تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 68 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 675

نام تاپيک: تبديل K800 به K810 و همه سوالات و مسائل مربوطه

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مذخرف نوشته بودم مجبور شدم پست رو ويرايش كنم شرمنده
    Last edited by Spaniuly; 19-05-2008 at 00:17. دليل: مذخرف نوشته بودم مجبور شدم پست رو ويرايش كنم

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مذخرف نوشته بودم مجبور شدم پست رو ويرايش كنم شرمنده
    Last edited by Spaniuly; 19-05-2008 at 00:15. دليل: مذخرف نوشته بودم مجبور شدم پست رو ويرايش كنم

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دست آخر زهرتو ريختي گل محمدي گوشيم حالا ديگه روشن نميشه
    به اين آيدي پي ام بده زود باش Spaniuly ياهو هست
    اين آموزش رو نگاه كنيد بعد هر كاري كرد شما هم انجام بديد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشيد!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

ببينيد دوست عزيز
    البته كه ارزش تبديل داره
    بعنوان مثال در مورد ورژن جاوا ميگم :
    البته من نميدونم جريان چيه كه ورژن جاواي گوشيK800 شما از K810 بيشتره
    ولي با ارتقاء جاوا به 7.5 (در صورت پاين بودنش) اون سوالات تكراري و خسته كننده در برنامه هاي كاربردي ديگه وجود ندارند مثلا وقتي با MobyExplorer ميخواهي كار كني و يا هر برنامه اي كه با مموري و فايل كار داره هر لحظه كه ميخواهي وارد يه پوشه اي بشي يك سوال ميپرسه و خلاصه خيلي خسته كننده هست كه در جاواي K810 تمامي اين سوالات حذف شده اند
    بعدشم كلي پچ براي K810 R8BA024 هست كه ارزش تبديل كردنشو داره و اگه بدوني پچها چيكار ميكنند ديگه هيچوقت اين حرفا را نميزدي ...
    در مورد اشكال شما راجب setool هم عرض كنم كه اگه چند صفحه از كلوپ K800 و يا بقيه كلوپهاي فلش بخوني، متوجه ميشي كه تا حالا شايد 500 نفر پست دادند كه برنامه setool گوشي را نميشناسه پس وقتي شما اين مشكلو داري مايوس نشو و اشكالتو در اينجا يا كلوپ K800 مطرح كن منو بقيه دوستان حتما جواب ميديم
    usb_fash_driver را داري؟ اگه اره نصبش كن اگه نه از اينجا دريافت كن و بعد از دراوردن از حالت فشرده نصبش كن بعد ببين مشكلت حل ميشه يا نه ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در هر صورت هيچ پستي تو اين تاپيك نخوندم كه بگه از اينكه گوشي 800 اش به 810 تبديل شده احساس رضايتمندي كنه غير از خود شما
    اين هم كم لطفي دوستان هست كه تشكر نميكنند و يا اظهار نظر بعد از تبديل نميكنند
    در مورد تشكر هم بگم اگه هركسي تشكرشو از طريق پست دادن بيان كنه اونوقت حساب كن چقدر صفحات هرز و بيوده بوجود مياد كه هيج فايده اي هم ندارند ...
    در اين مورد هم سايتهاي ديگه معمولا گزينه تشكر در پست قرار ميدند كه نميدونم چرا اين سايت نذاشته و حالا زياد هم روشو نميزنم

خوب حالا يه بار بطور خلاصه و مفيد برات ميگم
    براي فلش گوشي چه تبديل چه غير تبديل يك برنامه هك لازمه و 3 تا فايل فلش و گوشي و كابل گوشي و كامپيوتر
    برنامه هك ترجيحا setool V1.11 (آخرين ورژن تا بدينروز) كه در صفحه اول در 3 قسمت آپلود كرد تا راحت بشه دانلود كرد
    فايلهاي فلش 3 تا هستند
    1 - MAIN
    2 - FS
    3 - Customize
    اونا را هم ميتوني از صفحه اول بدون مشكل دانلود كني
    اگر دانلود كردي دقت كه كه در صورت فشرده بود از اين حالت درش بياري
    قبل از فلش usb_flash_driver را نصب كن كه در بالا لينك دانلودشو گذاشتم
    حالا setool 1.11 را باز كن
    اگه CID گوشي 52 هست كار را بصورت زير ادامه بده اگه نه بگو تا بگم بايد چيكار كني
    اول : مدل گوشي را انتخاب كن
    دوم : فايل MAIN و بعد فايل FS را در قسمت اول setool 1.11 اد كن همون جايي كه كمرنگ نوشته Files
    كاستومايز را در قسمت MISC اد كن دقت كن بايد در داخل كاستومايز پوشه tpa را زيپ كني و اونو اد كني
    Flash را بزن
    در حالي كه گوشي خاموشه دكمه C را بگير و كابلو وصل كن بعد از چند دقيقه(زير 10 دقيقه) فلش يا تبديل تموم ميشه
    Last edited by golmohammadi; 18-05-2008 at 23:41.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اقاي گل محمدي از شما شرمنده شدم واقعا الان عرض ميكنم تشريف داشته باش چند دقيقه تا تايپ كنم جريان رو

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مشكل از اينجا شروع شده گوشي من نه تنها CIDش 49 يا 51 نيست بلكه اصلا 52 هم نيست 53 هست
    حالا ميفهمم كه چرا ورژن جاواي من حتي از 810 هم بالاتر هست در مورد كار با SEtool حق با شما بود و مشكل كار با اون رو حل كردم وقتي حل كردم و سعي كردم كه به 52 تبديل كنم CID رو ديدم اين اجازه رو نميده (معلومه چون مال من 53 هست) و بدين ترتيب وقتي اتصال رو قطع كردم گوشيم روشن نشد كه من خاك بر سر دق دليمو از اين مسئله سر شما خالي كردم معذرت ميخوام واقعا
    مشكلش با در آوردن باطري برطرف شد

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

در هر صورت من در سايه و كمك ه و راهنمايي هاي شما الان ميتونم كار تبديل 800 به 810 رو انجام بدم البته نه رو گوشي خودم چون بنا به دلايلي كه گفتم عملا غير ممكن هست مگر اينكه شما راه حلي براي اين داشته باشيد ولي من احساس ميكنم گوشي K800 كه من دقيقا 7 روز پيش خريدم داراي فريمور بالايي هست و همين مسئله باعث شده كه دقيقا همون چيزهايي بشه كه شما براي 810 ذكر كرديد دوربين من خيلي كيفيت بالايي داره ورژن جاواش حتي از 810 بالاتره CID گوشي من يه دونه بيشتر از 810 هست شما فكر نميكنيد گوشي من فريمورش بالاتر از فريموري باشه كه من ميخواستم با SEtool بريزم رو گوشيم؟
    در پايان براي چندين بار از جسارتم به شما معذرت ميخوام و هنو تو فكرم كه چطور ميتونم تندي كه كردم رو جبران كنم باز هم معذرت و تشكر چندين باره از اطلاعات فني كه در اختيام گذاشتين من هيچي نباشه تونستم عمل فلش كردن و كار با SEtool رو ياد بگيرم كه مديون اطلاعات شما هستم قربان شما كراوزر

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خوب گل محمدي جان الان CID گوشي من 53 هست براي تبديل بايد از يك Main ديگه استفاده كنم؟ چون اين Main مال 52 هست پس براي من كار نميكنه تكليف چيه؟

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب گل محمدي جان الان CID گوشي من 53 هست براي تبديل بايد از يك Main ديگه استفاده كنم؟ چون اين Main مال 52 هست پس براي من كار نميكنه تكليف چيه؟
    با اجازه ي گل محمدي.
    تكليف شما اينه كه صبر كنيد تا واسه cid53 هم مثل 52 main و پچ و اين حرف ها بياد كه البته حالا حالاها نمياد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

حسام جان ممنوم لطف كردي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •