با سلام من یه imate jam دارم که windows 2003 روش نصبه می خواستم ببینم بخاطر 64 mb رم بودنش نمی تونم windows mobile 2005 یا بالاتر روش نصب کنم ؟ اگر هم میشه لطفا لینک مستقیم بهم بدین خیلی ممنون
با سلام من یه imate jam دارم که windows 2003 روش نصبه می خواستم ببینم بخاطر 64 mb رم بودنش نمی تونم windows mobile 2005 یا بالاتر روش نصب کنم ؟ اگر هم میشه لطفا لینک مستقیم بهم بدین خیلی ممنون
نه وجود نداره![]()
با اینکه ناامید کننده بود بهر حال خیلی ممنون از جوابت .
ظاهرا شرکت HTC به حرفه ای های XDA که رام درست میکنند پول میده تا برای گوشی های قدیمی رام درست نکنن، تا شما مجبور شین برین گوشی جدید بگیرینالبته XDA این رو تکذیب میکنه
سلام دوستان
رفیق من یک i-mate jamin خریده.وقتی روشنش می کنه در مورد os می نویسه ورژن 2.13.9.23 . رم گوشی هم 512 . می خواستم بپرسم می شه ویندوز جدیدی روی این گوشی نصب کرد؟ و اگه می شه نصب کرد چه ورژنی بهتره؟برای نصب ویندوز جدید چه برنامه هایی لازمه؟
اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون می شم.
خدمت شما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام عزیزان من یه گوشی htc p3400 دارم میخوام که ویندوز موبایل 6بریزم که نسخه خودش هم 1.7.405.0 ورژن ویندوزشم 5هست وقتی که میخوام همین جدیده که روی این تاپیک هست بریزم نمیریزه میگه نسخه قدیمی هست ورژن 1.0.0.0 هست حالا میخواستم ببینم جدید امده یا نه ممنون میشم جواب بدین وبزارین برای دانلود
Last edited by roohi_rsh; 11-08-2008 at 17:43.
بابا خسته نباشید دمتون گرم یه جوابم به من بدین سواب داره ها!
سلام
از زحمات شما تشکر می کنم
من یه گوشی Htc 3350 دارم و ویندوز موبایل آن را می خوام. اگه لطف بفرمایید و راهنمایی کنید ممنون می شم
گوشی من Imate PDAL هست با ویندوز موبایل 6 که ظاهرا لیسانس مایکروسافت به شرکت مخابرات AIS تایلنده. میخواستم بدونم میتونم به 6.1 آپگریدش کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)