البته عکسهایی از طبیعت هم دارم که به زودی میفرستم
قابل توجه دوستان خوش ذوغ , نظر یادتون نره
(این عکس کاملن ایده شخصیه و هیچ کوپی برداری از عکسهای ویستا نیست)
در ضمن از دوستان قدیمی که این تاپیک رو راه انداختن خبری نیست, امیدواریم که برگردن و به ما تو ادمه راه کمک کنن.
Last edited by 950w; 09-06-2008 at 23:01.
Last edited by Maziar_69; 27-05-2008 at 18:15.
خوب خوب سرو کلمه ما هم بعد مدتها دوباره پیدا شد..اصلا این تاپیکو یادم رفته بود....25تا فکر کنم عکس گذاشتم اینجا.......اما میام تا دوباره کناره امید و بقیه دوستان ادامه بدیم این عکس مربوط به خونه طباطبایی ها در کاشان میباشد که داشتم البته بدشم با یه بچه بسیجی دعوام شد و بی خی...... دوستای گلم فقط سایز عکسو مثل من کوچیک کنین
خواهشن به سطله گیر ندید خودم میدونم
Last edited by MILIN3M; 28-05-2008 at 01:29. دليل: و دیگر هیچ
MOHAMAD2323
عکست خیلی قشنگه اما وقتی میری رو ماکرو وقتی تنظیم شد سعی کن فاصلت حتی در حد خیلی کم هم تغییر نکنه چون مثل عکس خودت گوشه های دونه های ساقه مات شده
عکسهای 950W هم اینقدر سایزشون بزرگه که برای ما اینترنت زغالی ها باز نمیشه....
PESARE_DOKHTARKOSH.کاش یکم ادیتش میکردی و اون مدفوع ها رو حذف میکردی...اما خدایش خیلی قشنگه
بازم میگم بچه ها سایز عکسها رو کوچیک کنین
از عنایتت ممنونم, در مورد فاصله و ساقه هایی که خارج از فوکاس هستن باید بگم به خاطر اینه که اون محدوده خیلی شلوغ بود و با جابه جا کردن دوربین هم کادر به می خورد .mohamad2323
عکست خیلی قشنگه اما وقتی میری رو ماکرو وقتی تنظیم شد سعی کن فاصلت حتی در حد خیلی کم هم تغییر نکنه چون مثل عکس خودت گوشه های دونه های ساقه مات شده
عکسهای 950w هم اینقدر سایزشون بزرگه که برای ما اینترنت زغالی ها باز نمیشه....
در مورد سایز عکس ها هم به چشم , چون هر بار که عکس می ذارم قبلش فراموش می کنم ری سایز کنم
جنگلهای خارج از خرم اباد 15 کیلومتر دورتر( به نام پارک جنگلی)![]()
ابشار 20 کیلومتری خرم اباد![]()
Last edited by MILIN3M; 29-05-2008 at 15:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)