سلام...
سرور 1. یوزر هم بماند
.gif)
شما چی؟
البته فقط با لول 10 کردن اقامتگاه نمیشه. بلکه با قصر هم میشه. اقامتگاه ارزون تره. اما قصر،از اسمش معلومه دیگه اگه اقامتگاهو آپ کنی ارزونه. اما اگه قصرو آپ کنی، بعدن هیلی گرونتره. البته چون قص داری تولیداتتو هم میتونی بالای 10 کنی. که خیلی تولیداتت بالا میره.
داره بدجورهم داره.
اگه اون سرزمینی که میخوای بهش حمله کنی تو 7*7 تو باشه با توجه به نوع اون سرزمین به تولیداتت اضافه میشه.
البته اینو بگم که برای گرفت اولین سرزمین اشغال نشده باید کاخ هیرو لول 10 داشته باشی. برا دومی لول 15 و سومی هم 20. از اونجا که تو این بازی هر ساختمون حداکثر تا لول 20 آپ میشه، پس هر دهکده(نه اکانت) میتونه فقط 3تا سرزمین بگیره.
راستی تا اون موقعی که شما تعداد سرباز بسازی که از پس اینا بر بیای و کاخو لول10 کنی، میری میبینی که 60تا شده 100تا
.gif)
چون اینا زادولد دارن. هرچی هم تعدادشون کمتر باشه سرعت زادولدشون بیشتره
.gif)
من یادمه 1بار شب زدم ناکارشون کردم فقط 4تا ببرو 5تا خرسو 3تا گرگ موندن. فردا صبح رفتم بگیرمش دیدم هر کدوم شدن 40-50تا
.gif)
کلی ضرر کردم
من مخالفم
اوایل بازی بخاطر اون گرزدارای مسخرشون شاید جز برترینا باشن، اما بعدا یه جوری گره میخوره کارشون. البته گول ها هم با تله هاشون قشنگ حالشونو میگیرن
اگه توتن و گول متحد شن، دنیا رو تصاحب میکنن.
اینو بدونین که تو بازی هایی که چند نوع نژاد داره(یا تیم) برایند کلی هر نژاد با برایند نژاد دیگری یکی هست. هیچ تیمی بهترین نیست، چون اگه بود همه همونو میگرفتنو سازنده هم بقیه تیم هارو نمیزاشت.
من خودم با گول ها حال میکنم.
.gif)
با اینکه دفاعی هستن، اما نیرو هجومی قوی دارن.
البته من از همه بیشتر با رعد حال میکنم. واقعا هم رعد. چقدر سریعه نامرد تا طرف بیاد نیرو کمکی بگیره، رعد ها اومدن دهکدشو صاف کردن رفتن
.gif)
درکل، اگه آدم بازیکن باشه با هر تیمی میتونه بازی کنه.
سوالی دارین در خدمتم...
.gif)
با تشکر...