من پیدا نکردم دقیق بگو کدوم تب؟
من پیدا نکردم دقیق بگو کدوم تب؟
آقا من نصبش نکردم ولی تو قسمت تنظیماتش هستش بگرد پیدا میشه.
مگه زود پیدا نمیکنی اگه سریع بگردی پیدا میشه.
سلام ، هر نرم افزار مدیریت دانلودی یک سری کلید های میانبر داره یکیش هم جلوگیری از دانلود خودکار به وسیله ی مرورگر هست.من يك دانلود منجر Idm دارم كه ازش زياد ناراضي نيستم...
اما مشكلي كه وجود داره اينه كه اين برنامه نميزاره من فايلي رو بدون اون مرور كنم...!
يعني اينكه مثلا من ميخوام با مرورگرم كه فايرفاكس هست و بدون استفاده از دانلود منجر فايلي رو دانلود كنم...چكار بايد بكنم؟ چون هر كار مي كنم اين Idm سريع باز ميشه و شروع مي كنه به دانلود !
از كمك تونون متشكرم.
با تشكر از شما...
همانطور كه گفتين با استفاده از مراحلي كه در تصوير ديده ميشه كليد جلو گيري از دانلود خودكار را پيدا كردم و الان با فشردن دكمه Ctrlدر دانلودر ADM ميتونم بوسيله مرور گر دانلود كنم...(كه در يكجاهايي لازمه!)
![]()
Last edited by shahbab; 03-06-2008 at 22:27.
سلام
من نمیتونم IDM رجیستر کنم تو تایپکی که زدم و بسته شد یکی از دوستان گفته بود از یه کرک دیگه استفاده کن ولی بازم درست نمیشه. این پیغام خطا رو میده:
![]()
سلام بسته شد چون شما قوانین رو رعایت نکردین .
ابتدا این پست را بخونین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
حتما از یک نرم افزار پاک کندده ی رجیستری استفاده کنین پس از حذف IDM تا کلیه ی آثارش از بین برود و سپس اقدام به رجیستر کردن برنامه از یکی از طرق ممکن بکنین.
بهترین پچ تا زمانی که ازش ایتفاده می کردم این بود IDM v5.12 (build X.X.X) که توسط LovePascal تهیه شده بودش.
این پیام مربوط به جعلی بودن هست شما کلیه ی آثار ممکنه رو حذف و سپس اقدام به نصب و کرک کنید.
موفق باشید
من در مورد این مشکل به نتیجه ای نرسیدم
هنوز گاهی اوقات با اون ارور مواجه میشم !
چی کنم !؟
آنتي ويروست چيه؟
از جاي معتبري دانلود ميكني؟
حتمالن كامل دانلود نشده يا كامل نصب نشده
تا بعد............................................
آنتی ویروسم: کاسپر اسکای 7
لینکهای دانلودم مشکلی ندارن
این مشکلی که برای getrightام بوجود اومده قبلا وجود نداشته الان اینجوری شده
وقتی یه فایل رو می زارم برای دانلود اگه 10 ساعت هم getrightام در حال دانلود باشه و خودم پای سیستم باشم هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی وقتی میزارم رو دانلود و از پای سیستم بلند میشم و بعد از حدود 30 دقیقه میام پای سیستم این پیغام ظاهر میشه! ( ممکنه به خاطر اسکرین سیور باشه ؟ )![]()
منم همين مشكل را داشتم
فقط بيشين پشت كامپيوترت و getright را بپا ئي
اسكرين سيور و استند باي تو كار دانلود اختلال به وجود ميارن.
بايد هردو را زمانشان را طولاني يا غير فعال كني.
تا بعد............................................ .................
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)