تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.

راي دهنده
434. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 22 از 551 اولاول ... 121819202122232425263272122522 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 5503

نام تاپيک: Adsl/ شهر مشهد

پروفشنال Nevissande's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اینا رو که میدونم , من همه این 20 صفحه رو خوندم و بعد پست دادم

منظورم اینه که سرویس بهتری با این تعرفه و پشتیبانی سراغ داره کسی ؟؟

من میخوام 128 بگیرم , میگه سرعت دانلودش محدود نیست و مثل قبل هست , مشکل سرعت توی 64 هست
    اگر از دوستانيكه 128 كيلوبيت صبانت دارند سوال كنيد، يقينا به شما خواهند گفت كه سرعت آنها هم كاهش يافته

است. طوريكه حتي در مواقعي سرعتشان، از سرعت مندرج در قرارداد هم پايين تر است!

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تاييد ميشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

امروز جمعه از طرفای ساعت 1 ظهر هرکاری میکنم با فناوای مشهد کانکت نمیشه؛ کانکت میشه ولی رسیو ندارم، دفتر فن آوا مشهد فقط تا ساعت 14:30 باز هستن و پنج شنبه ها تا 13:30 !!! فقط روزای کاری هفته! برای پشتییبانی یه شماره به قول خودشون 24 ساعته از تهران!!! دادن که واقعا 24 ساعته اشغاله! سرعت آپلودم اینقدر پایینه که نمیتونم یه فایل بالای 300 کیلو بایت به میلم اتچ کنم! سرعت آپلودش بین 1 تا 3 کیلو بایت بر ثانیه !!! خلاصه الان من با اینترنت هوشمند دایال آپ اومدم! ( هوشمند برای سرویس دهنده که ساعتی 250 یا 300 تو پاچه مردم کنه!) یه روز جمعه اومدیم خیر سرمون بریم وب گردی.

دوستان امروز شنبه زنگ زدم دفتر فن آوا، شماره پشتیبانی 24 ساعته مشهد داشت من خبر نداشتم برای مشکلم هم در حد توان راهنماییم کردن خدا خیرشون بده شرمندشون شدم، بچه های خوبی بودن اطلاعاتشونم خوب بود، ایشالا روز بروز بهتر بشه.
    Last edited by quazgaa; 31-05-2008 at 11:21.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

چه خوب شد فهمیدم فن اوا چجوریه . تازه میخواستم برم از فم اوا سرویس بگیرم که پشیمون شدم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان با این وضع شرکتها که از صبا بدتر باز هم گلی به جمال صبانت .
    چه خوب شد فهمیدم فن اوا چجوریه . تازه میخواستم برم از فم اوا سرویس بگیرم که پشیمون شدم.
    مانی جان فکر نکنی بقیه بهترن دوستم ماهی 40000 تومن میریزه تو شکم آفتاب ( نماینده پارس آنلاین مشهد ) با 128 سرعتش 12 تا 15 بیشتر نیست ( با فلش گت از سایت) . صبانت خوب بود که مدتیه وضعش بهم ریخته و معلوم نیست چی بشه همین دیروز خونه دوستم راحت تا 50~55 بافلش گت میگرفتیم ولی بعضیا میگن 5 کیلو هم ندارن. الان تو مشهد KCG ( نماینده لایزر) و آشنا( نماینده سروش رسانه صدا و سیما) هم هستن، نمی دونم کیفیتشون چطوره.
    Last edited by quazgaa; 30-05-2008 at 19:08. دليل: هوس کردم

پروفشنال hamid2006gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

امروز جمعه از طرفای ساعت 1 ظهر هرکاری میکنم با فناوای مشهد کانکت نمیشه؛ کانکت میشه ولی رسیو ندارم، دفتر فن آوا مشهد فقط تا ساعت 14:30 باز هستن و پنج شنبه ها تا 13:30 !!! فقط روزای کاری هفته! برای پشتییبانی یه شماره به قول خودشون 24 ساعته از تهران!!! دادن که واقعا 24 ساعته اشغاله! سرعت آپلودم اینقدر پایینه که نمیتونم یه فایل بالای 300 کیلو بایت به میلم اتچ کنم! سرعت آپلودش بین 1 تا 3 کیلو بایت بر ثانیه !!! خلاصه الان من با اینترنت هوشمند دایال آپ اومدم! ( هوشمند برای سرویس دهنده که ساعتی 250 یا 300 تو پاچه مردم کنه!) یه روز جمعه اومدیم خیر سرمون بریم وب گردی.
    شما حتما این شماره 6097588 رو میگیری که دایورت شده تهران و همیشه هم به قول شما مشغوله .

این شماره مستقیم پشتیبانی تهران هست و 24 ساعته جواب میدن و مشغولی هم نداره . حداقل من هروقت تماس میگیرم مشکل ندارم : 88338833-021

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان امروز شنبه زنگ زدم دفتر فن آوا، شماره پشتیبانی 24 ساعته مشهد داشت من خبر نداشتم برای مشکلم هم در حد توان راهنماییم کردن خدا خیرشون بده شرمندشون شدم، بچه های خوبی بودن اطلاعاتشونم خوب بود، ایشالا روز بروز بهتر بشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من دیگه واقعا خسته شدم.با اینADSL فن آوا یک عکس نمیتونم به میلم اتچ کنم. قبلا MP3 دوسه مگی آپلود می کردم تو 4shared با دایال آپ، الان یه فایل 300 کیلو بایتی نمیتونم آپلود کنم. زنگ می زنم پشتیبانی مشهد، دایورت میشه رو تهران! اونام میگن باید مشکلتون رو با دفتر مشهد حل کنین. دفتر فروش مشهد رو میگیرم میگن می خواین جای دانلود و آپلودتونو عوض کنیم؟؟؟؟!!! یعنی با 1 تا 3 کیلوبایت دانلود کنم! نمی دونم دیگه چکار کنم. سرعت دانلودش خوبه ها ولی آپلودش نمی دونم چرا اینجوریه؟ الان هر وقت بخوام عکس میل کنم مجبورم با دایال آپ بیام!!! جالبه ها اصلا با ارسال هر چیزی مشکل داره حتی وقتی میخوام connect شم ( از حالت bridge استفاده میکنم) 10 بار username password error میده تا connect بشه!

بلاخره امروز دوشنبه جوابمو درست دادن! باعذر خواهی و احترام گفتن مشکل از روتر هاشون بوده و نهایتا تا یک هفته دیگه درست میشه! دمشون گرم!
    Last edited by quazgaa; 02-06-2008 at 09:50.

پروفشنال Nevissande's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

من دیگه واقعا خسته شدم.با اینADSL فن آوا یک عکس نمیتونم به میلم اتچ کنم. قبلا MP3 دوسه مگی آپلود می کردم تو 4shared با دایال آپ، الان یه فایل 300 کیلو بایتی نمیتونم آپلود کنم. زنگ می زنم پشتیبانی مشهد، دایورت میشه رو تهران! اونام میگن باید مشکلتون رو با دفتر مشهد حل کنین. دفتر فروش مشهد رو میگیرم میگن می خواین جای دانلود و آپلودتونو عوض کنیم؟؟؟؟!!! یعنی با 1 تا 3 کیلوبایت دانلود کنم! نمی دونم دیگه چکار کنم. سرعت دانلودش خوبه ها ولی آپلودش نمی دونم چرا اینجوریه؟ الان هر وقت بخوام عکس میل کنم مجبورم با دایال آپ بیام!!! جالبه ها اصلا با ارسال هر چیزی مشکل داره حتی وقتی میخوام connect شم ( از حالت bridge استفاده میکنم) 10 بار username password error میده تا connect بشه!
    بابا اين سرعتي كه به شما كه سرويس 64 كيلوبيت داريد دادند به من كه 128 دارم ندادند!

وضعیت Adsl فن آوا مشهد 64k ظهر 6 خرداد 87

پس شما اگر جاي من بودي چيكار مي كردي؟

اينها رو همين الان گرفتم.

دردناكه...نه؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بابا اين سرعتي كه به شما كه سرويس 64 كيلوبيت داريد دادند به من كه 128 دارم ندادند!

پس شما اگر جاي من بودي چيكار مي كردي؟

اينها رو همين الان گرفتم.

دردناكه...نه؟!

دوست من مشکل سرعت دانلودم نیست، نمی دونم چه مرگشه چیزی آپلود نمیتونم بکنم، به میلم اتچ
    کنم. مجبورم برم بادایل آپ بیام!

بلاخره امروز دوشنبه جوابمو درست دادن! باعذر خواهی و احترام گفتن مشکل از روتر هاشون بوده و نهایتا تا یک هفته دیگه درست میشه! دمشون گرم!
    Last edited by quazgaa; 02-06-2008 at 09:52.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •