سلام دوستان
ببخشید من کارت گرافیکم رو تا چه حد میتونم اورکلاک کنم تا اسیبی نبینه ؟ بعد از اورکلاک به اندازه چه کارتی کار میده ؟
کارت گرافیک من :
1GB
gforce 9500
سلام دوستان
ببخشید من کارت گرافیکم رو تا چه حد میتونم اورکلاک کنم تا اسیبی نبینه ؟ بعد از اورکلاک به اندازه چه کارتی کار میده ؟
کارت گرافیک من :
1GB
gforce 9500
سلام دوستان
من کارت 4670 گرفتم ولی این برنامه ی ati tool دمای اون رو نشون نمی ده؟ چرا؟ با چه برنامه ای دماش رو ببینم؟
از GPU-Z می تونید استفاده کنید یا RivaTuner.
خود درایورش هم نشون میده.
از توضیحات دوستان ممنون که خیلی کمک کرد. من کارتم رو اور کردم حدود 40 درصد بعد بازی COD5 رو با بالاترین گرافیک اجرا کردم دما به حدود 59 تا 61 رسید . اول ترسیدم که نکنه خیلی بالا رفته چون من اونو با دمای مونوتورینگ مقایسه میکردم اما حالا فهمیدم که این اصلا دمایی نیست. راستی کارت من ATI HD 4670 DDR3
سلام. شما جدأ كارت گرافيك رو 40% اوركلاك كردين؟ فركانس ها رو روي چند گذاشتين؟ در ضمن ، براي اين كارت تا دماي 90 درجه ، جاي هيچ نگراني وجود نداره.
سلام دوستان من کارت گرافیکم geforce9400 512 gtهستش ایا تا حالا کسی اور کردن با این کارت امتحان کرده وایا ارزش دارهکارتم اور کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام. این کارت خیلی ضعیفه و با اورکلاک افزایش کارایی چندانی پیدا نمی کنه!! پس اورکلاکش چندان ارزش نداره.
من هم همین کارت را دارم gpu را تا 750 اور کردم و باهاش تمام بازی ها را راحت اجرا میکنم حتی gta iv که خیلی راحت اجرا میشود
برند کارتتون چیه؟
اگه قرار بود که با اورکلاک 8400gs بشه gta4 بازی کرد که دیگه کسی پول واسه 295gtx نمی داد!!!
متأسفانه حرفتون چندان منطقی نیست!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)