سلام من یه گوش g900 دارم میخوام ببینم میشه روی قسمت های مختلفش مثل این باکس دفتر تلفن و ... رمز گذاشت
اگه میشه چه جوری؟
نرم افزار میخواد؟
سلام من یه گوش g900 دارم میخوام ببینم میشه روی قسمت های مختلفش مثل این باکس دفتر تلفن و ... رمز گذاشت
اگه میشه چه جوری؟
نرم افزار میخواد؟
خود g900 یه قفل کلی داره که مثل قفل کیبورد می مونه و بعد از چند ثانیه گوشی قفل میشه و رمز می خواد.
اگه اون برات کافیه توی سsetting/security/lock/phone lock می تونی تنظیمش کنی.
اینو که خودمم هممیدونم
مخوام یه قفلنرمافزاری باشه که مثلابشه این باکس یاگالری رو به طور مجزا و جداگانه رمز دار کرد
حالا کسی می تونه کمک کنه ؟
ببین به دردت نمی خوره؟
اگه به دردت نمی خوره برو گوگل وسایتای پولی درخواستت رو سرچ بزن و بعدش کرکش رو گیر بیار (اگه پیدا کردی)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بفرما اینم نرم افزار مخصوص نیاز شما:
فقط گوشیت رو باید هـک کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی.
با سلام خدمت اساتید محترم
گوشی g900 من یه مشکلی داره اینه که بلوتوث به کسی میتونه ارسال کنه اما از کسی نمیتونه دریافت کنه
مشکل از کجاست ؟
cda : 1204-3135 r6k836
shahshahani عزیز این سوالمو تو جند تا پست قبلی داده بودن
احتمال زیاد گوشیت ویروسیه
باید فرمت اینترنال بکنی ولی قبلش دیوایسهای بلوتوست رو حذف کن، شاید درست شد.
مشکلی که من داشتم با qobexlistener_by_shahram بود. (یه مد برای انتقال فایلهای بلوتوس به مموری خارجی- که هر کاری کردم بدون فرمت پاک نمیشد)
سلام دوستان
من یک گوشی سری G900 دارم. ولی مشکلم این است که وقتی برای کسی message میفرستم، آگر آن فرد پیام من را reply کنه من دریافت نمیکنم و پیام همش تو outboxآن منمونه! ولی اگر یک message برام بفرسته من آن را دریافت میکنم! کسی میتوانه راهنمائی کنه که چطور میتوانم پیامهای که بصورت reply هست رو دریافت کنم ؟
با سپاس
فکر نمیکنم مشکل از گوشی شما باشه؟
اشکال از گوشی طرف مقابل نیست؟
با همه گوشی ها این مشکل رو دارید؟
شاید مشکل از خطتونه؟
موفق باشید.
اگه میشه یکی فایل فلش و آموزش واسه فلشو واسه ما بزاره...(واسه همین g900)
با ُsetool فلش میشه دیگه؟؟
مم
نون
.
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)