فرشتگان از خدا پرسیدن: خدایا تو که بشر رو انقدر دوست داری چرا غم را آفریدی ؟ خدا گفت : غم را به خاطر خودم آفریدم چون این مخلوقه من تا غمگین نباشه به یاد خالقش نمی افت
1
2
فرشتگان از خدا پرسیدن: خدایا تو که بشر رو انقدر دوست داری چرا غم را آفریدی ؟ خدا گفت : غم را به خاطر خودم آفریدم چون این مخلوقه من تا غمگین نباشه به یاد خالقش نمی افت
غضنفر و زنش دعواشون شده بوده، با هم حرف نميزدند. زن غضنفر وقتي شب ميره بخوابه، يك يادداشت براي غضنفرميگذاره كه: منو فردا ساعت ۶ بيدار كن. صبح زنه ساعت ۱۰ از خواب پا ميشه، ميبينه غضنفر براش يك يادداشت گذاشته كه: پاشو زنيكه خر! ساعت شيشه
هدف از آفرینش لرها : ۱- ایجاد رعب و وحشت در بین حیوانات ۲- ایجاد شادی بین انسانها ۳- روحیه دادن به ترکها !!
یه روز یه ترکه به پسرش می گه این جوری که تو داری درس می خونی در آینده حتی یه گوساله هم نمی شی. اصلا می دونی گوساله چیه ؟ پسر: آره که می دونم گوساله، کسیه که باباش گاو باشه
اگه می دونستی دستای سرد من چقدر به گرمی دستات نیازمنده... اینقدر دست تو دماغت نمی کردی
یه مورچه داشته گریه میکرده میگن چرا گریه میکنی میگه آخه امشب عروسیمه داداشم نمی زاره زیر ابرومو بردارم
می دونی چه قدر دوستت دارم ؟
به اندازه ی تارهای موی سرت ضربدر تعداد نفس هایی که تا آخر عمر می کشی ،
ضربدر تمام ستاره های آسمون ضربدر صفـــــــر !
پیام های عاشقانه ام را که فقط به تو می نوشتم ،
برای همه می فرستادی !
دنیا را عاشق کرده ای
و خود ، از هفت دولت آزادی !
زندگی کن و لبخند بزن بخاطر آنهایی که:
با لبخندت زندگی میکنند،
از نفست آرام میگیرند
و به امیدت زنده هستند.
داش سام علیک!
با اجازت روغن ماشینتو خالی کردم بجاش خون جیگرمو ریختم تا هروقت استارت زدی به عشقت بسوزم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)