قیمتش بین 190 تا 200 هزار تومانه
قیمتش بین 190 تا 200 هزار تومانه
جدیدا بعضی موقع ها دکمه ای که مخصوص باز کردن قسمت shortcut ها و ... هست کار نمی کنه و باید خاموش روشن کنم تا درست شه ضمن اینکه بازم جدیدا این w که روی صفحه ی خارجی گوشی هنگام پخش موزیک که هر طرف گوشی رو بچرخونیم ،می چرخه(چی شد؟!) وقتی در جای ثابت مثلا میز می ذارمش الکی واسه خودش می لرزه که قبلا اینجوری نبود لازم به ذکره که تنها 852 مگ از حافظه ی گوشی استفاده کردم!
یه بار گوشی رو ریست کلی کن فکر کنم درست بشه .
البته همه چیت پاک میشه
اول باید همه اس ام اس ها و فایل ها تو بریزی رو کامپیوتر
شماره هاتم بنداز رو سیمکارت
با تشکر ... یعنی اون master reset که توی ستینگ هست رو بزنم! شرمنده زیاد حالیم نیست!!
بله همون دو نوع ریست دارم ریست تنظیمات و ریست کلی .. شما باید همون کلی رو بزنید masterبا تشکر ... یعنی اون master reset که توی ستینگ هست رو بزنم! شرمنده زیاد حالیم نیست!!
درسته برای من هم یه مدتی اون کلیدش کار نمی کرد ولی حالا دیگه خیلی وقته که خودش درست شده . خب طبیعیه که اون w بلرزه چون سنسورش حساسه و چون میز کاملا روی زمین صاف نیست پس گوشی هم نمی تونه تشخیص بده سمت راست ببرتش یا چپ. برای اینکه امتحان کنید که ثابت میمونه یا نه می تونید از بغل روی میز بذارید.
اگه کسی اخرین درایو دوربین برای عکس رو گیر اورد مارو فرامش نکنه من هم یه دو تا درایو صدا تو زیر یراتون میزارم با a2 uploader تو مسیر زیر بریزید.
ifs/setting/acoustic
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
منم خواهرم بالاخره تصمیم گرفت این گوشی رو بخره می خواستم بدونم داخل جعبه ی گوشی چه چیزایی هست و موقع خرید به چیز خاصی اگه باید توجه کنم لطف کنید و بگید مرسی
گوشی ،شارژر،باتری،هندزفری،کابل تبدیل 3.5 میلیمتری ،کابل usb
سی دی نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)