چند تا سوال از دوستان داشتم.می خوام بدونم برای ساخت موزیک تکنو/ترنس چه میزان دانش موزیک لازمه؟
سوال بعدی اینکه آیا میشه تنها با یک کامپیوتر تنها آهنگ تولید کرد؟!
اگه میشه کامل توضیح بدید. ممنون
چند تا سوال از دوستان داشتم.می خوام بدونم برای ساخت موزیک تکنو/ترنس چه میزان دانش موزیک لازمه؟
سوال بعدی اینکه آیا میشه تنها با یک کامپیوتر تنها آهنگ تولید کرد؟!
اگه میشه کامل توضیح بدید. ممنون
سوال خوبیه .منم کسی می دونه چه کارت صدایی برای ضبط صدا (فقط صدای آدم نه ساز) خوبه ؟
بستگي داره چي مي خواي بسازي ، منظورم سطح كيفيشه
2) سليقه و دانش كامپوتر
به نظر من که روی اسپیکر های معمولی فرقن نداره ولی روی اسپیکرهای حرفه ای بله...![]()
منظورم از دانش ،تئوری موزیک بود.باید چقدر تئوریش رو بلد بود؟
در مورد سطح کیفیشم می خوام در حد متوسط یا بالا باشه.میشه برای اینکار فقط از کامپیوتر استفاده کرد؟؟
سلام
من عاشق صدابرداری و موسیقی الکترونیک هسنم , کنسرواتوار موسیقی الکترونیک خوندم. خیلی دوست دارم تو بحث شما شرکت کنم.
هر چقدر تئوری بیشتر بلد باشید بهتره , اگر میخواهید E-music بسازید مثل Schulze , Vanjelis و ... که واقعا سواد زیادی میخواد اما اگه میخواهید E-musical مثل tiesto , yahel و... بسازید کمی بحث فرق داره!!!
باید آکوردها رو حتما بشناسید و هارمونی را باید کمی بلد باشید اگه به این دو قسمت آشنا باشید ( در کنار کار حرفهای با کامپیوتر ) میتونید آهنگ های خوبی بسازید.
اما نکته اصلی در این سبک از موسیقی جنس صدا ها و افکت ها است.
موفق باشید.![]()
فكر كنم جوابتون رو دادم . براس ساختن موزيك بي كلام در سطح متوسط شما 2 چيز لازم داريد.
دانش كامپيوتر ، سليقه و استعداد. كه دومي مهمتره
سلام.من یک کیبورد دارم که میخوام با فیش midi به کامپیوتر وصل کنم که در fl studio از کیبورد (ارگ) خودم استفاده کنم برای نواختن اگه کسی این کاره انجام داده منو راهنمایی کنه.اینم ای دیم برام پی ام بدینshine_star_night_r
البته براي ساختن آهنگ با كامپيوتر يه استاد مثل من هم لازمه![]()
Last edited by Masoud01; 17-07-2007 at 02:12.
حضور اقا مسعود به p30 خوش امد ميگم . موفق باشي
با حضور اقا مسعود استاد توانمند dance & fl studio من سعي مي كنم زياد تو اين تاپيك نيام و پاسخ سوالهاي احتمالي رو به ايشون مي سپرم .![]()
![]()
البته فكر نكنم اين تاپيك زياد پست داشته باشه . مدتهاست دچار ركود شده![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)