اخه من یه نقشه دارم که تمام ماموریت ها با جا شون و تمام مکان های مهم با وسایلشون رو زده.(اگه خواستی بگو تا برایت تو این تاپیک بذارم)اون درو نشون داده ولی اون ور دره اصلا نداره ولی تو نقشه خود بازی داره.
اخه من یه نقشه دارم که تمام ماموریت ها با جا شون و تمام مکان های مهم با وسایلشون رو زده.(اگه خواستی بگو تا برایت تو این تاپیک بذارم)اون درو نشون داده ولی اون ور دره اصلا نداره ولی تو نقشه خود بازی داره.
من که شونصد سال پیش اینو بازی کردم الانم دیگه اصلا اثری از بازیش نیست
ولی بازم فکر نمیکنم چیز خاصی باشه .
چون من عادت دارم که بازیهای نقش آفزینی رو زیر و رو میکنم ولی یادم نمیاد نکته ی گنگ و مبهمی تو این بازی وجود داشته باشه .
اگه کامل تمام دیالوگ ها رو گوش بدی نکته مبهمی نداره و این جوری میشه که این نوع بازی از همه بازی بیشتر حال می دن.ولی اگه نقشه داشته باشی محل های مهم سری میزنی.
تازه من این بازی سه دفعه تا آخر رفتم. والان برای چهارمین بار دارم میرم بعدشم fallout 3 دوباره میرم.
Last edited by soltanarash; 29-06-2009 at 08:24.
بابا چه حوصله ای داری .
این همه بازی نقش آفرینی قشنگ .
بشین fable بازی کن که اونم فوق العادست
اقا ای بازی عالی چون از اون اول گرالت یک ابهت خاصی داره که هر کس و نا کسی شاخ نشه.بعد یک چیز مهمتر که کسانی که این بازی رفتن می دونند.این بازی از روی داستان بسیار معروفی ساخته شده و داستان witcher ها خیلی جذابه. اگر ebook فارسیش گیرم بیاد خیلی خوشحال میشم.اگر کسی اطلاع داره بگه.شخصیت ها تو این بازی عالیه.شخصیت ها کم ولی خیلی روشون کار شده.مثلا fallout 3 انقدر شخصیت داره که اسمشون یادت می ره.
با عرض سلام
من نسخه EE این بازی رو گرفتم ولی بعد از نصب تو ویندوز vista 64 و اجرای بازی بازی error میده که :
The witcher has stopped working
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
ممنون.
اگر ebook گیرت اومد بذار ما هم استفاده کنیم .
در ضمن من منکر زیبایی بازی نشدم .
از نظر من بازی فوق العادست .
فقط گفتم rpg های فوق العاده زیاد هست :
witcher
fable
dungeon siege
diablo
fallout
و...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)