خوب همین بالاییو پایینی مهمه تا حالا مارکای خوب چند شدن من اگه بزارم می گید قیمتا بخوره تو سرت مال دهه ی 80 میلادیو رو می زاری حالا اگر از قیمتای با زار مطلع هستید بزارید تا ازاو ضا ع بازار خبردار شیم ..
امکان دارد ؟>
خوب همین بالاییو پایینی مهمه تا حالا مارکای خوب چند شدن من اگه بزارم می گید قیمتا بخوره تو سرت مال دهه ی 80 میلادیو رو می زاری حالا اگر از قیمتای با زار مطلع هستید بزارید تا ازاو ضا ع بازار خبردار شیم ..
امکان دارد ؟>
آقا به یه چیزی دقت کردید ؟؟؟
تو این تاپیک و تاپیکهای مشابه برای کارتهای گرافیکی همه درباره خود کارت گرافیک بحث میکنن !!
اما بنده تا حالا به چشم ندیدم کسی که درباره کل خرت و پرت هایی که همراه با کارت گرافیک تو جعبه اون وجود داره صحبتی بکنه !!
اینکه مثلا یه برند همراه با کارتش کلی نرم افزار بدرد بخور میده !!! اون یکی چند تا بازی توپ میده و اون یکی برند فقط درایور کارت گرافیک میده و خلاص !!
چند روز پیش بازار رضا بودم و دیدم یه گرافیک (( گمون کنم 8800gtx با برد xfx )) بود که یه جعبه خیلی بزرگ زرد رنگ داشت و عکس کاراکتر بازی ghost recon advanced warfighter روش بود !!
حیف عجله داشتم وگرنه میرفتم میپرسیدم تو این جعبه بزرگ (( تقریبا یه خورده بزرگتر از کیس کامپیوتر )) بجز vga دیگه چه چیزی میتونه وجود داشته باشه !!
برای همین بود که الان به ذهنم رسید تو این تاپیک که مربوط به یکی از بهترین و محبوبترین پردازنده های گرافیکی هست این مسئله رو مطرح کنم تا دوستانی که استاد من هستند و آشنایی خیلی بهتری با برند ها دارند و یا خودشون از این برند گرافیک خریده اند هنگام پیشنهاد برند خاص متعلقات و نرم افزارها و قطعات کمکی سخت افزاری رو که ممکنه همراه کارت عرضه شده باشه رو هم معرفی کنند (( البته تا حد امکان ))
شاید در نگاه اول این مسئله زیاد مهم به چشم نیاد !! اما بعد از خرید گرافیک ممکنه نیازهای مربوطه آشکار بشه !! و اونجاست که یه برند خوب که فکر همه جا رو کرده میتونه کمک خوبی باشه !!
ممنونم![]()
اون کارت که ghost recon advanced warfighter توش هست Inno3D هست. نه XFX
و در عیت حال به نکته خوبی توجه کردین. مثلا توی کارتهای Gainwrad یه برنامه فوق العاده مفید هست که اورکلاک و سرعت فن و همه چیز رو میشه باهاش تنظیم کرد.
به نکته خوبی اشاره کردی.ولی هر نرم افزاری بخوای 300 تومن کپی میکنند میدن مثل اون طرف آب نیست که قیمت یک نرم افزار و بازی بالای 40 دلار باشه.واسه همین اینجا کسی اهمیت قایل نیست.اینکه مثلا یه برند همراه با کارتش کلی نرم افزار بدرد بخور میده !!!
اقا من ZOTAC 8800GTS در بازار ديدم. با گارانتي برين وارد كننده BFG در ايران.
قيمتش هم 390 تومان بود.
Last edited by Burn; 27-02-2008 at 09:28.
آقا میشه قیمت های برند های مختلف 8800gtd 512 رو بهم بگین .
مخصوصا bfg و xfx و asus .
چه برند هایی عالین؟
سلام حالم خوبه شما خوبی 8800gtd چه مو جودیه
bfg در دسترس نیست تا فعلا هی از این هفته به این هفته می کنن یا به ایران هنوز پاش نرسیده یا رسیده من
امروز خبر ندارم
اگر شما دوست عزیز نگاه کنید می بینید که منم پست دادم بالای صفحه از طرف تمانیه دو ستان گفتم که قیمتا
در چه وضعیه ولی کسی محل نزاشت به ما بلکه دلشان به پست شما بسوزد .. انشا ا.. که دو ستان خبر های خوبی
ازبازار می اورند نه اینکه فکر کنم هفته ی قبل بود یکی از دو ستان کم یاب شدن 8800gts رو خبر دادن البته برند
evga
Zotac برندهایی با کیفیت تولید میکند.اقا من ZOTAC 8800GTS در بازار ديدم. با گارانتي برين وارد كننده BFG در ايران.
قيمتش هم 390 تومان بود.
من که پایتخت نیستم ولی بودم حتما اطلاع رسانی میکردم.اگه خودتون پایتخت هستین برید یه قیمتی در بیارین.اگر شما دوست عزیز نگاه کنید می بینید که منم پست دادم بالای صفحه از طرف تمانیه دو ستان گفتم که قیمتا
در چه وضعیه ولی کسی محل نزاشت به ما بلکه دلشان به پست شما بسوزد .. انشا ا..
ا چرا خشن شدی منم عین شما اگه بودم شاید دم به دقیقیه نمی کشید قیمتارو می زاشتم تا یه کمکی کردهمن که پایتخت نیستم ولی بودم حتما اطلاع رسانی میکردم.اگه خودتون پایتخت هستین برید یه قیمتی در بیارین.
باشم ... ولی خدایش خیلی کلکی قیمتو زدی
MSI 8800GT 512 = 320 Toman
MSI 8800GTS 512 = @380 Toman
یادت اومد بعد می گی خبر نداریمچتو گرفتم
پاش به ایران رسیده یا اینکه قبل اومدنی قیمتو روش گزاشتن تا مشتری رد نشه ؟
Last edited by evry day; 28-02-2008 at 09:37.
دوست عزيز ....Maximus Formula تقريبا 70 هزار تومن از Ix38 Quad GT گرونتره...در صورتي كه تفاوتشون اينقدرا نمي ارزه....باور نمي كني خودت برو ببين ....تازه.. بعضي جاها توي حالت نرمال و نه OC ..ابيت جلو افتاده...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Soor_e_Sraphil; 28-02-2008 at 11:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)