سلام
شركت لاي زر يك شركت بي سر و پاست به چند دليل:
1- به هيچ عنوان جواب مشترك شهرستاني داده نمي شود حتي اگر نماينده شهرستان كلاهبرداري كرده و تعطيل كرده باشد.
2- اخيرا سرعت دانلود آن با 256 به زير 10 و بيشتر وقتها حدود 5 است.
3- هميشه حداقل دو روز قبل از تمام شدن اكانت اينترنت قطع مي شود.
و .....
بنده از نمايندگي همدان اين شركت، مدتهاي زيادي اينترنت گرفته ام و حدود 8 ماه اول بد نبود و با تمام بي نظمي هايي كه داشت به خاطر سرعت نرمال آن تحملش مي كرديم. بي نظمي واقعي بود. يعني حتما چند روز قبل از اكسپاير شدن قطع مي شد و معمولا كسي در دفتر جواب تلفن را نمي داد و اگر هم حضوري مراجعه مي كردي به قدري دلايل احمقانه مي آوردند تا مجبور مي شدي هزينه شارژ را زودتر بپردازي اما با اينهمه بنده كه سماجت زيادي داشتم موفق مي شدم بعد از 4 - 5 روز كانكت بشم. البته از زمان پرداخت پول تايم ماهيانه محاسبه مي شد و هيچ ربطي به اينكه وصل شده يا نشده نداشت. واي به حال كساني كه پيگير نبودند حتي خودم ديده بودم كه بعضي ها چندين ماه وصل نشده بودند و هر ماه پول شارژ را هم مي پرداختند و باز آخر ماه كه مراجعه مي كردند، امر مي شد كه اكانت تمام شده و به ما مربوط نيست و به مديريت مربوط مي باشد. و هيچ وقت هم مديريت حضور نداشت و ...
اما در حال حاضر وضعيت خيلي بدتر شده و هر وقت كه مراجعه مي كني چند نفر در حال مشاجره و درگيري هستند. در چند ماه اخير چند بار اينترنت بنده به مدت 10 الي 15 روز قطع شده و هر بار هم كل كادر عوض شده و نفرات جديد اعلام فرموده اند كه ما اطلاعي نداريم و كاري نمي توانيم بكنيم. بنده كه از خير اينترنت لايزر گذشتم ولي از حق ضايع شده ام و آسيبهايي كه به من خورده نخواهم گذشت. با حدود 20 نفر از ضربه خورده هاي لايزر تصميم گرفته ايم به صورت شبكه اي به هم لينك بديم و زحمات لايزر را جبران كنيم.
در ضمن در ماه گذشته هر بار كه به اينترنت وصل مي شديم پيغامي از طرف لايزر مي آمد كه به دليل عملكرد ضعيف نماينده قبلي شهر همدان كليه مشتركين يكماه رايگان شارژ مي شوند و به زودي نماينده جديد معرفي مي شود. ولي به همه مشتركين زخم خورده مي گفتند كه اين يك ماه رايگان شامل بعضي ها شده و شامل بعضي ها نشده و شما هم از بعضي دوم هستيد. ولي اين احمق ها نمي دانند كه همدان شهر كوچكي است و همه با هم در ارتباط هستند و مي دانند كه اين يكماه رايگان به كسي داده نشده و فقط براي سرگرم كردن آنان بوده تا بدون اعتراض و درخواست حق هاي ضايع شده به كلاهبرداري خود ادامه دهند.
در پايان اشاره مي كنم كه بنده از پارس آفلاين اينترنت گرفته ام. آنهم به دو دليل 1- پشتيباني و پاسخگويي بسيار عالي نمايندگان همدان و پشتيباني تهران 2- پايداري و ثبات و نظم خوب اينترنت آن. ولي به دو دليل از آن ناراضيم: 1- قيمت سرسام آور آن 2- آفلاين بودن آن و به همين دليل آن را پارس آفلاين ناميدم. البته دوستان زيادي آن را آفلاين ناميده اند ولي تا جايي كه من خواندم بدليل نارضايتي از سرعت و قيمت و خدمات بوده ولي من مطمئنم كه اين سيستم برمبناي كش سرور كار مي كند و بيشتر شايد بيشتر از نود درصد فايلها آفلاين است. و اين زماني مشخص مي شود كه شما يك وبلاگ يا وبسايت را بخواهيد به روز كنيد. كه ممكن است چهار الي شش روز طول بكشد تا شما نتيجه را ببينيد. و اين به معني اين است كه شما براي يك خط 256 حدود 5000000 ريال مي پردازيد يا به صورت ديگر؛ با پرداخت 450000 ريال براي خط 256 حدود خط 25 گرفته ايد. دوستاني كه وبلاگ يا وبسايت ندارند با دانلود كردن فايلي كه مطمئن هستند در كشور كسي اخيرا آن را دانلود نكرده سرعت واقعي دانلودشان را مي توانند بدست آورند. چون با هربار دانلود شدن يك فايل، يا لود شدن يك صفحه، همه محتويات در كش سرور قدرتمند پارس آنلاين قرار گرفته و براي ساير افراد به صورت آفلاين لود يا دانلود مي شود.
شركت ديگري در همدان نمايندگي دارد به نام فن آوا كه عيب هر دو شركت را يكجا داشته و هيچ مزيتي ندارد.
با اين حال من از پارس آنلاين استفاده مي كنم و با توجه به تجربه تلخ خودم از شركتهاي ديگر، از اين شركت راضي هستم و اعصابم هم راحت است.