امیر جان ecu دست کاری کردن نمیشه بهش گفت پدال گاز رو دوباره به ecu معرفی کرده بود
امیر جان ecu دست کاری کردن نمیشه بهش گفت پدال گاز رو دوباره به ecu معرفی کرده بود
:43::43::43:
همین منظورم بود
حالا من یه سوال برام پیش اومده
چرا سیستم سیمی رو مرخص کردن و از سیستم الکترونیک استفاده میکنن؟؟؟
چه دلیلی داره؟؟؟![]()
احتمالا به خاطر نرم تر شدن و اصطحلاک کمتر (یا یک همچین چیزایی)
سلام
من تقريباً 8 تومني دارم.پيشنهاد دوستان با توجه به اينكه تازه متاهل شده ام و فقط بين محل كار و خانه مي خواهم استفاده كنم (10دقيقه) ولي سفرهاي طولاني بالاي 1700 بايد برم(سالي مثلاً 3 دفعه). و مهم تر از همه مي خوام بعد 2,3 بفروشم بين 206 مدل پايين و پرايد نو كدام را پيشنهاد مي كنيد؟چرا؟
v9چطوره؟کسی نظری داره؟
206 های صندوق دار از نظر موتور که تفاوت دارن چون مدلهای v20 و v6 و v19 دارای موتور 1400 هستند وبقیه نظیر v1 و v8 و ... دارای موتور 1600 هست
در مورد تاخیر پدال گاز حق با شماست ولی نه در این حد که مشکل ساز بشه البته اگر کسی مثلاً از پشت 405 بخواهد پشت 206 بشینه حق با شماست ممکنه این تاخیر اندکی مسئله ساز بشه ولی برای راننده 206 مشکلی بوجود نمیاره
من یک سوال داشتم:
چراغ های 206 ها عوض شده فکر می کنم اسمش تلسکوپی هست!
ای چراغ ها از کارخونه می یاد یا خودمون باید بزاریم؟!
دوستان اين چراغ عقب هاي مدل هاچ بك كه بالاش قرمز و پايينش بيرنگ هست، به صورت فابريك رو ماشيناي جديد نصب ميشه؟ چون من رو خيلي ماشينا ديدم، اگه فابريك نيست، كسي از قيمتش خبر داره؟
206 موتور جدید ( tu3a) : یک موتور مذخرف همون موتور قبلیه فقط گازش و دریچه ورود هواش برقی شده بیشتر از 130 هم نمیره(اینو امتحان کردم ) با بنزین سوپر به زور 145 تا رفت ولی فوق العاده کم مصرفه
درمورد سوال آقا متین : من گرفتم جفتی 70 تومن
.
.
.
.
.
بچه ها من آپشن های زیرو رو 206 تیپ 5 ام نصب کردم
کروز کنترل-اسپید لایمیتر ( این دو فابریک رو ماشین بود)- سنسور نور وباران - سیستم اینفینیتی- شیشه شور چراغ جلو- رینگ 205 با لاستیک میشلن انرژی- سانروف -lcd type B - چراغهای عقب و جلو عوض کردم -و...
اگه سوالی داشتید بپرسید
Last edited by s-b; 22-06-2009 at 22:24.
خيلي ممنون از راهنمايي!
اين چراغا تو بازار اسم خاصي دارند؟ 70 تومن سر دادين (با فابريكا عوض كردين؟) يا كلّاً شد 70؟
عكسي از چراغاي جلوش دارين؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)