دوستان اگه كسي دان كرده ميتونه به ما هم بگه ما كه دان نكرديم يعني نميتونيم با ذغالي كنيم :دي
بگين چيكار ميكنه مرسي
دوستان اگه كسي دان كرده ميتونه به ما هم بگه ما كه دان نكرديم يعني نميتونيم با ذغالي كنيم :دي
بگين چيكار ميكنه مرسي
امروز 19 مهر و 38 روز تا انتشار این بازی مونده
اینم یک عکس از بازی
![]()
تریلر جدید بازی:
Mexico Gameplay Trailer
SD...11MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدHD...31MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا با سلام من کل این نوشته ها رو خوندم .با اجازه بزرگترها میخواستم چندتا مطلب بگم :
اولا گرافیک این بازی از شماره 6 مطابق استاندارهای بازیهای روز شد . اگه میبینی سیستم زاغارتتون نسبتا خوب اجراش میکنه به 2 دلیله : اولا به خاطر موتور گرافیکی عالی و سبکی هستش که باهاش این بازی رو میسازن . البته سبک بودن اصلا دلیل بر ضعیف بودن نیست و کاملا برعکسه . دوما چون اصولا طراحی کلی و اصولی این بازی بر اساس کنسولهایی مثل ps1&2&3 هستش وقتی برای کامپیوتر میزنن تبدیلش میکنن و به همین خاطر روانتر اجرا میشه البته تا وقتی که از ماکزیمم گرافیک بازی استفاده نکنید چون اونقط باید یک کارت گرافیک 9800gtx یه میلیونی داشته باشی تا بتونی اجراش کنی .
کلا فقط یه چیز میتونم بگم اونم اینه که کسی که این حرفا رو میزنه تو عمرش دستش به بازی tomraider اصلا نخورده . چون اگه خورده بودش اینا رو میدونست نمیگفت گرافیک بازی کمه یا به نسبت کرایسیس کمه چون این افراد اصلا سواد بازی ندارن که بفمن چرا کرایسیس سنگینه تامب سبکه! گرافیکشون از نظر عمق فرقی نمیکنه .
یه سوال : کسی خبری از بازی parasite eve 3 :The 3rd Birthday Bride داره ؟ میدونم که همین هفته وارد بازار آمریکا شده ولی هنوز لینکای بازیشو ندیدم
تریلر بازی ... موتور سواری
Bike Trailer | Size: 12MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم سیستم مورد نیاز بازی که از خود سایت بازی برداشتم
اینقد پرسیدم تا خودم پیداش کردم
Minimum System Requirements
-OPERATING SYSTEM: Microsoft Windows XP (admin rights required)/Microsoft Windows Vista (admin rights required)
CPU: Intel Pentium 4 3+GHz or AMD Athlon 2.5+GHz
RAM: 1GB (Windows XP) / 2GB (Windows Vista) system memory
GRAPHICS: NVIDIA GeForce 6 series 6800GT (or better) / ATI 1800XT (or better)
SOUND: Direct X 9.0c compatible sound card and drivers
DVD-ROM: DVD-ROM drive
HARD DRIVE: 8 GB Free Space
INPUT DEVICES: Keyboard and mouse
Recommended System Requirements
OPERATING SYSTEM: Microsoft Windows XP (admin rights required)/Microsoft Windows Vista (admin rights required)
CPU: Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or Athlon 64 X2 4400+
RAM: 2 GB system memory
GRAPHICS: nVidia GeForce 9800 GTX or ATI HD4800
SOUND: Direct X 9.0c compatible sound card and drivers
DVD-ROM: DVD-ROM drive
HARD DRIVE: 8 GB Free Space INPUT DEVICES: Microsoft Xbox360 Controller
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پست اولو ویرایش و این سیستم بازی هم داخلش بزارین
دموی این بازی هم اکنون در Xbox Live قرار گرفته که حجمش 1.27 گیگ هست
اینجور بازی ها دموشون زیاد بدرد نمیخوره آخه فوتبال نیست اینطوری معلوم نمیشهدموی این بازی هم اکنون در Xbox Live قرار گرفته که حجمش 1.27 گیگ هست
باید خود بازی باشه
که آدم بازی کنه بفهمه جریان چی به چیه
البته این نظر منه
من خبر رو اعلام کردم فقط ....اینجور بازی ها دموشون زیاد بدرد نمیخوره آخه فوتبال نیست اینطوری معلوم نمیشه
باید خود بازی باشه
که آدم بازی کنه بفهمه جریان چی به چیه
البته این نظر منه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)