تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 306 اولاول ... 121819202122232425263272122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 3052

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Avira - || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

چرا وقت آپدیت حدود 85 درصد که می رسه میگه یه ارور اینترنال پیش اومده بعد فیل(fail) می شه
    لایسنسشم خودم از آویراگرفتم تا سه ماه دیگه معتبره

بعضی مواقع وقتی سرور آويرا شلوغ ميشه اين اتفاق ميافته، و همچنين بخاطر بخاطر اکانتی هست که استفاده ميکنيد اگه سرعتش خيلی کم باشه، يا اينکه موقع آپديت ارتباط ديگری رو با اينترنت برقرار ميکنيد، مثل باز کردن صفحه ها يا باز کردن مسنجر...موقع آپديت محصولات امنيتی اول بگذارين محصول آپديت بشه بعد کار ديگه انجام بدين

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دوستان ميشه يه لايسنس طولاني مدت بديد!
    همون لينكي كه گفتيد رفتم ولي مدتش فقط 30 روزه بود!

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان ميشه يه لايسنس طولاني مدت بديد!
    همون لينكي كه گفتيد رفتم ولي مدتش فقط 30 روزه بود!
    اول بزار اون Key یکماهه تموم بشه بعد دنبال یه Key دیگه بگرد!!!!

بعد از انقضاى Key ، ببین باز هم Key میده ، اگه هنوز فعال بود Key جدید بگیر وگرنه یه پیام خصوصى به من بده تا برات یه Key ارسال کنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من دیروز با internet explorer 6 و ویندوز اکس پی سرویس پک 3 بدون هیچ آنتی ویروسی آزمایشی وارد یک سایتی که میدونستم
    ویروسها و کرمهای خطرناکی داره شدم. چشمتون روز بد نبینه... میدونید چی شد....

1. اینترنت یک بار قطع و وصل شد
    2. چند ثانیه گذشت و یک تبلیغات مسخره باز شد
    3. عکس صفحه دسکتاپ با یک عکس دیگه که توش به انگلیسی نوشته بود سیستم شما اسپای ویر گرفته عوض شد.
    4. فایروال ویندوز اکس پی غیر فعال شد.
    5. اسکرین سیور عجیب و غریبی نصب شد.
    6. جهار نوع ویروس خطرناک رفتن تو قسمت بک آپ سیستم هر چند که غیر فعال بود.
    7. دو سه تا تروجان دیگه هم اتوماتیک دانلود شدند.
    8. سه تا آیکون عجیب و غریب اومد روی صفحه دستکتاپ.
    9. سرعت سیستم و سی پی یو بشدت گرفته شد.
    10. سیستم پنج الی شش بار رستارت شد.
    دیگه بقیه شو یادم نمیاد.

اولین آنتی ویروسی که نصب کردم Avast Professional 4.8 بود. اینم با هزار بدبختی دانلود کردم. آها یادم افتاد یازدهمیش هم
    این بود که سایت هر آنتی ویروسی رو که میخواستم باز کنم کلا اینترنت بسته میشد و منو مینداخت بیرون. آخرش از طریق
    آی دی ام همون دانلود منیجر تونستم دانلود کنم.
    بعدش آنتی ویروس رو نشستم 45 دقیقه نگاه کردم تا آپدیت بشه چون جلوی سرعت آپدیت آنتی ویروس رو هم میگرفت.
    آخرش زدم سرچ کنه که اونم یکی دو تا پیدا کرد اما نمیتونست پاک نه و بهم گفت که میخوای ویندوز بالا نیومده بزنم سرچ کنه و
    ویروسها و تروجانها رو پاک کنم... منم گفتم دمت گرم یعنی ویندوز بالا نیومده میتونی پاک کنی گفت آره... گفتم خوب یس بزن
    بریم ریست کنیم.

ویندوز بالا نیومده سرچ کرد همون دوتا رو پیدا کرد و قفل کرد دیگه سرچ نمیکرد.... تو درصد گیر کرده بود. منم زدم کنسلش کردم
    و ویندوز رو آوردم بالا....

با هزار بدبختی دیگه Antivir رو دانلود و آپدیت کردم و رفتم تو سیف مد و زدم سرچ کرد. دقیقا 24 تا ویروس و کرم و تروجانهای
    جور وا جور پیدا کرد و همه شون هم براحتی پاک کرد.

بعد ویندوز رو آوردم بالا دیدم همه چی مثل روز اول شده و اثری از تبلیغات و سرعت کم و اون بلاهای بالا نمونده. برای اینکه
    خیالم راحت بشه کسپرسکی آخرین نسخه شو دانلودم و سرچ کردم دیدم اونم 2 تا فایل پیدا کرد و پاک کرد....

پیش خودم گفتم نکنه تو رجیستری هم یه سری کلید های جاسوسی باشه رفتم و AVG AntiSpyware و Super Antispyware
    رو دانلود و هر دوشون رو آپدیت کردم. ای وی جی با فول اسکن هیچی پیدا نکرد. بعدش سوپر آنتی سپای ویر رو زدم ... دمش
    گرم 12 تا فایل آلوده البته غیر فعال پیدا کرد چون فایل های EXE رو آنتی ویر پاک کرده بود و اینها فقط دی ال ال های باقی مونده
    بودند با یک تعداد فایل رجیستری. اونم زد همه شون رو پاک کرد بغیر از یدونه که گفت باید رستارت کنی تا بتونم پاکش کنم. منم
    رستارت کردمو ویندوز رو آوردم بالا و دوباره فول اسکن کردم با همین سوپر... دیدم میگه پاکه پاکی برو به سلامت.

این دفعه برای اینکه خیالم 100 درصد راحت باشه رفتم دکتر وب رو دانلود و آپدیت کردم... عجب آنتی ویروس مسخره ای 99 درصد
    سی پی یو رو موقع اسکنش اشغال کرد... هیچ کار دیگه ای نمیتونستم بکنم.... بهر حال گفتم حالا دیگه این همه راهو اومدم
    خوب نیست وسط اسکن قطعش کنم و گذاشتم تا کارشو بکنه و خودمم نشتم پای کامپیوتر مثل بچه های مظلوم که بستنی
    خوردن یکی رو نگاه میکنند منم نشتم و کامپیوترمو خوب نگاه میکردم چون گفتم که کاری نمیتونستم بنم... این دکتر وب همه
    سی پی یو رو گرفته بود.... اما هیچی پیدا نکرد و سریع پاکش کردم و دوباره آنتی ویر رو نصبیدم.

البته اینو بگم که این آزمایش رو بر روی یک ویندوز کاملا تازه فرمت شده انجام دادم تا آنتی ویروسم رو انتخاب کنم. آخر این همه
    کاری که کردم دوباره ویندوز رو فرمت کردم و این دفعه با خیال راحت Avira Antivir رو نصب کردم.

راستی اسم یکی از ویروسها یا کرم ها Zhelatin بود.
    Last edited by Power Pro; 08-07-2008 at 09:11.

5. این کاربر از Power Pro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال رايانه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام.دوستان ؛ من اين Avira Premium Security Suite 2008 را نصب كردم ولي متاسفانه سرعت دانلود را بسيار پايين آورد و پاكش كردم و سرعت دوباره خوب شد.علت چيه؟ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام.دوستان ؛ من اين Avira Premium Security Suite 2008 را نصب كردم ولي متاسفانه سرعت دانلود را بسيار پايين آورد و پاكش كردم و سرعت دوباره خوب شد.علت چيه؟ممنون
    به دلیل اینکه سکوریتی سویت هم فایروال داره و دیتاهای رد و بدل شده رو چک میکنه و از طرفی هم وب اسکنر داره
    که در این برنامه بهش گفته میشه Web Guard.

نسخه Personal Premium فایروال نداره اما وب اسکنر داره و این وب اسکنری که در این آنتی ویروس استفاده شده
    از لحاظ قدرت خوبه اما از لحاظ سرعت چک کردن و رها کردن سایتها برای کسانی که از اینترنت کم سرعت استفاده
    میکنند زیاد خوب نیست و سرعت اینترنتشون رو پایین میاره.

این تعداد از افراد یا باید از نسخه مجانی آنتی ویر که دارای وب اسکنر نیست استفاده کنند و یا اگر محافظت وب اسکنر
    براشون مهمه میتونند از آنتی ویروسهایی که سرعت وب اسکنر بهتری دارند استفاده کنند. مثلا ناد32 نسخه 2.7
    نسخه مناسبیه اما ناد32 نسخه 3 که آخرین نسخه این آنتی ویروس هم هست همین مشکل آنتی ویرو رو برای
    کانکشن هایی با سرعت پایین داره.

پس چی شد؟ یا آنتی ویر نسخه مجانی و یا اگر وب اسکنر میخوای ناد32 نسخه 2.70.39

پروفشنال p_s_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

من دیروز با internet explorer 6 و ویندوز اکس پی سرویس پک 3 بدون هیچ آنتی ویروسی آزمایشی وارد یک سایتی که میدونستم
    ویروسها و کرمهای خطرناکی داره شدم. چشمتون روز بد نبینه... میدونید چی شد....

1. اینترنت یک بار قطع و وصل شد
    2. چند ثانیه گذشت و یک تبلیغات مسخره باز شد
    3. عکس صفحه دسکتاپ با یک عکس دیگه که توش به انگلیسی نوشته بود سیستم شما اسپای ویر گرفته عوض شد.
    4. فایروال ویندوز اکس پی غیر فعال شد.
    5. اسکرین سیور عجیب و غریبی نصب شد.
    6. جهار نوع ویروس خطرناک رفتن تو قسمت بک آپ سیستم هر چند که غیر فعال بود.
    7. دو سه تا تروجان دیگه هم اتوماتیک دانلود شدند.
    8. سه تا آیکون عجیب و غریب اومد روی صفحه دستکتاپ.
    9. سرعت سیستم و سی پی یو بشدت گرفته شد.
    10. سیستم پنج الی شش بار رستارت شد.
    دیگه بقیه شو یادم نمیاد.

اولین آنتی ویروسی که نصب کردم Avast Professional 4.8 بود. اینم با هزار بدبختی دانلود کردم. آها یادم افتاد یازدهمیش هم
    این بود که سایت هر آنتی ویروسی رو که میخواستم باز کنم کلا اینترنت بسته میشد و منو مینداخت بیرون. آخرش از طریق
    آی دی ام همون دانلود منیجر تونستم دانلود کنم.
    بعدش آنتی ویروس رو نشستم 45 دقیقه نگاه کردم تا آپدیت بشه چون جلوی سرعت آپدیت آنتی ویروس رو هم میگرفت.
    آخرش زدم سرچ کنه که اونم یکی دو تا پیدا کرد اما نمیتونست پاک نه و بهم گفت که میخوای ویندوز بالا نیومده بزنم سرچ کنه و
    ویروسها و تروجانها رو پاک کنم... منم گفتم دمت گرم یعنی ویندوز بالا نیومده میتونی پاک کنی گفت آره... گفتم خوب یس بزن
    بریم ریست کنیم.

ویندوز بالا نیومده سرچ کرد همون دوتا رو پیدا کرد و قفل کرد دیگه سرچ نمیکرد.... تو درصد گیر کرده بود. منم زدم کنسلش کردم
    و ویندوز رو آوردم بالا....

با هزار بدبختی دیگه Antivir رو دانلود و آپدیت کردم و رفتم تو سیف مد و زدم سرچ کرد. دقیقا 24 تا ویروس و کرم و تروجانهای
    جور وا جور پیدا کرد و همه شون هم براحتی پاک کرد.

بعد ویندوز رو آوردم بالا دیدم همه چی مثل روز اول شده و اثری از تبلیغات و سرعت کم و اون بلاهای بالا نمونده. برای اینکه
    خیالم راحت بشه کسپرسکی آخرین نسخه شو دانلودم و سرچ کردم دیدم اونم 2 تا فایل پیدا کرد و پاک کرد....

پیش خودم گفتم نکنه تو رجیستری هم یه سری کلید های جاسوسی باشه رفتم و AVG AntiSpyware و Super Antispyware
    رو دانلود و هر دوشون رو آپدیت کردم. ای وی جی با فول اسکن هیچی پیدا نکرد. بعدش سوپر آنتی سپای ویر رو زدم ... دمش
    گرم 12 تا فایل آلوده البته غیر فعال پیدا کرد چون فایل های EXE رو آنتی ویر پاک کرده بود و اینها فقط دی ال ال های باقی مونده
    بودند با یک تعداد فایل رجیستری. اونم زد همه شون رو پاک کرد بغیر از یدونه که گفت باید رستارت کنی تا بتونم پاکش کنم. منم
    رستارت کردمو ویندوز رو آوردم بالا و دوباره فول اسکن کردم با همین سوپر... دیدم میگه پاکه پاکی برو به سلامت.

این دفعه برای اینکه خیالم 100 درصد راحت باشه رفتم دکتر وب رو دانلود و آپدیت کردم... عجب آنتی ویروس مسخره ای 99 درصد
    سی پی یو رو موقع اسکنش اشغال کرد... هیچ کار دیگه ای نمیتونستم بکنم.... بهر حال گفتم حالا دیگه این همه راهو اومدم
    خوب نیست وسط اسکن قطعش کنم و گذاشتم تا کارشو بکنه و خودمم نشتم پای کامپیوتر مثل بچه های مظلوم که بستنی
    خوردن یکی رو نگاه میکنند منم نشتم و کامپیوترمو خوب نگاه میکردم چون گفتم که کاری نمیتونستم بنم... این دکتر وب همه
    سی پی یو رو گرفته بود.... اما هیچی پیدا نکرد و سریع پاکش کردم و دوباره آنتی ویر رو نصبیدم.

البته اینو بگم که این آزمایش رو بر روی یک ویندوز کاملا تازه فرمت شده انجام دادم تا آنتی ویروسم رو انتخاب کنم. آخر این همه
    کاری که کردم دوباره ویندوز رو فرمت کردم و این دفعه با خیال راحت Avira Antivir رو نصب کردم.

راستی اسم یکی از ویروسها یا کرم ها Zhelatin بود.

کارتون جالب بوده ...

منم برام پیش اومده که ویروسی رو kasper نتونست پیدا کنه ولی avira تونست....

مخ آلمانی ها از همه بهتر کار میکنه

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

لطفاً جديدترين ورژن همراه اموزش لازم و كرك اگه نياز داره.

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

نسخه ي رايگان 8.1.0.326 رو دانلود كردم.
    ايا براي نصب بايد كركش هم بكنم؟واسه اپديت.
    لطفاً تاپيك مربوطه رو بهم معرفي كنين.

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز نسخه رایگان و یا کلاسیک آویرا فاقد گارد فعال هستش و صرفا بعنوان یه اسکنر از اون استفاده میشه

مزیت این نسخه اینه که بدون نیاز به کرک یا سریال آپدیت میشه

و بدی اون اینه که چون از سرورهای مجانی برای نسخه های کلاسیک استفاده میشه سرعت آپدیت پایینی داره

جدیدترین نسخه های آویرا رو میتونید از سایتش دنلود کنید و یا در تاپیک زیر جستجو نمایید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای آپدیت نسخه های پرمیوم و اینترنت سکیوریتی هم باید در سایت زیر (بنابه محصول مورد نظر) ثبت نام کرده و Key معتبر دریافت کنید

Avira AntiVir Premium v8.1

کد:
    Avira Premium Security Suite v8.1
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •