هرچی بگی حق داری مخصوصا من یکی تو رو اذیت میکنم شرمنده![]()
هرچی بگی حق داری مخصوصا من یکی تو رو اذیت میکنم شرمنده![]()
بابا من اصلا اینجا رو دید نمی زدم فکر می کردم هنوز دارین راجع به قوطی کبریت صحبت می کنین
آقا بیاین و مرام بزارین . بزارین بچه ها موضوع رو از بین این موضوع ها انتخاب کنن خدایی قوطی کبریت خیلی خیته . ok؟:
1 - جنگل خوف ناک
2 - یه غول خفن با یه پوز نعره مانند یا یه همچین چیزی
3 - اینتریور کلیسای قرون وسطا
4 - جنگ تن ب تن ( سامورایی . ارک . ماتریکس هر چی عشقته ) توی هر محیطی برف . خاک و خل
5 - دانشمند دیوانه
اگه پایه این به یکیش رای بدین . فقط جون من دوباره نگین قوطی موطی که منم خل می شمااااااااااااااا
رای منم شماره چهاره البته نمی خوام رو قبلی کار کنم .... می خوام یه کار خفن درست کنم ........
این شهرداری هم که هنوز جواب مارو نداده ....... چه گدا گوره هایی تو این شهرداریناااااااااا ..چندر غاز می خواد بده این رفیق ما 100 بار رفته اومده ........خلاصه فعلا بی کارم می خوام یه چیزی درست کنم بمونه .... منتظرم
قوطی ...........
خل شو ببینم چه شکلی میشی d:
قربونت ...... بابا بیاین یه کار درست کنین براتون بمونه .....خدایی اون خودکاره رو روتون می شه جایی نشون بدین ؟
آقا من یه فکری به مزقم رسید غیر از اون یکی ............به نظرم همه موافق باشن
به نظر من بگردیم تو نت چند تا مسابقه خفن پیدا کنیم بعد اینجا موضوع هاشو بزاریم کنار هم با بچه ها یکیشو اتخاب کنیمو همه توش شرکت کنیم .... اینجوری با یه تیر 2 تا نشون رو می زنیم هم مسابقه خودمون رو داریم .........هم تو یه مسابقه دیگه هم شرکت کردیم ..........چطوره ؟
Last edited by the_god_of_3dsmax; 19-12-2007 at 00:11.
خواهش میکنم سجاد جان ...
ولی خیلی داره کش میاد...
خب من مجبورم برای نتیجه گیری سریعتر فعلا این تاپیکو ببندم ...
بقیه بحث در تاپیک جدید ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Ok حالا که تاپیک باز شد اسمپرهای عزیز مبیان تو ... d:
من کارم رو تا امشب تموم میکنم.
با منتال ری رندر گرفتم.
بابا وی ری کجا منتال ری کجا !!!
واقعا بالاخره باید قبول کنم که منتال ری قوی تر از وی ری هستش.
بلاخره آخرش کار خودتونو کردین ............ چقدر گفتم موضوع رئال نزارین............انگار حالا حالا ها قرار نیست ما تو مسابقتون شرکت کنیم
![]()
آقا من یه پیشنهاد دارم : اونایی که وقت دارن تو فروم های خارجی 3d بگردن ... ببینن موضوع مسابقات چیه ؟! و اینجا اطلاع بدن ... ممکنه یکی از ما موضوعی که اونا انتخاب میکنن رو خیلی دوس داشته باشه و بخواد شرکت کنه ... اینجوری ما هم خبر دار میشیم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)