منظورتون دی اسه؟ معلومه که نه. آخه یه کنسول به این کوچیکی اصلاً توش dvd جا میشه؟ دیسک هاش دیسک های خاص خودش هستن که یکی از بزرگترین مشکلاتش هم محسوب میشن چون فقط 128 مگ جا دارن!ببخشین دیسک های بازی دی وی دی هستند ؟
منظورتون دی اسه؟ معلومه که نه. آخه یه کنسول به این کوچیکی اصلاً توش dvd جا میشه؟ دیسک هاش دیسک های خاص خودش هستن که یکی از بزرگترین مشکلاتش هم محسوب میشن چون فقط 128 مگ جا دارن!ببخشین دیسک های بازی دی وی دی هستند ؟
وبلاگ هواداران نینتندو شروع به کار کرد...
nintendofans.blogfa
باشه اونجا بحت ميشه!
ميشه چند تا عكس از خود محيط بازي ماريو (هر نسخه اي كه دلت خواست) بذاري ببينيم؟
راستي واسه اجراي يه بازي نيتندو با شبيه ساز تو كامپيوتر چه سيستمي لازمه؟(Cpu,Vga,...)
![]()
بله چشم:باشه اونجا بحت ميشه!
ميشه چند تا عكس از خود محيط بازي ماريو (هر نسخه اي كه دلت خواست) بذاري ببينيم؟
راستي واسه اجراي يه بازي نيتندو با شبيه ساز تو كامپيوتر چه سيستمي لازمه؟(Cpu,Vga,...)
![]()
عکس بالایی بازی new super mario bros و عکس پایینی بازی mario kart
این عکس هم بازی بسیار قشنگ mario slam basketball
واسه اجرا هم هیج سیستم خاصی نمی خواد فکر کنم cpu بالای 100 مگاهرتز باشه کافیه! ولی تو شبیه ساز عملاً هیچ لذتی نداره چون اهمیت دی اس به قابل حمل بودنه و موس هم هیچ وقت جای stylus رو نمی گیره.
بله من هم توی اون سایت نگاه کردم همه به تهیه کننده ی این عکس .... داده بودن .
یعنی اومده نو آوری کنه تازه خوب پشت جعبش هم علامت سونی رو زده.
میشه یه نفر چند تا بازی خیلی خوب به من معرفی کنه برا دی اس برم دانلود کنم تا برام خسته کننده نشه؟
Last edited by imakbari; 27-07-2008 at 19:55. دليل: خصوصی نباشه
ویرایش شد.
Last edited by choory; 27-07-2008 at 23:06.
بله ویرایش کردم. یادم نمی آد این رو تو قوانین خونده باشم و خیلی جا ها تو تاپیک های مختلف از این پیغام ها دیدم، با این حال اگه باعث اذیت شدن بقیه، تو تاپیک میشه معذرت میخوام و از اخطار شما ممنونم.دوست عزیز اینجا چت روم نیست.بهتره این جور پیام ها را با پیام خصوصی به دوستت بگی.(به این پست شما میگن اسپم)و اسپم بازی هم جزو تخلفات سایت محسوب میشه.
Last edited by imakbari; 27-07-2008 at 19:58.
قابل توجه همه کسانی که دی اس دارن، چه کپی خور شده، چه کپی خور نشده
تا پنجم آگوست، منتظر بازی race driver: GRID باشید. یک گرافیک عالی نسبت به دی اس. از دستش ندید که ضرر می کنید.
فقط سرچ کنید ببینید گرافیک رو. البته برای دی اس فوق العاده است، نه چیز دیگه.
کسی اینجا لینک دی اله ninja gaiden:dragon sword رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)