بازی مثلx-men دیگه درسته
این که خیلی راحته. شما باید اون شمشیر رو آپگرید کنی. یه آپگرید که 1000000 EP می خواد. وقتی تو هوایی کلیک راست رو نگه دار.اون غول ریزه میزه ها رو با یه ضربه می کشه.از جون این هم خیلی کم میکنه.با کشتن اون غول کوچولو ها می تونی جونتو زیاد کنی. تانک ها هم که اومدن با تانک بزنش. از وقتی تانک میاد دیگه خیلی راحت می شه.
موفق باشی![]()
آقا دمت گرم مرسی.ولی من وقتی عکس رو گرفتم بازی رو تموم کرده بودم.
راستی وقتی بازی رو تموم کردم این اومد +normal این فرقش با اون یکیها چیه.
دوست عزیز بازیت ماله چه شرکتیه؟
خب این بازی هم به سلامتی تموم شد فقط غول آخر بازی اون Super Hunter قشنگ و رسما مارو ... ! : دی خیلی اعصاب خورد کن شده بود آخر بازی ! البته جای اعصاب خورد کن زیاد داشت ولی بازیه خیلی خوبی بود نسبت به این که ما تو این مدت بازیه عالی نداشتیم ! در آخر هم که پیغام داد وقتی New Game هم بری میتونی با همسن Upgrade ها بازی رو شروع کنی که خیلی خیلی جالب بود ! البته فعلا تو شهر ول میچرخیم تا Achieve های باقی مانده را بگیریم ! واقعا ارزش بازی کردن رو داشت ! این بازی و Xmen از بهترین های این مدت بودن ! هرکی بازی رو نگرفته بره بگیره حالشو ببره ...
زیبا بودند ولی بعضی جاها نیروهایی که ما داشتیم با نیرو های دشمن جور در نمیومد !!!
مثلا اون Greene که هی از زمین میومد بیرون .. بدبختم کرد ...
آره.اونا خیلی سخت بودن.مخصوصا اون غول که عکسشو بالا گذاشتم.1 روز واسه اون وقت گذاشتم.باورتون میشه؟![]()
من این قسمت بازیو موندم چجوری رد کنم.اینم عکس:
لطفا کمکم کنید.
من این قسمت بازیو موندم چجوری رد کنم.اینم عکسش:
لطفا کمکم کنید.
ببین عزیز R رو میزنی تو قابلیت ها دو تا قابلیت هست یکی سرباز ها رو میشناسه مثل مادون قرمر که با اون کار نداری یکی دیگه هست که علامتش مثل علامت عکسی که گذاشتی بالا سمت راست اونو میزنی بعضی از سرباز هارو با روشنایی بیشتر مشخص کرده اونارو میگیری میخوری فکر کنم 10 تا باشن.بازم مشکل بود بگو![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)