وسط و تعمیرش می کنن ولی از کامیون های جدید سر در نمی آرن. (البته قدیمها فکر می کردند که اکسور هم مثل اونا زود خراب میشه ولی بعدا فهمیدند که اکسور به این راحتی خراب نمی شود که بخواهد کسی را توی جاده بزاره.)

12. 3 کاربر از aghaye h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

فکر نکنم ارزونتر در بیاد چون حداقل 2 جفت لاستیک بیشتر داره میشه 1 میلیون!(چیزی که من قیمتشو دارم)
    تو بازار آزاد 2624 صفر 124 میلین شاسی خالیشه!
    ببخشید bto چیه؟
    بابا لاستیک که هردو 10 تا دارند2624 باری و کمپرسی از لحاظ لاستیک فرق نداره. Bto خروجی موتور از طریق گیربکس برای ایجاد نیروی لازم برای بالا بردن اطاق کمپرسی یا چرخوندن میکسر سیمان یا هر چیزی که احتیاج به نیروی موتور دارد است.

خوب باز هم حدود 13 تومن گرونتره...
    خوب شما سود پولتو هم در 6 ماه در نظر بگیر.
    Last edited by aghaye h; 28-11-2008 at 23:52.

14. 2 کاربر از aghaye h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگه می خوای ببینی طرفدار داره یا نه یک روز برو ادره تحویل ایران خودرو دیزل ببین ملت چقدر براش تو نوبت موندن.
    استهلاکش که از 3335 بیشتره چون بیشتر قطعات ایرانی هستند. ولی هزینه تعمیراتش کمتره.
    ضمنا 3335 دیگه تولید نمیشه.
    ولی دلیل اصلیش که راننده قدیمی طرفدارشن اینه که خود شون دل و رود شو تو بیابان میریزن وسط و تعمیرش می کنن ولی از کامیون های جدید سر در نمی آرن. (البته قدیمها فکر می کردند که اکسور هم مثل اونا زود خراب میشه ولی بعدا فهمیدند که اکسور به این راحتی خراب نمی شود که بخواهد کسی را توی جاده بزاره.)
    خوب طرفداراش به اندازه nh12 نیستند که با اینکه تولیدش قطع شده حاضرند 160 میلیون تومن بابت در حده صفرش بدن (که تا پارسال شرکت 96 تومن میداد).
    اصتهلاک ازین نظر کمه که اگه یه چراغ آکسور بشکنه 100هزار تومن پولشه ولی جفت چراغای بنز 10هزار تومنه! خوب این واسه یه ماشینه کمپرسی خیلی مهمه!

بابا لاستیک که هردو 10 تا دارند2624 باری و کمپرسی از لحاظ لاستیک فرق نداره. Bto خروجی موتور از طریق گیربکس برای ایجاد نیروی لازم برای بالا بردن اطاق کمپرسی یا چرخوندن میکسر سیمان یا هر چیزی که احتیاج به نیروی موتور دارد است.
    ببخشید این یه تیکه اشتباه از من بود ، فکر کردم با 1924 دارین مقایسه میکنین!
    Last edited by mohammad k750i; 28-11-2008 at 23:56.

16. این کاربر از mohammad k750i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

خوب طرفداراش به اندازه nh12 نیستند که با اینکه تولیدش قطع شده حاضرند 160 میلیون تومن بابت در حده صفرش بدن (که تا پارسال شرکت 96 تومن میداد).
    اصتهلاک ازین نظر کمه که اگه یه چراغ آکسور بشکنه 100هزار تومن پولشه ولی جفت چراغای بنز 10هزار تومنه! خوب این واسه یه ماشینه کمپرسی خیلی مهمه!
    خوب به این نمیگن هزینه استهلاک . میگن هزینه تعمیرات که من هم گفتم.(شکستن چراغ طبیعی نیست و بر اثر حادثه پیش می آید و استهلاک هزینه های طبیعی خودرو مثل تعویض روغن بازدیدهای دوره ای تعمیر موتور پس از عمر طبیعی نه ایراد).
    اگه یک نفر بیاد براش 160 تومن بده، دلیل نمیشه همه طرفدارش باشن. طرفداری را میزان پیش فروش و تولید کارخانه تعیین می کنه (هرچند انحصاری باشه)
    البته شما که واردید می دونید که میگن یونیت های ولوو(ecu) زیاد می سوزه و قیمتش هم بالاست.(نقل از دوستان)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •