نه اینم نشد ! البته اسم این که شما گذاشته بودی این نوشته بود 7.0.0.119 انگار کاسپر به ما نیومده...![]()
نه اینم نشد ! البته اسم این که شما گذاشته بودی این نوشته بود 7.0.0.119 انگار کاسپر به ما نیومده...![]()
دوست عزیز
فایلی که در لینک اول گذاشته شده است تقریبا حاوی ( اگر اغراق نباشد ) تمامی کلیدهای موجود برای محصولات کاسپرسکی است هرچند تعداد زیادی از انها از کار افتاده است ولی داخل آنها هنوز چند کلید فعال وجود دارد وچون شما نه با آن کلیدها و نه با کلیدهایی که سایر دوستان قبلا امتحان کرده و اینجا گذاشته اند مشکل دارید من با اطمینان می توانم بگویم مشکل از جانب شما است و احتمالا یکی از مراحل کار را درست انجام نمی دهید.شما سری به پست زیر بزن ببین مشکلت حل می شود یا نه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما دوست عزيز به تاپيكي كه vtn54 عزيز گذاشتند مراجعه كنيد شايد مشكل شما حل شود.چرا كه كليدهايي كه براي شما گذاشتم روي ورژن 6 هم كار كرد.پس در ورژن 7 نبايد مشكلي داشته باشند.
Kaspersky Internet Security 7.0.0.119 tr :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by zendegi; 11-06-2007 at 14:28.
اينهم براي دوستاني كه مشكل كرك يا key براي Kaspersky Internet Security 7.0.0.120 دارند.كرك را به همراه كليد براي دوستان آپلود كردم.اميدوارم ديگه مشكلي نداشته باشيد.دستورالعمل زير را به دقت و قدم به قدم انجام دهيد:
1-كامپيوتر را از SafeMode راه اندازي كنيد.
2-روي يكي از اين دو كليد دابل كليك كنيد تا تغييرات در رجيستري اعمال شود.
3-فايل كرك را اجرا كنيد.
4-كامپيوتر را restart كنيد و سيستم را در حالت عادي راه اندازي كنيد و هنگاميكه از شما درباره نحوه activate كردن سوال شد گزينه "Apply existing license key" را انتخاب كنبد يكي از كليدهاي موجود يا هر كليد ديگري را به آن بدهيد.
لذت ببريد.
طبق گفته طراح كرك اين كرك با موفقيت 100% در نسخه هاي 7.0.0.119 و 7.0.0.120 تست شده است.
لينك دانلود كرك:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hamilton; 15-06-2007 at 21:44.
سلام
تایید می شه
(اومدم معرفی کنم دیدم همیلتون عزیز قبلا این کار رو کرده )
به خوبی کار می کنه و بدون مشکل اپدیت می شه
فقط یه چیزی
اگه دید که با وجود انجام مراحل بالا باز هم موفق نشدید
.کاسپر رو انیستال کنید
2.بعد از رستارت تو رجستری ( regedit ) کلمه kaspersky رو پیدا کرده و دلیت کنید( قاعدتا چندین بار)
3.کاسپر 7 رو اینستال کنید و مراحل دیگه رو انجام بدید
سلام من دارم از این رج کی استفاده میکنم مثل هلو کار میکنه![]()
تقدیم به آقا مهدی عزیز :
دانلود:
پسورد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به کوچک و بزرگ بودن حروف پسورد دقت کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيز مطمئن باشيد كه اگر كليد يا كركي براي اين محصول پيدا كنيم براي استفاده شما قرار ميدهيم.ظاهرا از اين محصول زياد استفاده نميشه.چرا كه در اكثر سايتها كه نگاه ميكردم خيلي كم به اين برنامه پرداخته شده بود.يكي دو كليد هم بود كه expire شده بود و بدرد شما هم نميخورد.اگر پاسخي داده نميشه دليل بر بي اهميت تلقي كردن خواسته هاي دوستان نيست.حتما چيزي پيدا نشده كه كسي پستي نميده يا پاسخي نميده.اتفاقا اين سايت و دوستاني كه در اين سايت زحمت ميكشند جزء افرادي هستند كه واقعا با جان و دل دارند كار ميكنند و مشكل ساير دوستان مثل مشكل خودشون هست و هيچ توقعي هم از كسي ندارند.
سلام
من یه هفته پیش Kaspersky Anti-Virus v7.0.0.119 رو از سایت کمیاب آنلاین دانلود کردم با کرک و به خوبی هم کار میکنه
( اگه کسی کرکشو لازم داشت بگه تا بذارم چون از اون سایت اگه بخواین بگیرین باید کلا همه 22.5 مگ رو دانلود کنید !!! ( البته من همه صفحات این تاپیکو نخوندم اگه قبلا کسی گذاشته که هیچی ! ))
حالا چند روز پیش دنبال فایر وال بودم دوباره به Kaspersky Internet Security v7.0.0.119 Final برخورد کردم که بازم از همون سایت گرفتم اینم کرک داره منتها یا من بلد نیستم کرکش کنم یا کرکش کار نمیکمه چون باید از تو Safe Mode این کرک رو اجرا کنیم
فعال میشه منها هر بار که ویندوز میاد بالا پیغام میده ؟؟؟؟
نیازی نیست به Safe Mode بری
میری تو تنظیمات و بخش Service
اونجا یه تیک داره که میگه
enable self defence
اونو غیر فعال میکنی و بعد Kasper رو کاملا Exit میکنی
حالا میتونی کرک رو جایگزین کنی
یه کی هم برای نسخه 6 میخوای
چون این کرک فایل License Checker برنامه کاسپر رو میبره به نسخه 6
پس یه لایسنس که برای نسخه 6 کار میکرد هم نیاز داری
این یه لایسنس برای نسخه 6
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)