با تشکر از شما مهدی عزیز
ولی هر کاری میکنم منوی فولدر آپشن برنمیگرده چیکار کنم ؟
از ویروس هم خبری نیت ولی اثرشو چجوری رفع کنم تو ریجستری تو کدوم قسمت؟
با تشکر
با تشکر از شما مهدی عزیز
ولی هر کاری میکنم منوی فولدر آپشن برنمیگرده چیکار کنم ؟
از ویروس هم خبری نیت ولی اثرشو چجوری رفع کنم تو ریجستری تو کدوم قسمت؟
با تشکر
سلام بهناز جان
از روشی که برای برگردوندن فولدر اپشن به طور دستی گفته بودم استفاده کرید ؟
اگه فولدر اپشن با روشی که گفتم بر نمی گرده به خاطر این هست که هنوز ویروس توی سیستمتون فعال هستش .
شما حتما باید با انتی ویروس بیدیفندر که اپیدیت شده سیستمت را کامل اسکن کنی . باید حتما این کار را بکنی .
این دو تا برنامه ای که گذاشتم را بگیر و با استفاده از این برنامه ها فولدر اپشن را برگردون .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای اینکه شما بتونید رجیستری را تعمیر کنید باید از برنامه هایی که براتون معرفی کردم استفاده کنید و با استفاده از اون کامل رجیستری را تعمیر کنید . اون برنامه ها خودشون رجیستری را چک می کنند و اگه مشکلی داشته باشه اونا بر طرف می کنند .
به نظر من بهتره یه بار سی دی ویندوز را بزاری توی سی دی رام و کامل ویندوز را ریپیر کنی . این طوری خیلی بهتره چون تمام قسمتهای اسیب دیده ویندوز بازسازی میشن .
یه انتی ویروس برای ویروس kernel توی اموزش ها معرفی کردم که واقعا حرف نداره . پیشنهاد می کنم حتما دانلودش کن و بعد با استفاده از اون سیستم را اسکن کن . این انتی ویروس خیلی از ویروسها را از بین می بره . حتما دانلودش کن .
موفق باشی .
دوست عزيزم سلام، براي از بين بردن اين ويروس نيازي به اين كارا نداري،اولآ هميشه اول مطمئن شو كه فلشت اين ويروس رو نداره بعد بازش كن.حالا براي از بين بردنش اول فايلاي سيستميتو از حالت هايدن خارج كن بعد تو Run اسم درايو فلشتو تايپ كن و اينتر رو بزن،مثلآ:(:N) حالا به راحتي فايل Autorun.inf رو شيفت و ديلت كن و فلشتو بكش و دوباره وصل كن به همين راحتي ميتوني اين ويروسو پاك كني، ولي اگه خدايي نكرده
بدون اطلاع از بودن اين ويروس تو فلشت روش دابل كليك كني بعد از يه ريستارت تو سيستمت پخش ميشه كه اين دفعه بايد بوسيله سرچ اين ويروس رو از تمام درايوات پاك كني.باي
خیلی زحمت کشیدی .
تنهایی فکر کردی یا از کسی دیگه ای هم کمک گرفتی ؟![]()
با سلام من وقتی که ویندوزم که ویستاست بالا اومد وزمانی که میخوام باهاش کار کنم صفحه دسکتاپ میره وتوش خالی میشه حالا چیکار کنم لطفا کمک کنید
سلام رامین جان
قربونت برم یه نگاه به عنوان تایپک بکن . جای این سوال اینجا نیست .
سوالتا باید توی ادرس زیر بپرسی
موفق باشی .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مهدي جان لطف ميكني اسم ويروس رو بگي. همون اسمي كه ويروس كش اونو ميشناسه.
سلام H M R 0 0 7 جان
کدوم ویروس را می گی ؟
ای بابا مهدی جان 250 تا پست رو پس برای چی اینجا دادن؟
همین ویروس که Show Hidden File رو Disable میکنه.![]()
سلام دوست عزیز مهدی جان ممنونم که وقت میذاری و آموزش میدی و به سوالات هم جواب میدی
من فکر میکنم همین ویروس Autorun.inf (اگه اشتباه تایپ نکرده باشم) اومده بود روی سیستمم .
من چون آنتی ویروسم سرعت سیستمم رو میگرفت همیشه چند روز بعد از نصب uninstall میکردمش که این تجربه ایندفعه باعث شد دیگه اینکار رو نخواهم کرد.
آموزشی که شما تو پست اول گذاشتی بیشتر مربوط به گرفتن و از کار انداختن ویروسه اما مشکل من چیز دیگه ایه.
من با آخرین آپدیت nod32 ویروسه رو گرفتم اما آثارش همونطور که خودت هم تو پست اول اشاره کردی هنوز باقیه.(با اینکه الان ویروسی روی سیستم من فعال نیست)
هنوز نمیتونم فایل های Hidden رو ببینم و بعد هر بار تنظیم به حالت Don’t show برمیگرده و با اون فایلی که توی پست اول گذاشته بودی هم درست نشد(autorun.rar).از یکی از اون ترفند های رجیستری هم که باید اون عدد 0 رو به 1 یا 2 تبدیل میکردم رفتم که بازم درست نشد
حالا فایل های Hidden رو نمیبینم ، میشه یه جوری باهاش کنار اومد بدتر از اون اینه که نمیتونم هیچ برنامه ای نصب کنم هر دفعه موقع نصب هر برنامه ای شونصد تا کلید رجیستری رو ایراد میگیره که یا نیستن یا نمیتونه مقدار توشون انتر کنه یا از این جور ایرادا.
با tune up و registery mechanic هم رجسیتری رو اسکن کردم هر دفعه هم 500 600 تا ایراد پیدا میکنن ولی باز روز از نو روزی از نو .
یه بارم گذاشتم CD ویندوزو تا repair کنه یه 1 ساعتی طول کشید ولی بعدش انگار نه انگار
کلا این ویروسه زده رجیستری رو به ..... داده
دیگه دارم میرم که ویندوزمو عوض کنم.
فقط میخوام ببینم شما توصیه نجات بخش دیگه ای دارین که امتحان کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)