من دیروز با internet explorer 6 و ویندوز اکس پی سرویس پک 3 بدون هیچ آنتی ویروسی آزمایشی وارد یک سایتی که میدونستم
ویروسها و کرمهای خطرناکی داره شدم. چشمتون روز بد نبینه... میدونید چی شد....
1. اینترنت یک بار قطع و وصل شد
2. چند ثانیه گذشت و یک تبلیغات مسخره باز شد
3. عکس صفحه دسکتاپ با یک عکس دیگه که توش به انگلیسی نوشته بود سیستم شما اسپای ویر گرفته عوض شد.
4. فایروال ویندوز اکس پی غیر فعال شد.
5. اسکرین سیور عجیب و غریبی نصب شد.
6. جهار نوع ویروس خطرناک رفتن تو قسمت بک آپ سیستم هر چند که غیر فعال بود.
7. دو سه تا تروجان دیگه هم اتوماتیک دانلود شدند.
8. سه تا آیکون عجیب و غریب اومد روی صفحه دستکتاپ.
9. سرعت سیستم و سی پی یو بشدت گرفته شد.
10. سیستم پنج الی شش بار رستارت شد.
.gif)
دیگه بقیه شو یادم نمیاد.
اولین آنتی ویروسی که نصب کردم Avast Professional 4.8 بود. اینم با هزار بدبختی دانلود کردم. آها یادم افتاد یازدهمیش هم
این بود که سایت هر آنتی ویروسی رو که میخواستم باز کنم کلا اینترنت بسته میشد و منو مینداخت بیرون. آخرش از طریق
آی دی ام همون دانلود منیجر تونستم دانلود کنم.
بعدش آنتی ویروس رو نشستم 45 دقیقه نگاه کردم تا آپدیت بشه چون جلوی سرعت آپدیت آنتی ویروس رو هم میگرفت.
آخرش زدم سرچ کنه که اونم یکی دو تا پیدا کرد اما نمیتونست پاک نه و بهم گفت که میخوای ویندوز بالا نیومده بزنم سرچ کنه و
ویروسها و تروجانها رو پاک کنم... منم گفتم دمت گرم یعنی ویندوز بالا نیومده میتونی پاک کنی گفت آره... گفتم خوب یس بزن
بریم ریست کنیم.
ویندوز بالا نیومده سرچ کرد همون دوتا رو پیدا کرد و قفل کرد دیگه سرچ نمیکرد.... تو درصد گیر کرده بود. منم زدم کنسلش کردم
و ویندوز رو آوردم بالا....
با هزار بدبختی دیگه Antivir رو دانلود و آپدیت کردم و رفتم تو سیف مد و زدم سرچ کرد. دقیقا 24 تا ویروس و کرم و تروجانهای
جور وا جور پیدا کرد و همه شون هم براحتی پاک کرد.
بعد ویندوز رو آوردم بالا دیدم همه چی مثل روز اول شده و اثری از تبلیغات و سرعت کم و اون بلاهای بالا نمونده. برای اینکه
خیالم راحت بشه کسپرسکی آخرین نسخه شو دانلودم و سرچ کردم دیدم اونم 2 تا فایل پیدا کرد و پاک کرد....
پیش خودم گفتم نکنه تو رجیستری هم یه سری کلید های جاسوسی باشه رفتم و AVG AntiSpyware و Super Antispyware
رو دانلود و هر دوشون رو آپدیت کردم. ای وی جی با فول اسکن هیچی پیدا نکرد. بعدش سوپر آنتی سپای ویر رو زدم ... دمش
گرم 12 تا فایل آلوده البته غیر فعال پیدا کرد چون فایل های EXE رو آنتی ویر پاک کرده بود و اینها فقط دی ال ال های باقی مونده
بودند با یک تعداد فایل رجیستری. اونم زد همه شون رو پاک کرد بغیر از یدونه که گفت باید رستارت کنی تا بتونم پاکش کنم. منم
رستارت کردمو ویندوز رو آوردم بالا و دوباره فول اسکن کردم با همین سوپر... دیدم میگه پاکه پاکی برو به سلامت.
این دفعه برای اینکه خیالم 100 درصد راحت باشه رفتم دکتر وب رو دانلود و آپدیت کردم... عجب آنتی ویروس مسخره ای 99 درصد
سی پی یو رو موقع اسکنش اشغال کرد... هیچ کار دیگه ای نمیتونستم بکنم.... بهر حال گفتم حالا دیگه این همه راهو اومدم
خوب نیست وسط اسکن قطعش کنم و گذاشتم تا کارشو بکنه و خودمم نشتم پای کامپیوتر مثل بچه های مظلوم که بستنی
خوردن یکی رو نگاه میکنند منم نشتم و کامپیوترمو خوب نگاه میکردم چون گفتم که کاری نمیتونستم بنم... این دکتر وب همه
سی پی یو رو گرفته بود.... اما هیچی پیدا نکرد و سریع پاکش کردم و دوباره آنتی ویر رو نصبیدم.
البته اینو بگم که این آزمایش رو بر روی یک ویندوز کاملا تازه فرمت شده انجام دادم تا آنتی ویروسم رو انتخاب کنم. آخر این همه
کاری که کردم دوباره ویندوز رو فرمت کردم و این دفعه با خیال راحت
Avira Antivir رو نصب کردم.
راستی اسم یکی از ویروسها یا کرم ها Zhelatin بود.